![]() |
|
Tv SamsungZdravím mám tv Samsung UE43NU7442 každý den musím znovu a znovu nastavit DISEqC . V minulosti nebyl problém, ale teď je. Nikde není možnost uložit nastavení DISEqC. Poradí někdo. Díky |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Tv SamsungNo a predtym ked este nebol problem si to ako ulozil?Diseqc sa neuklada ale prepnutie rele je ulozene v nastaveni satelitu |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Tv Samsungto asi ne když to musím každý den nastavit v tv |
Pavel1975
![]() |
|
RE: Tv SamsungDivné, když sem to naposledy použil tak to naladí automaticky čtyři pozice a uloží.Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
RE: Tv Samsungříkám ,je to divný asi před půl rokem bez problému |
Pavel1975
![]() |
|
@Pavel1975tak to reklamuj v záruce |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Tv SamsungA co tak skusit novy firmware ?![]() |
zigmin
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Tv SamsungTaky jsem to zažil..zkusit nastavit Diseqc a pak vyp. Tv dalkovým ovl. a ještě el. šňůra ze zásuvky po chvilce zap. a pak bylo OK.. zkus![]() |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Tv SamsungVyzkousel bych tovarni nastaveni ( nova instalace) |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Tv SamsungPředem díky za rady. |
Pavel1975
![]() |
|
@papayNepomohlo vypl jsem vytáhl ze zdroje. A musel jsem znovu nastavit. Je to divný, ale mám skylink jen do konce roku. Tak to holt budu každý den nastavovat. |
Pavel1975
![]() |
|
Re:SamsungSamsung dělá dobré TV,ale se sw je to horší a na vylepšování asi kašlou.Několikrát jsem taky chtěl upgradovat sw i ve starších tv a nic nového jsem nenašel.Lepší je mít na to napíchlý STB nebo satelit,vždy se s tím líp zachází. |
Miranin
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Tv SamsungV mojom prípade väčšinou pomohlo továrenské nastavenie. Viem je to otrava, ale nie je na výber. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
@jklajbanmě pomohlo zapomenout na samšunt,je mě krásně spoustu let klid |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Tv SamsungNastavení DiseqC - není mi jasné, o jaké nastavení se Ti jedná. Ty nastavíš cestu k LNB, tedy A-B-C-D a po naladění se to stane součástí setingu. Nejprve bych zkusil vylejt vodu z kabelů a přepínače DISEQC a dál bych se mrknul do settings. Pak bych pokračoval, jestli není přeplněná paměť. A taky případně, jestli není někde problém s kabeláží a uzemněním.Všechny stanice vymazat, znovu naladit a nedávat starý settings. Pokud jsi udělal nějakou HW změnu, než to začalo blbnout, tak zkusit vrátit změny. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
![]() |