Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HD

Zdravím , na Amiko 8250 mi ide v čitačke s kartou ICE SkyLink TA3 aj Trojka v Irdete, ale nejde HBO2 HD,HBO3 HD. Aký soft treba tam dať aby išlo všetko ? Dakujem za rady.

EMP1
Registrace: 11/2017
Odpověď v diskusním vlákně

Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HD

Daj tam soft 2.4.50 z ellano forum

pharao
Registrace: 5/2012

RE: Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HD

aj tak nepojde.

jopo166
Registrace: 1/2009

@EMP1

tyto programy na amikách jdou jen s modulem,pokud jej mají,sovt nesoft.
Tak s mámi vyčů.al,náš obrazodárec😪😪 a to mám samé Ireto karty,které šlapaly ve všem co mi doma přistálo😥😪😥😪

korkoran
Registrace: 10/2006

Zaujimavé, že so všetkých Amík, čo mám po ruke to ide iba v Amiko Mira.Samozrejme s príslušným softom.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

A s kartou ICE som zabudol dodať.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@korkoran

Problem je v tom , ze v module mam cesky Skylink s kartou M7 Block. Preto chcem v tej citacke rozbehnut na SK karte tie HBO-čka.

EMP1
Registrace: 11/2017

Amiko s Galaxy dekolt a čeština,poradí někdo?

Já tady mám mini SE ,s tím komickým sovtem Galaxy v dekoltu🙄 a nevím jak do něj dostat češtinu,ale skusím aspoň ty nové tranďáky

korkoran
Registrace: 10/2006

1. Všetky Amiká buď zanesiete na zberný dvor a kúpite si niečo rozumnejšie...
2. Môžete ich ešte použiť ako klient stb, pokiaľ sa ešte dá?!
3. Aj ako ťažítko, alebo podložka by sa to dalo použiť - čisto teoreticky.

Inak dá sa ešte otvoriť okno a vyhodiť von...
:))) :))) :)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Strašne vtipné, lebo vy určite máte ten najlepší prijímač na svete že ? Príspevok úplne odveci.

MartinMa
Registrace: 2/2014

@MartinMa

najlepší neexistuje a asi ani nebude ,ale vybrať sa dá.
ked na najlepší na svete kápneš čo dokáže všetko tak napíš ,určite si ho kúpim .

maradona
Registrace: 8/2018

@mmiriboy

a jak jsi na to došel, že všechny Amika nefungují? Takové Amiko 8550 to zvládá bez problémů. ;) (https://www.skylink.cz/doc/um_prijimac_file/castpal_amiko_shd8550ir_pdf-110.pdf) S příslušným sw i ty novější od maďara ( na rozdíl od tvojich koupených s rozumem). Teď si běž otevřít okno a zkus to rozdýchyt.
„Vědět znamená přežít.“ :))) R^

RAFI007
Registrace: 1/2006

@MartinMa

Bohužiaľ pre teba a ostatných prívržencov Amík ten môj príspevok nieje vôbec od veci. Pravdou je, že výrobca z Maďarska sa už celý trasie, aby mohol vydať novú verziu fw na svoje stb z podporou vyššieho zabezpečenia Irdeto kódovania pre Skylink karty.
To sa veru načakáš!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@RAFI007

;)
Jeden s tej 30-ky rôznych modelov možno funguje, ale to je skôr náhoda, ako reálny zámer vývojárov fw.
;)

mmiriboy

@RAFI007

Apropo!
Tento stb, ktorý tu propaguješ je primárne určený pre karty M7 uniblock, preto je aj označený "Skylink Ready".
Čiže miešaš hrušky z jablkami.
Momentálne tu ostatní riešia stb uni čítačkou!
Za mňa - tvoj názor Rv Rv Rv

mmiriboy

Ty jsi napsal VŠECHNY Amika, já si s tvojí nevědomosti udělal pouze pr.... Když nevím, mlčím.
Jinak vývojáři pokud jim to někdo zaplatí asi zvládnou cokoliv a evidetně to díky tvojim krajanům i funguje. ;)

RAFI007

@RAFI007

Samozrejme bolo myslené tým, že všetky Amiká z uni čítačkou.
Apropo!
Tu tvoju pr... si si urobil nie len zo mňa, ale aj zo všetkých ostatných, ktorých táto téma zaujíma a interesuje. T.j., netvár sa teraz ako neviniatko, ale radšej si spytuj svoju vinu!
Inak nerozumiem tvojej poznámke o "krajanoch", ale evidentne mi s toho vychádza len jedno jediné a to, že ani sám zrejme nevieš, kam patríš, pretože Zemepis a Dejiny sú pre teba veľkou, ale fest veľkou neznámou! Rv

mmiriboy

@mmiriboy

Zkus si přečíst celou diskusi. Tvoji krajané co mají sw je Elano a jeho dodavatelé. Ale co už s tebou, ztráta česu. Měj se.

RAFI007

@RAFI007

Dosť pochybujem, že by sa slovenský predajca podieľal aj na vývoji fw pre stb. A ak áno, tak len vo veľmi malej miere. A pri Amikách zrejme už vôbec nie. Na týchto fw sa podieľajú iné vývojárske skupiny z iných štátov. Svedčí o tom napr. aj fw od "by Dekolte", kde častokrát chýba slovenská, alebo česká jazyková mutácia.
;)

mmiriboy

@korkoran

Také mám s Amiky zkušenost,s modulem chodí.Když zákazník trval na lacinější versi,plakal při všech vývrkách Sky.Zdravím .P.

ralp5
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra