![]() |
|
Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HDZdravím , na Amiko 8250 mi ide v čitačke s kartou ICE SkyLink TA3 aj Trojka v Irdete, ale nejde HBO2 HD,HBO3 HD. Aký soft treba tam dať aby išlo všetko ? Dakujem za rady. |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HDDaj tam soft 2.4.50 z ellano forum |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HDaj tak nepojde. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 779 |
![]() |
|
@EMP1tyto programy na amikách jdou jen s modulem,pokud jej mají,sovt nesoft.Tak s mámi vyčů.al,náš obrazodárec😪😪 a to mám samé Ireto karty,které šlapaly ve všem co mi doma přistálo😥😪😥😪 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HDZaujimavé, že so všetkých Amík, čo mám po ruke to ide iba v Amiko Mira.Samozrejme s príslušným softom.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HDA s kartou ICE som zabudol dodať.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@korkoranProblem je v tom , ze v module mam cesky Skylink s kartou M7 Block. Preto chcem v tej citacke rozbehnut na SK karte tie HBO-čka. |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
Amiko s Galaxy dekolt a čeština,poradí někdo?Já tady mám mini SE ,s tím komickým sovtem Galaxy v dekoltu🙄 a nevím jak do něj dostat češtinu,ale skusím aspoň ty nové tranďáky |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HD1. Všetky Amiká buď zanesiete na zberný dvor a kúpite si niečo rozumnejšie...2. Môžete ich ešte použiť ako klient stb, pokiaľ sa ešte dá?! 3. Aj ako ťažítko, alebo podložka by sa to dalo použiť - čisto teoreticky. Inak dá sa ešte otvoriť okno a vyhodiť von... ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 012 |
![]() |
|
@mmiriboyStrašne vtipné, lebo vy určite máte ten najlepší prijímač na svete že ? Príspevok úplne odveci. |
MartinMa
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@MartinManajlepší neexistuje a asi ani nebude ,ale vybrať sa dá.ked na najlepší na svete kápneš čo dokáže všetko tak napíš ,určite si ho kúpim . |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@mmiriboya jak jsi na to došel, že všechny Amika nefungují? Takové Amiko 8550 to zvládá bez problémů.![]() „Vědět znamená přežít.“ ![]() ![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
@MartinMaBohužiaľ pre teba a ostatných prívržencov Amík ten môj príspevok nieje vôbec od veci. Pravdou je, že výrobca z Maďarska sa už celý trasie, aby mohol vydať novú verziu fw na svoje stb z podporou vyššieho zabezpečenia Irdeto kódovania pre Skylink karty.To sa veru načakáš! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@RAFI007![]() Jeden s tej 30-ky rôznych modelov možno funguje, ale to je skôr náhoda, ako reálny zámer vývojárov fw. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@RAFI007Apropo!Tento stb, ktorý tu propaguješ je primárne určený pre karty M7 uniblock, preto je aj označený "Skylink Ready". Čiže miešaš hrušky z jablkami. Momentálne tu ostatní riešia stb uni čítačkou! Za mňa - tvoj názor ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Amiko 8250 a HBO2,HBO3 HDTy jsi napsal VŠECHNY Amika, já si s tvojí nevědomosti udělal pouze pr.... Když nevím, mlčím.Jinak vývojáři pokud jim to někdo zaplatí asi zvládnou cokoliv a evidetně to díky tvojim krajanům i funguje. ![]() |
RAFI007
![]() |
|
@RAFI007Samozrejme bolo myslené tým, že všetky Amiká z uni čítačkou.Apropo! Tu tvoju pr... si si urobil nie len zo mňa, ale aj zo všetkých ostatných, ktorých táto téma zaujíma a interesuje. T.j., netvár sa teraz ako neviniatko, ale radšej si spytuj svoju vinu! Inak nerozumiem tvojej poznámke o "krajanoch", ale evidentne mi s toho vychádza len jedno jediné a to, že ani sám zrejme nevieš, kam patríš, pretože Zemepis a Dejiny sú pre teba veľkou, ale fest veľkou neznámou! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyZkus si přečíst celou diskusi. Tvoji krajané co mají sw je Elano a jeho dodavatelé. Ale co už s tebou, ztráta česu. Měj se. |
RAFI007
![]() |
|
@RAFI007Dosť pochybujem, že by sa slovenský predajca podieľal aj na vývoji fw pre stb. A ak áno, tak len vo veľmi malej miere. A pri Amikách zrejme už vôbec nie. Na týchto fw sa podieľajú iné vývojárske skupiny z iných štátov. Svedčí o tom napr. aj fw od "by Dekolte", kde častokrát chýba slovenská, alebo česká jazyková mutácia.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@korkoranTaké mám s Amiky zkušenost,s modulem chodí.Když zákazník trval na lacinější versi,plakal při všech vývrkách Sky.Zdravím .P. |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
![]() |