![]() |
|
oscam - sem tam vypadne zvukAhoj, netuší někdo, zda je nějaký parametr na oscam, aby mi nevypadaval zvuk? Jedná se o sharing kde jsem klientem - doufam ze nedostanu ban. Během deseti minut zhruba na minutu vypadne zvuk, obraz jede bez problémů, po zhruba té minutě se zvuk opět obnoví. Dělá to jenom u Premier sport, ostatní kanály z různých družic jsou OK. Mám OpenPli 7.3. |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
@jurasekZazálohuj img a nainstaluj novou jen na zkoušku, jestli to bude OK, tak je to chyba v img ... zkus třeba OpenATVviděl bych to na chybu v img T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
RE: oscam - sem tam vypadne zvuktěch příčin může být hodně a nejhorší bude nějaká jejich kombinace - image/anténa/blbé spojení/blbý server/verze oscamu/atd atd. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: oscam - sem tam vypadne zvukJeště: pokud to dělá jen na Premiere - možná to může působit i fakt, že má nejkratší dobu mezi zasláním ECM a použitím přijatého kódového slova z karty.Zajímavá je doba výpadku. Kdyby to bylo náct vteři, bylo by to pochopitelnější. Ale počet možných příčin to stejně nijak nesnižuje. Už se tomu nevěnuji, takže ani nevím, jaký je teď interval mezi ECM na Premiere. Bývalo to 12s, ale co je teď, kdoví. |
Antonín
![]() |
|
@AntonínPrepáč, ale ja viem, že máš potrebu ku všetkému sa vyjadriť, nech. Ale podľa Teba ECM chodí zvlášť na obraz a zvlášť na zvuk? asi nie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@juraseka ty ked chces kradnut tak si zaplat poriadnu linku a nie mrznucu za 3 dolace od cinana.. poznas to .. za malo penez - malo muziky |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: oscam - sem tam vypadne zvukZdá se mi to, nebo cítím "hogofovinu" na sto honů?![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: oscam - sem tam vypadne zvuk@tukan: Nezdá se ti. Je to cítit skrz dlhé_pole až do Povážske Bystrice![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@tukanto je problém na 15 min ... změna img nastavit oscam + setting ... za 15 min není co dělat ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
RE: oscam - sem tam vypadne zvuk2petersk: to je jasné. Nicméně následné časování dekódovaní je pro zvuk jiné, než pro obraz. Časování je jediná věc, která je jinak na Premiere a na jiných kanálech...Ale pravda: je to divné a nikdy jsem to neviděl. Možná by log oscamu dal odpověď, co se děje, ale tady se to nesmí, tak to nechci ani navrhovat. |
Antonín
![]() |
|
@jurasekV oscame hľadaj prepínač "force_volume". Tiež som mal s tým na Premiere problém, ale toto nastavenie to rieši. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: oscam - sem tam vypadne zvukon píše o premier sporte čo bude orange sk![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: oscam - sem tam vypadne zvuk@baltiknie je to volume on/off |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
![]() |