![]() |
|
Optibox HD X110p programyzdravim , chtel bych pozadat o radu . Mam antenu a na ni monoblock 23,5 Astra a 19,2 Astra..Jeden sat resivr sky link reader bezi bez problemu ale na Optiboxu X110p nemuzu naladit signal .. jenom Ocko . I kdyz damam frequence manualne ... nic . Signal na nule , mimo Ocka . muzete mi nekdo dat tip ? Diky .. |
bohmerwald
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Optibox HD X110p programyNie je to náhodou Opticum?Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Optibox HD X110p programynastav konfiguraci antén (diseqc) stejně jak na přijímači, kde ti to hraje (asi) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Optibox HD X110p programyAk ti funguje Óčko, musia fungovať a tieto ďalšíe programy na tom TP. Komplet zoznam:RTL Tele Letzebuerg, Chamber TV HD, TV Óčko, Óčko Star, TV Lux HD, Unire TV, Unire Sat HD VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Optibox HD X110p programyJde o TP na 12168/V/27500. Možná má i tento model podobný problém na desce/v okolí tuneru jako X403p, tj. vadné kondenzátory (nebývají požkozené zvenku, ztrácí kapacitu a zvyšují ESR). Projevuje se tím, že ladí většinou jen DVB-S do SR:27500, což by mohlo být. Zkusil bych manuálně třeba 12070,12344,12363 jen k náhledu signálu a pokud signál jen lehce povyskakuje, je to pravděpodobně tímto. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@Warpikdiky. taky jsem zjistil , ze receiver naladi jenom DVB-S kanaly .Naladi Ocko a dalsi programy na stejnem TP . Vim , ze ten Optibox je starsi receiver , ale asi to budou opravdu vadne kondiky . Kdyz zapojim jiny receiver skylink tak bezi vse v jak ma . Nastaveni diseq je na obou receivrech stejne . Jinak mam stejny problem i na smart TV . Philips se zabudovanym sat receivrem bezi ... Samsung TV s receivrem nenajde zadny kanal . |
bohmerwald
![]() |
|
@WarpikZadaval jsem TP i manualne a presne jak pisete . Mihne se signal a je pryc . Ale programy Astra 19,2 najde bez problemu ... i DVB-S2--- mam monoblock quatro ... |
bohmerwald
![]() |
|
![]() |