![]() |
|
Syklink.cz pomocZdravím, mám inú platenú službu ako skylink, preto sa neviem rýchlo zorientovať ako ďalej, ešte pri SK karte by som vedel čo a ako, ale ako to je pri registrácii skylink karty (nová M7) pri sledovaní CZ programov? Nova, prima, atd? Ako zvoliť región na CZ? či musí byť registrácia na novo na občana ČR?![]() |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocTak,tak karta registrovaná v ČR. |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
opravaSamozrejme na občana ČR? Vďaka |
teleclub
![]() |
|
oprava po druhý krátobčana Českej republiky. Napíšem občana ČR a automaticky uverejní SR??![]() |
teleclub
![]() |
|
@teleclubPo prvotnej registrácii karty na seba, vyplníš žiadosť o zmenu registrácie, kde si už môžeš vybrať na akom území (regióne) bude karta používaná. Podľa toho budú k nej aj priradené programy.Na stránke Skylink-u dokumenty na stiahnutie a potom Žiadosť o zmenu registrácie karty: https://www.skylink.sk/na-stiahnutie Verím, že redakcia bude tentoraz tolerovať uvedenie priameho odkazu na Skylink. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
Frank11Ďakujem. Skúsim.![]() |
teleclub
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomockde je uvedeno ze je nutnost byt obcanem cr? ja nejsem obcan cr ale ziju v cesku a kdysi jsem mel skylink kartu.staci proste mit ceskou adresu. ale uz nepamatuju jestli i prichazi i nejaky aktivovaci kdo na dresu. ale ja sem kupoval kartu jeste t-mobile 23.5" a vyplnoval udaje az po tom. takze si proste kup aktivni kartu registrovanou pro cr ted se jich zbavuji plno lidi tu na bazaru. |
love64
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocStačí deklarovať, že bude karta používaná v ČR.https://zona.skylink.sk/web/clientSupport/reregisterCard |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocnie je nutnosť mať adresu iného štátu ako bývaš každý môže mať CZ i SK karty len kto bude platiť 2 na takmer rovnaké PR. za Sk musíš platiť viac len pre Markízu a Joj no pridali i pár pr. naviac do balíka mini, v CZ máš Novu a Primu ale balík základ lacnejší |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
VsetkymĎakujem ľudia. Už som myslel pri tých mojich príspevkoch že nikto o mna neoperie ani bicykel![]() |
teleclub
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocNevím, proč se nezeptáš přímo tam, kde to všechno ví - u autorizovaného distributora, prodejce nebo přímo ve Skylinku |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
MMorousVolal som na info linku. A pani mi vieš čo poradila? Kulový Kefalín ! nechápala ako to chcem platiť. |
teleclub
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocTo jsou služby. Měl bych zájem o službu FOTELKA, ale na fotelka.tv jsou nějaký nejasnosti s přehledem programů. Už jsem tam poslal 3 mejly jak je to pro Česko - žádná odpověď. Tak nevím, jak to mám řešit.Jednou jsem se zastavil u stánku kde prodávali karty T-mobile na satelit. Chtěl jsem se informovat odkud to vysílá, dozvěděl jsem se že s Astry a když jsem chtěl další informace, prodejce mi odpověděl - pane vy jste nějakej chytrej - to jsou služby |
MMorous
![]() |
|
@teleclubVšetko sa dá, keď chcú. Tá slečna (pani) asi nechcela.Máme viac kariet s bydliskom SK, regiónom ČR a platba prebieha dokonca v €. Len raz pri nejakej e-mailovej komunikácii sa zmienili, že by bolo lepšie to dať na CZ koruny, aby sa im to náhodou neplietlo. Nič som však nezmenil a ani tak sa im to nepletie. Platba stále prebieha v € napriek regiónu ČR a žiadny problém nie je. |
Frank11
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocKľudne ti mohol povedať - .. ale veď ja to len predávam.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
Frank11tesne po vyradení Novy primy sa dalo doplatiť na kartu SK tie 2 programi i z ich daľšími, ide to stále neviem prečo chcú teraz 2 karty asi viac zarobia |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocAkože žiana panika......Vu+zero4k..... geniálny sat.prijimač....všetko ide ok..... |
stenly
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
@MMorousPod pojmom "stánok" si myslel trafiku a predaj novín?To ako keby si sa pýtal predavačky v Kauflande na technické detaily a možnosti televízora, ktorý tam tiež predávajú. Neočakávaš priveľa? |
Frank11
![]() |
|
@DuzuPokiaľ viem, dal sa doplatiť na jednej karte aj druhý región. To sa však zrušilo, pretože právne by to mohol byť problém. Je mizivá pravdepodobnosť, že sa karta striedavo používa v oboch regiónoch, každému bolo jasné o čo ide. |
Frank11
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomoc@ Frank11Slovním spojením --ptal jsem se na stánku-- označujeme jednání s autorizovanou osobou na pracovišti, označeném Logem a mající oficiální zastoupení firmy, která nabízí konzultaci nebo předmět prodeje. Může to být stánek na tuzemském nebo mezinárodním veletrhu/odtud slovo stánek/ nebo jiné přechodné pracoviště, např. běžně v prostorách Supermarketu, na výstavě, v Metru apod, kde můžeme konzultovat, předkládat poptávky, uzavírat kontrakty. Kdo se někdy pohyboval v obchodním světě, tak ví o co go. Stačí ? |
MMorous
![]() |
|
@MMorousNemusíš sa tak mohutne rozpisovať o definícii slova stánok.Prečo rovno nenapíšeš o aký konkrétne stánok sa jednalo. |
Frank11
![]() |
|
@teleclubja platím cez Paypal. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
KimloĎakujem za pomoc.![]() |
teleclub
![]() |
|
@teleclubv zákaznickej zoně,dáš zaplatit digitál 1499,-(rok,nebo 2)zeptá se jak,zaplatit kartou,dáš čslo karty,datum platnosti,3čísla pin a potvrdíš ,banka ti pošle ověřovací kod a fenítoo😂😂😂Já třeba platím ve slovenské zoně a všechny moje čs karty |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomoc@Kimlo - Skylink už má možnost platit i přes PayPal?![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
RE: Syklink.cz pomocNo jo, teď na to koukám. Jde GoPay a Paypal. Zajímavé. Já sice platím přes SIPO, bo je to zatím nejvýhodnější, ale dobré vědět. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |