![]() |
|
Settopbox 02 v tv na zdiZdravím všechny poprosím o radu,jak se řeší když chci mít STB od O2 za televizí ,která je na držáku na zdi , přidělat ho přímo k držáku nějakou páskou za tv ,aby nevysel dolu kabel a musí být za tou tv ve vodorovné poloze jako na když ho más vedle televize nebo ho tam můžeš mít v jakékoli poloze? Děkuji |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
Settopbox 02 v tv na zdiPřilep ho oboustrannou páskou zezadu k televizi |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdiNe každá páska na TV plastech dobře drží. Je třeba vyzkoušet, ať ten O2 STB nemusíš časem zametat.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdiPlastovou sťahovacou páskou cez nejakú "stěrbinu"![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
set top boxA může to byt i svisle na stojáka nebo jen vodorovně? |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdiVyměnit telku za novej Šamšung. Jak bude fungovat dálkové ovládání? |
Mirda2
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdiTie boxy môžu byť snáď hocijako, veď tam je len plošák. Alebo aj HDD? |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 004 |
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdiChyť ho stahovačkou, jak ti radí výše, přes perforaci, viz https://ctrlv.cz/22oW k držáku televize a nevymýšlej kolo.. 😂Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdiKupovat si ten predrazeny sunt s nazvem O2 STB, muze jen blazen. |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@Petrmuz92Ta mezera za Tv funguje jako convektor,tak setobox svisle bude dobře chlazený za n |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
ProteinProtein můžeš být konkrétní. Nebo zoufalé výkřiky pubose. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdimoze aj lietat, polohu neries, mozes pouzit aj m2 duallock suchy zips, drzi to ako cert, nalep ho ale tak aby bol na umelej hmote a nie na nejakej nalepke, staci cm na box a cm na tv, davaj pozor nech neprekaza v casti tv kde je odvadzane teplo |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdiNejprve bych vyzkoušel, jak bude fungovat DO, když bude STB schovaný za televizí. K některým jiným přístrojům se pro tyto účely dodává externí IR čidlo, ale tady to asi nehrozí.Sousedce O2TV nedávno přestalo fungovat a na reklamaci jí řekli, že se to rozbilo, ať si koupí nový STB za 3000,-. Tak se naštvala a službu zrušila, protože zjistila, že jí stačí CT24, Novy a Primy z STA zadarmo. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 425 |
![]() |
|
@MMorousDO není IR ale BT, takže přímá viditelnost není podmínkou |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@Mirda2 + ProteinVýkřiky do tmy lidí, kteří O2 STB (nové generace) a O2 aplikaci v Samsungu nikdy neviděli. Komfort obsluhy u Samsungu nulový, nemůžeš si ani třídit kanály, o vytváření favoritních přehledů ani nemluvě. Settopbox umožňuje vše možné a jeho cena je na pohodu. Když mám 40 na zakoupení televize a dalších 40 na zbytek v AV řetězci, cena za STB mě opravdu netrápí |
michalnew
![]() |
|
RE: Settopbox 02 v tv na zdi@michalnewJJ pravda, je to BT, díky za opravu. Box je rychlý, SW řešení to údajně vůbec nestíhá, to mám od kolegy. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 425 |
![]() |
|
@MMorousjede mi vše krásně, neseká se to. Opravdu jsem spokojen a to si nemyslím, že nejsem náročný uživatel, net mám od místního providera 30LAN optikou přímo do baráku |
michalnew
![]() |
|
aplikacceMá tu někdo zkušenosti s aplikací v Samsungu z roku 2019 nebo 2020?Neseká se to? |
Petrmuz92
![]() |
|
@Petrmuz92Aplikace je stejná už 4 roky.... neseká se, ale její komfort obsluhy je NULA. nepřesuneš si kanály, o vytvoření svého favoritního přehledu ani nemluvě. Vzhled prehistorický, logika ovládání žádná |
michalnew
![]() |
|
![]() |