![]() |
|
Skylink: Automatické načítání EPG ?Když už ten Skylink dělá nějaké změny, tak by mohl taky spustit automatické načítání EPG ze všech transpondérů, jako to má freeSAT.Skylink přijímač si kvůli tomu kupovat NEBUDU T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
@ivo2001Myslíš tím, že naladíš jeden TP a ostatním se také načte EPG. Cca 3/4 roku zpět to tak měli, ale dělalo to pěknou neplechu, protože asi nenavýšili datový tok pro EPG (nebo tam byla jiná chyba) a tak se sice postupně, pomalu načítalo EPG pro všechny kanály, ale na naladěném TP ani za 5 minut nebylo aktualizováno celé EPG.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxAno, toto myslím. No, tak mají co dělat. Jinde to funguje i na FTA kanálech, tak proč ne tady ...Ať nemusíme používat EPG Refresh nebo EPG Import, nebo alespoň na Skylink ne ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
@ivo2001Nevim proč nepoužívat EPG Refresh. Nastaviš mu aby někdy v noci prolezl všechny TP a každý den máš refreshnuté EPG. A pokud se stane že bys v tu dobu něco nahrával tak jeden den bez refreshe to EPG vydržíT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?Zkus si sečíst EPG data na všech transpondérech, ať máš představu, kolik toho je... a přenášet všechno to množství na každém transpondéru (byť pomaleji) je blbost... |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?Nie na koazdom. FreeSSat to ma tak ze na jednom TP to prenasa a prenesie sa to cele. Ked to mozu mat oni, preco nie Skylink? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?No jo, ale potom se ti to nacte cele jen pri prepnuti na ten jeden TP, kde je to vsechno vysilane... navic doba nacteni musi byt docela dlouha, protoze je to hodne dat. |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?U toho EPG refresh kolik dáváte čas setrvání na jednom kanálu ?Mám ta tuším 60 sec. zatím nebyl čas experimentovat, ale nestačí míň ? VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?môj prímač mi ponúka EPG Source http://, z akej stránky sa dá sťahovať EPG (napr.Skylink) |
haga
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?OPRAVA Môj sat. prímač mi ponúka EPG Source http:// dá sa epg sťahovať aj z nejakej www stránky. |
haga
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?Kdyz uz tak zatim nej epg export ´´´´´´nelita po druzicich a nesere to do boxu jako u epg import![]() |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?@lext: já mám 5 minut. A i tak se děsím toho, že bych musel smazat EPG cache, protože když jsem to naposledy udělal, tak EPGrefresh ani na 5min interval toho načetl tak málo, že jsem ho musel pustit několikrát za sebou než bylo zase EPG v rozumnem stavu... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
@JantarsMám úplně stejnou zkušenost. Před vymazáním EPG cache si ji pro jistotu vždy zálohuji. Já mam nastaveny 4 minuty a občas musím 2x.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?U Skylink na SOLO4K nacitam EPG na ten tyden dopredu a prochazim si to vzdy v nedeli, vetsinou se nacte cele az na z tech beznych Primu posledni den tedy tu dalsi nedeli, proc to netusim.Zrovna ted ani pri aktualnim opakovani nenactu na pristi vikend sprot1 a sport 2 abych si moh nastavit nahravani, je to bida kdyz nevim v cem to vězí :-(... |
Jantars
![]() |
|
@JantarsCelý týden ty Primy měly nějaké nedodělané. U některých občas chyběl poslední celý den.Asi mají málo lidí (karanténa). I když zrovna toto se dá asi v pohodě dělat i z home office. Jsou to tak 2 měsíce, kdy se neaktualizovalo EPG na frekvenci 12363. Nechali to tak celý týden (i přes mé upozornění hned druhý den, kdy se EPG neprodloužilo), takže po týdnu tuším ve středu končilo EPG večer a dál nic. Nejde náhodou na toto zrovna ten servisní poplatek? Platíme, platíme a servis nikde. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?Ja nejsem az tak technicky zdatny a nemam chut patrat po jemnem technickem detailu techto problemu, nepouzivam certifikovane zarizeni (UNI ctecka Oscam v E2 boxu), takze je mozne ze EPG se nekorektne nacita prave kvuli tomu. Pro zajimavost jak jsou na tom Skylink Ready boxy, maji tytez problemy s EPG? |
Jantars
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?Nacita sa vam epg na film europe+?som prepnuty na nom uz asi dve hodiny, a epg je stale prazdne 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?To si asi celý dátový tok berie to ich zvýšené zabezpečenie. Na EPG sa potom už nedostane.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
RE: Skylink: Automatické načítání EPG ?no, tak epg je odpojene na vsetkych stanicach co sa idu preladovat, takze preto to neslo, nejde, a uz ani nepojde, meh...🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
![]() |