![]() |
|
Které imageKteré image krom openPLi7.4 po nainstalování umí nakonfigurovat čtečku karet?Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: Které imageziadne, kedze to softcamdTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
RE: Které imageŽiadny, iba vie nainštalovať napr. Oscam -to dokáže napr. OpenHDF |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: Které imagePotom vie oscam aj openSpa |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: Které imageZkouším různé image v multibootu a ještě jsem se nedopracoval k tomu jak zprovoznit čtečku na freesat.A ten openPLi 7.3 nabízí nastavení softcamu a tak karta mě v tom jede.Chtěl jsem proto vědět který image tohle ještě umí.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
RE: Které imageUmí to každý image, ve kterém spustíš potřebný soft (oscam, ccamd atd atd), ale ne každý uživatel. Nainstalovat to není těžké. Můžeš vždycky použít manuální instalaci, stáhnout si instalační balík do kompu z webu (je jich tam nakonfigurovaných desítky), přesunout do do /tmp a v menu vybrat manuální instalaci. (u některých image nejsou z právních důvodů v nabídce downloadu softcamy a je tam třeba nejprve nějaký feed doplnit instalací "stahovacího" balíčku.Nebo si nahrát do kompu fungující konfiguraci z toho openpli, v jiném image nainstalovat stejný softcam a přepsat konfigurační soubory. Pokud ano toto nezvládneš, jsou tyto možnosti: - kontaktovat toho, kdo ti to prodal - naučit se to - někoho si zaplatit, kdo to udělá nebo tě to naučí, - používat openpli (koneckonců je to docela dobré image) - prodat linuxový přijímač, koupit si obyčejný se slotem CI a hwCamem a kartu provozovat v něm. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@JarousTřeba Mozek? |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@JarousTo čo ti tu napísal nick "Antonín" je svätá pravda.V každom image, ak nieje, tak sa dá doinštalovať plugin "softcam", ktorý ti následne "otvorí pristup" k rôznym typom "readerov". Samozrejme zvyčajne po inštalácii takéhoto "readeru" je potrebné tento "reader" nakonfigurovať. To, že v tých konfiguráciach sa nevyznáš nieje nikoho chyba, je to len tvoja chyba! Ale poradím ti jednu fintu. Totižto keď si tie tvoje funkčné konfigury zálohuješ trebárs aj s toho OpenPli (mám na mysli teraz oscam) a následne si preinštaluješ stb s nejakým iným image. Doinštaluješ "softcam", z neho oscam a doplníš/zameníš konfigury z toho OpenPli, malo by sa to rozbehnúť a fungovať aj na inom image. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 012 |
![]() |
|
@AntonínMěl bych zájem o zprovoznění čtečky karet. Můžete mi v případě zájmu poslat na vás kontakt? Jsem z Č.B. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
![]() |
|
RE: Které imageJá žiju toho času na Tenerife, tak to se asi s přijímačem nestavíš? :-)Satelitní technikou se neživím, ale kdybys přijel, tak se na přijímač i na tebe rád kouknu! I když české točené pivo už máme jenom v sobotu a neděli. Muerte del virus! |
Antonín
![]() |
|
RE: Které imageVím,že to umí každý image a že to lze i přenést.Jako hlavní mám openATV6.4 a nahrál jsem ještě openATV6.5 kde se to pokusím rozjet.Ještě mě čeká znovu rozjet poslední openATV6.4 které budu muset nainstalovat,protože jsem po zakoupení udělal zálohu a po aktualizacích již ne.Po poslední aktualizaci přijimač bootuje a nemíní boot ukončit. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
@AntonínDěkuji ti za odpověď a přeji krásný pobyt.![]() |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
![]() |
|
@imagezprovoznit uni ctecka se da i tady na dalku, zadej znacku a model, a urcite nekdo napise postup.celou zimu tam bude, i bez piva, a tady to vylejvaj ze to nemaj komu prodat ![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Které imageNa ten ostrov Tenerife si sudy piva může objednat letecky![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Které imageJá tady žiju stejně jako bych žil třeba v Břeclavi. Sudy si objednat můžu, ale jednak je sem nikdo nedoručí, a jednak co s nima pak? Hospoda je zavřená. |
Antonín
![]() |
|
VU+ZERO 4K Zcihlovatěl ?Pánové!Prosím o radu!Výpadek sítě a Zerík se začal chovat divně.. V první řadě se nekamarádil s TV HDMI,šlo to při malém 720p rozlišení,potom vypadl úplně.Přez PC jede !!Zkouška zdroje,OK.Vyzkoušel jsem po VTI OPEN Pli,jede krásně,jsem machr!!Ale 2.den,chci ho nastavit,problesklo : chyba soft,1.,při 3.restart.Začlo se to trochu "vrtět",ale šlo to, problesklo /home/root/logs/.Po chvíli vypadl úplně.Na DO reaguje,bliká Vu.Po zapnutí se objeví logo,blesk a končíme... Předem dík !![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
![]() |