Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Nová platforma O2 TV?

viz. odpověď na dotaz ohledně aplikace pro LG...."Dobrý den Marku,
dle posledních informací by to mělo být v průběhu příštího roku (spíše asi druhá polovina) s tím, že vývoj aplikace je již směřován k nové platformě celé O2 TV, na které se aktuálně pracuje.
Martin, O2 Guru

rada09
Registrace: 12/2012
Odpověď v diskusním vlákně

O2TV aplikace Samsung

Nechci zakládat nové téma ta se zeptám zde. Mám O2TV (SPORT PACK)přes aplikaci v tv Samsung . Internet mám vzduchem (jiná možnost není...)přes lokálního poskytovatele. 2 měsíce to fungovalo víceméně bez problémů, podotýkám, že na to koukám jen několikrát v týdnu pouze na fotbal na LM, či českou ligu) , ale včera to bylo nesledovatelné, rozmazané, neostré. Dnes ráno to samé. Nemáte někdo zkušenost zda může být chyba spíše na straně poskytovatele internetu nebo služby O2? Díky

FI711010
Registrace: 6/2008

O2TV aplikace Samsung

Já taky sleduju o2tv na Samsung tv, přesně tyto problémy mám i já.Intenet mám pevný od 02.

janko
Registrace: 7/2006

O2TV

celé internetové vysílání ja na ho... pokud není možnost připojení přes kabel (a to není v podstatě nikde na venkově a ještě hodně dlouho nebude) tak je tato služba k ničemu. O2 by si to už mělo konečně uvědomit a nabídnout své programy za příplatek i jiným operátorům přes satelitní vysílání.

FI711010
Registrace: 6/2008

@FI711010

Přesně tak. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Nová platforma O2 TV?

Myslite, ze by touto novou aplikaci spravili i Chromecast?

Protein
Registrace: 3/2020

Keď máš obraz na figu, tak ti proste klesá rýchlosť pripojenia na neunosne nízku, pod 2Mb...Platim si tiež internet vzduchom 20Mb...a stává sa to i mne. Myslím že 02 ponúka nejak za podobnú cenu po optike až 200Mb rýchlosť...

Rybička65
Registrace: 1/2013

a to nam tady Telly tvrdi ze na sledovani jejich skuzby staci 3Mbps :))) no na sledovani mozna,jak je to pod 20Mb/s tak je to spatny.!

kristian1
Registrace: 7/2016

@FI711010

Já mám na vesnici kabel od Cetinu a připojení cca.150Mbt.. :)

radbarto
Registrace: 11/2017

@radbarto

Jo, tak to jsi borec

Protein

nedavno sem presel k 02, mam jejich internet 50/5. Dostal sem k tomu gratis O2tv bronzovou, tak sem to testoval, nebot diky tomu ze freesat zrusil eurosporty tak premyslim jestli prejit k satelitni t-mobile nebo internetove 02tv. Mam televizi Samsung z roku 2016, takze sem to zkousel pres tu aplikaci v televizi. Aplikace je strasne pomala, to je prvni vec co mne prekvapilo, co se tyce programu tak kdyz prepinam tak prvnich 15 sekund je kvalita spatna, na urovni SD a az po cca 15 sekundach se obraz zostri na HD kvalitu. Nevim jestli to tak dela kazdemu nebo jen mne, ale je to zvlastni, linku mam na to rychlou dost.

Desper
Registrace: 1/2006

@Desper

Kup si settopbox od O2, připoj ho na druhý port na VDSL routeru od O2 a frčí to super... Jen přes internet to zlobí...

rejča
Registrace: 10/2007

Ono přes tu vyhrazenou linku (na routeru je port TV) to běží s vyšší prioritou než přes internet, takže to je mnohem stabilnější a nezlobí to... :-)

rejča
Registrace: 10/2007

Už to tady bylo zmiňováno několikrát. Parádně to jede jedině pod jejich VDSLkem, kde nesjou výpadky. To je pravé IPTV.

bretah
Registrace: 9/2012

Ono stačí i OTT,když mám net kabelem od Vodafonu(UPC) 300 Mb/s.Žádné problémy u O2 Sport Packu nejsou.

jerzy
Registrace: 7/2008

Sledujem to cez android aplikaciu na TV Philips - uplne bez problemov cez LAN aj wifi.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@FI711010

naprostý souhlas

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@black13a

Jenom dotaz.TV Philips rok 2016 má aplikaci O2TV?

hobo

@Protein

Pouštím Sport pack do druhé TV v kuchyni přes NT prohlížeč Chrome do externího chromecastu 3 co mám pověšený za telkou a obraz velice obstojný bez jediného záseku.Ovšem apka z mobilu nepoužitelné záseky.Internet UPC rychlost 300Mb/s.Jinak z mobilu všechny ostatní apky jedou v pořádku.Domnívám se,že to taky o něčem svědčí. ;)

hobo

@hobo

Prave. Taky to pouzivam pres aplikaci v mobilu a nejde to. Dost programu se seka, co chvilka. Je to hmus.

Protein

@hobo

To neviem, mam Philipsy 2018 a 2019, oba s androidom a tam je apka normalne v Google obchode. Je sice na slovensku O2 TV, ale funguje tam ceske O2 v pohode.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Ahoj.Může internetový provider blokovat nějakým způsobem o2tv?Přešel jsem k jinému poskytovateli a zdá se mi obraz tak o cca20 procent horší.
Díky Franta

Sala
Registrace: 4/2011

internetove vysilanitv nic moc,jedině parabola.

emtech
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra