![]() |
|
Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2Po přechodu z Oscam na CA modul Smit Skylink ready kvůli novým programům HBO 2 a 3 HD mi nefunguje PIP. To že to nefunguje u DVB-S2 jsem čekal, ale nefunguje ani v kombinaci DVB-S2 a DVB-T2, což mě překvapilo a nevím kde může být problém. Mám VU+ Solo 4k osazený 2 tunery DVB-S2 a DVB-T2, VTI 11.0.2. Prolezl jsem všechny nastavení ale na nic jsem nenarazil. Má někdo nějaký nápad proč to nejede? |
Hainz
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2v solo4K mám digi-cam +oscam a funguje PIP a PAP v kombinácii Digi a DVBT2 ,ale ja používam openatv-6.3.... zatial.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2na VU+ solo4k nefunguje PiP v kombinaci s H265 (bud vubec nebo jde jen slider show). Nema to co s T2 ani S nebo S2. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2uf... pán boh zaplať že na slovensku sa zatial v DVBT2 nevysiela v HEVC-265.![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaZměna Image by byla až poslední možnost. Ale když to běhá tobě, tak by snad tato běžná funkce měla chodit všude. Jinak díky![]() |
Hainz
![]() |
|
@chocholosTak to jsi mě moc nepotěšil. A je to jen tím Solem 4K, případně staršími verzemi tunerů, nebo to nefunguje obecně nikde? |
Hainz
![]() |
|
@Hainzale na slovensku sa nevysiela v DVBT2 v HEVC-265.... takže preto mi to funguje na to bacha. ale pre teba som skúsil na tom Solo4K HEVC-265 ale na 16-ke antik a orange a blbne to aj v openatv. Solo4K má predsa slabší procesor ako tie novšie od VU+. skúsil som túto kombinácie na Gigablue4K ale ten má procesor 1,7-ku a tam to funguje v pohode. neviem či by ti pomohlo iné image v tom Solo4K ...kedže ten má procesor 1,5-ku. |
maradona
![]() |
|
@maradonaDíky za informace. Ještě takovej obecnej dotaz, pokud bych tedy použil modul SMIT IRDETO Professional 2 streamy, kdy se dekódují 2 stanice najednou, tak by teoreticky PIP měl chodit (čistě v režimu DVB-S2) a i nahrávání z jiného kanálu by neměl být problém. Nebo to taky chodit nebude? |
Hainz
![]() |
|
RE: Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2Mám doma zákazníka vu+ ultimo 4k a tam pip funguje normálně. Puštěny 2 pozemní kanály Prima hd a čt sport hd v Hev-265 Image open atv 6.3 z 26.11.2020 |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 427 |
![]() |
|
RE: Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2tuším že tie Cam odkoduju 2-programy ,ale len s jedného TP. kamarát to chcel jeden čas kúpiť ,ale predajca mu povedal že len s jedného TP. a to stál vraj cez 100-euro ,tak sa na to vieš čo....![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2Jelikož skylink nemám tak jsem vyzkoušel ARD ze satelitu a ČT 4 sport hev 265 a pip funguje. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 427 |
![]() |
|
@FanynUltimo4K má daleko lepší a viac jadrový procesor ako Solo4K. u mňa je to už veterán ,ale ide super. UNO-SE má už tiež 1.7-ku procesor a tam funguje aj Quad-PIP bez sekania štvrtého okienka kdežto na Solo4K to kvôli slabšiemu procesoru nefunguje. |
maradona
![]() |
|
RE: Nefunkční PIP mezi DVB-S2 a DVB-T2OK díky všem za rady. Tak budu zkoušet, případně aktualizuju na vyšší Image VTI. Pokud by to nešlo, tak se na to buď vybodnu, nebo třeba bude bohatej Ježíšek![]() ![]() ![]() |
Hainz
![]() |
|
@Hainzasi to druhé...![]() |
maradona
![]() |
|
![]() |