![]() |
|
Tv Philips 4K T-mobileNazdar,máte někdo ten Tv 4K Philips od T-mobile.Zajímali by mě zkušenosti,jak je na tom obrazově,ovládání,přehlednost ovladače a ták.. Díky. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobilejo jo ta 7304 tusim. skvela tv. ma to pritelkyne. nechtel bych to ani zadarmo. obrazove zadna slava,ale jsou i horsi. obcas to samo vstoupi do menu nebo se zacne nacitat you tube ci Netflix. ale nejhorsi je asi to jejich silene menu-katastrofa. a pak ten ovladac-bily popisky na stribrnym ovladaci,kdo tohle vymyslel. zkouseli jsme na tom i tu jejich tv Tmobile-hnus a take digi2go-zadna krasa. ambilight je pro me rusivy element. ja bych tedy tu skvelou akci s dekuji odmitl. pokud chces nejakou takovouto akci tak radeji SONY od Vodafone. ale lepsi si samozrejme vybrat sam. zadnou vyhodu v teto Tmob akci tedy nespatruji. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@radbartoMusíš sáhnout do vyšších řad této značky.Ostatně to platí vlastně u drtivé většiny značek TV.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobilePhilips 7304 sa predáva za 500€. Za tú cenu parádna TV.Keď niekto napíše, že Ambilight je rušivý element, tak ďalej už od neho žiadnu kritiku neberiem vážne. Dá sa vypnúť, ale prečo by som to robil. Ja už mám s Ambiglow aj monitor. ![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
@SpacerAmbilight je pro mne úplná zbytečnost,měl jsem ho zapnutý jen když jsem to zkoušel a to na několika TV.Ale,když se někomu líbí barevná hudba tak je to jeho věc.Také jsme stavěli blikající nesmysly někdy v 80.letech,ale tenkrát to bylo takové užitečné hoby,barevná hudba,zesilovače,rádia,zdroje atd.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
@lz405No já měl philipa s ambi a nikdy jsem blikaturu nezapnul.Pouze stálé mírné osvětlení teplou bílou místo nějakých lampiček.Je to jenom jakási přidaná hodnota k TV.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboProč ne,když Vám to vyhovuje.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
@lz405v popise máš uvedený Philips 55OLED934. Keďže je pre teba Ambilight farebná hudba, prečo si ho kupoval? Veď práve Ambiligtom je Philips zaujímavý, ničím iným, určite sú na trhu za podobnú cenu lepšie Oled TV. Mám tento istý model, len v 65 palcoch, ja Philips kupujem len kvôli Ambilightu. |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
AmbilightNa Philips nedam dopustit, jedna z najlepsich OLED televizii.Mam najvyssi model. Ambilight je uzasna vec, ked si raz na to zvyknes, nechces uz nic ine. Len treba mat bielu stenu na telkou. |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@JaviMožno pre vás mladších, budeš si šetriť oči ak budeš starší a nebudeš pozerať v úplnej tme, ale vždy s primeraným podsvietením.![]() |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE:Tv Philips 4K T-mobileTak díky,zatím si nechám plasmu.Sice je to jak jet na spotřebu ruským tankem ale co..![]() |
radbarto
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileV létě jsem ve značkové prodejně při čekání na výměnu simky sledoval zákazníka, kterému předváděli netovou tv na té jejich prodávané tv Philips. Nemile mě překvapil nekvalitní obraz. Třeba na hudebním Óčku to byla kostičkovaná. Ale dotyčnému se obraz zdál v pohodě. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileTo je myšleno vážně, že se podsvícení mění v souvislosti s barevností scény ? /Info ze stránek Datartu/Jestli ano, jak dlouho to normální člověk vydrží sledovat ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileano,je to mysleno vazne,podle momentalni barvy ve scene se meni barva,ale daji se tam nastavit i jine styly podle ceho se to meni,nicmene je to des,vzdy kdyz se rozsviti nejaka barva tak oci jdou automaticky za tou barva,takze me osobne to rusi,a v podstate nesleduju dej ale ty barvy.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobilehttps://www.youtube.com/watch?v=ZFNe4UooVuI |
Spacer
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileV tom videu chýba už iba ten Ambilight. :-) |
Spacer
![]() |
|
@MMorousJá tam nastavil konstantní teplou bílou dost malé intenzity světla-prostě aby nebyla v místnosti tma a to mě vyhovovalo.Jinak měnící se barvy podle scény je běs.![]() |
hobo
![]() |
|
@MMorousAspoň v mojom prípade je to silne návykové. V podstate už TV bez toho nechcem. |
Spacer
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileV rodině máme 55PUS7304. Za 14 tisíc a s pětiletou zárukou asi těžko něco v této kategorii vyčítat. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
@SpacerZajímavé, skouknul jsem k tomu v rychlosti pár videí. Asi k nějaké prezentaci nebo relaxu ve spojení s hudbou a prostorem dobrý. Nebo jako pouťová atrakce.Televize - Osobně jsem si nalepil dozadu RGB, nastavil modrou a to je všechno. Telku si pouštím ke sledování příběhu, kde sleduji děj, dialogy, střih, práci kamery a výkony herců. K dokreslení atmosféry mi postačí scénická hudba, ostatní by mě možná rušilo. Ale někdo chce víc. Dokonce jsem někde četl, že v kinech zkoušeli měnit podle scény ve filmu aroma vzduchu a působit tak na čich diváků. Takže tady se Philipsovi otevírá cesta k dalšímu patentu. - Phlips Hue play za 3 litry + Hue bridge za 1500.- - nekupto. |
MMorous
![]() |
|
@radbartoDcera si koupila taky Philips s tím zázračným svícením. To je tedy přidaná hodnota jako hrom. Snad televize je obraz a zvuk a ne lampička?Zato soft. je geniální!! Vstup do oblíbených je možný jen když vypneš HBB. To považuji za geniální řešení. Chtěla to reklamovat ale je to takto v pořádku. Tak nevím? ![]() |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileTreba to mat pri bielej stene a nastavit si vhodny rezim, potom je to dobre. Pozerat telku v uplnej tme je najhorsia alternativa. Hlavne ak niekto vypeckuje obraz jas a podsvietenie a tych je vela.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@vladavladaTak já mám za TV záclonu,takže Ambilight moc nehrozí..![]() |
radbarto
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileKoľko ľudí, toľko chutí. Našťastie dnes máme všetci na výber.![]() |
Spacer
![]() |
|
@MMorousAmbilight mám na 9-kové Philipse od roku 2012 a bez této fc mně něco u ostatních TV něco chybí. Je to jak mít TV bez domácího kina. Obrazu bez této fc mně chybí prostor vnímání. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Tv Philips 4K T-mobileJako kulisa do bytu, když je návštěva nebo při vínku proč ne, ale když se ponořím do děje a sleduju detaily a práci kamery a je mi jedno, jestli je černá černá nebo do zelena, tak se mi tohle jeví jako rušivý element podobně jako když v kině rozsvítí nebo když mi při televizi soused pustí vrtačku. Ale dovedu pochopit, že někdo z toho má Vánoce. |
MMorous
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |