![]() |
|
Vypínání pozicionéruVU+zero4k, vypínání pozicionéruZdravím. Mám VU+zero4k a připojený pozicioner (VBox II) přes DiSEqC 1.2. Pozicionér je zapnutý (jeho displej svítí) vždy, když je zapnutý VU+ a dokonce i ve standby módu, když přístroj nahrává. Podle mě je to zbytečné a pozicionér by stačilo zapínat jen při otáčení mezi družicemi. Nikde jsem tam takové nastavení ale nenašel. Poradíte někdo ? Díky. |
discus
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Vypínání pozicionéru1 . vytiahnuť zo siete2. dať vypínač 3. kúpiť zásuvku 230 V na dialkové . žiadne iné možnosti už nie su . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@discusNiektoré modely mali možnosť vypnúť napájanie lnb pri prechode do pohotovostného režimu. Nikdy neexistovala možnosť vypnúť modul alebo enigmu prípadne zakázať napájanie lnb, keď sa používa lnb. Ale napríklad pri mojom modely Xtrend9200 pri standy móde je lnb (0). |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@PeMaTaky mi na tesláckém LNB pořád svítí napájení a to i když je box ve standby. Aspon poznám že LNB funguje a koax je správně nasazenýT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
@discusNapadla ma ešte jedna vec, niekomu pomohlo nainštalovať plugin 0v-lnb-power-option.ipk |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Vypínání pozicionérunapájanie lnb má svoje opodstatnenie . skús ho zapnúť pri minus 20°C . vyskratuješ ho , tak preto je stále pod prúdom . a teraz píšte k veci . pozicioner nie je lnb .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@Brumo![]() |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
![]() |