![]() |
|
programy baličkoch skylink a region SKPre slovensko skončil servisný poplatok-základ Digital a naďalej sledovania stanic digital treba preplatiť nejaký Balíček .Ale na stránke Skylink pri balíčkoch už pre Slovensko skylink neponúka programy prima krimi,cool,zoom,comedy,Max iba Prima Plus HD ako bi už vyradil skylink pri novych aktivovanych kariet pre Slovensko stanice ako Novi tak aj všetky primi a nahradil len Prima plus HD.Inde stanice pridá a zase odoberie to je ten skylink![]() |
joki741
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 71 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@joki741Tak malé Primy sú šírené nelegálne u našich operátorov to len Prima im dala výnimku ak sa dobre pamätám.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@joki741Co zde dnes čtu od čtenářů ze Slovenska tak ve většině z nich se shodují, že to na Slovensku nikdo nechce. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKna slovensku iba prima zoom . a my zo zákona , musíme odpad triediť a recyklovať .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@BrumoAle jo. Já jen, že když to nechcete tak proč si joki741 stěžuje.Aspoň ve skylinku budete mít víc prostoru pro hun tv |
kolenáč
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKaj my máme dosť odpadu . netreba to ešte dovážať.máme doma veľa domasedov , ktorý namiesto vychádzok a inej pracovnej činnosti čumia na televízor a žerú ten odpad . a majú ho málo tak potrebujú viac a viac . chudne iq a rastie pohodlnosť . tomu sa hovorí vymývanie mozgov . 80 % na slovensku , ale aj v čechách to už má za sebou . sledujem už iba pár programov a aj to len dokumentárnych . stream cinema už nahradil to nespočetné množsto repríz . tak ten zvyšok čo sa stále vysiela je prakticky len pre nich a ich účty . eurosport je preč . na zvyšných športových programoch je to pase . a celý orbit je samý upscaling . výnimku tvoria reklamy . ![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKRobia kadejake obmedzenia a Layery2b a potom tu aj tak niekto napise, ze mu to aj tak ide na kluce od cinana, tak to sa na to zachvilu Skylinku vsetci mozu vyprdnut, nakupit za 2€ na rok kluce a jedem. Tak beznych platiacich zakaznikov budu obmedzovat pos*atymi modulmi a prijimacmi a neplatiaci sa mozu rehotat.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKale no tak . všetci platia . ekonomická politika je na zastaralej úrovni .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SK@kolenáč prečo máš rasistické nahrážky ? Si si ty vôbec vedomí toho, že kedysi dávno-pradávno neexistovali žiadní Slovací a ani Česi ? Si si ty vôbec vedomí toho, že ty ako Čech, máš maďarskú (Uhorskú) krv ? Narážam teraz na dávnu históriu, niekoľko stovák rokov dozadu napr. keď fungovalo Rakúsko-Uhorsko. Uvedom si chlapče, že možno tvoja krv (odborne povedané tvoja DNA alebo tvoj rodokmeň smerom dozadu niekoľko desiatok generácií) je možno viac maďarská, než v prípade hociktorého Slováka. Ty si len taký sopľavý drzý nácek typu Hitler, podľa mňa, co mal jedneho z rodičov so židovskou DNA, ale sám ako žid, pritom nenávidel židov. Ty si niečo podobné. Neznášaš samého seba a "vinu" či nenávisť voči sebe, hádžeš na iných. Choď sa liečiť k psychiatrovi, ale postav sa do radu, rasistických Čechov, čo si do dnešného dňa stále myslia, že Slovací sú Maďari, je strašne veľa v tom dave pred psychiatrickou liečebňou a než sa dostaneš na rad, aby ti to konkrétny psychiater vysvetlil, že aký si vlastne tupý (nevhodné slovo), tak si tam počkáš určite rok :). Úprimne ľutujem ľudí so sklonmi k rasizmu. Celý život nešťastný z toho, že sú donútení nenávidieť iných ľudí a pritom paradoxne k tomu nemajú dôvod alebo dokonca nenávidia v podstate len a len samích seba. Z pohľad vývoja DNA na Zemi podľa vedeckých výskumov, dokonca pochádzame všetci z jednej a tej istej DNA (lokalizovanej prvými zmienkami pravdepodobne niekde v Afrike). Tak koho ty vlastne tým svojím rasizmos odsudzuješ ? Si si vedomí, že z pohľadu histórie, vlastne odsudzuješ samého seba ? |
s3n0
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
DNA Skylinktak jedna babička slovenka děda čech druhá asi češka děda němecmáma z moravy táta z pomezí čech a moravy a já jsem z Prahy křtěnej Vltavou tak jsem rád , že ta první opice byla na světě. skylink dělá co umí , ale k ničemu to nepovede protože tvůrci oscamu prohlásili , že dokud bude Evropa kódovat oni nepřestanou vyvíjet oscam a nejsou sami. |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKtoto keby cital sudruh minister ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@s3n0Nechápu tvé osočování z rasismu. Neurážím žádnou rasu ani národnost. A co jsem psal je pravda. Musíš si přečíst všechny příspěvky tvých spoluobčanů.Takže to beru stvé strany jako vyhrožování. |
kolenáč
![]() |
|
@dnurgSuhlasim ohladom Oscamu... Niekto mudry vyhlasil, ze v dobe IT : „Informácie chcú byť slobodné“ je výraz, ktorý znamená, že všetci ľudia by mali mať prístup k informáciám slobodne. Ľudia, ktorí kritizujú právo duševného vlastníctva, tvrdia, že systém takejto vlády poskytujúcej monopoly je v rozpore s vývojom verejnej oblasti informácií.Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
@kolenáčvieš citovať jeho spoluobčanov ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@Brumokašlu na to. Toto by měl být web o TV. Politika patří na úplně jiný weby.Přinejhorším zruším registraci. Protože politika mi je za.ku. |
kolenáč
![]() |
|
@s3n0Mne sa zda, ze si so svojim prispevkom ohladom rasizmu uplne uletel. Si mimo. Tvoj prispevok je nemiestny a mal by byt zmazany.kolenac nikoho z rasizmu neosocuje. A so sledovanostou Prima na Slovensku ma pravdu - skoro nikto to nechce. Vcitane mna. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKja sa len pýtam , aby som bol v obraze , pred kým si dávať pozor na prsty.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@kolenáčOtazka by mala zniet: Preco este viac niekto prilieva olej do ohna ?!Zda sa, ze tu na tomto fore uz niesu povacsinou starsie rocniky spred roka 89... A bohuzial cim dalej to bude mozno horsie, ze drviva zabune, ze ich rodicia a aj stari rodicia zili v jednom state a dost je aj takych co su rodinne spiaty zo Slovenskom alebo Ceskom.. Jeden priklad vcerajsi zapas a komentare na CT Sport: Uz pan i ako Zelenka a Bosak zabudli, ze na najvacsom futbalovom uspechu mali Slovaci v pomere 8 ku 3 v zaklade neodelitelny a vacsinovy podiel z celkoveho uspechu !!! A aj to, ze vcera pani "kritici" zabudli dodat, ze z nasej kvalifikacnej skupiny postupili na ME az 4 muzstva !!! A nasi byvali zapadni bratia mali po Anglicku od ktoreho fasli bura na Wembley azda vo svojej skupine skupine uz len ambiciozne Kosovo ? Apropo Pohar narodov v lepsom stare priatelske zapasy... Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKo rasizme najviac taraju ti, co presadzuju pozitivny rasizmus pre ideologicke mensiny, je jasne o koho ide.![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereTy musis byt strasne nestastny clovek. |
Sambucus
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKpreco? Leba mam na veci vlastny nazor? A nie importovany?![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SK@liquere lenže ty nemáš vlastný názor v tomto jednom prípade, ale názor na mňa, pričom mňa absolúúúútne vôbec osobne nepoznáš. Ja mám medzi kamošmi aj Rómov a sú lepší, než iní moji TOP kamoši, lebo vedia poradiť a neotočia sa mi chrbtom so slovami - ty si sprostý, ty to nevieš! Proste pomôžu pokiaľ vedia ako (dokonca aj finančne). Ja nerozlišujem rasy vôbec, ale rozlišujem ako žijú napríklad ľudia v osadách... ak sa priživujú na sociálnom systéme a naučia toto aj svoje vlastné deti, tak to je pre mňa zlo. Je to zverstvo. No ak človek slušne pracuje a chová sa ku každému slušne, tak to je človek, ako každý iný. Náznak, že Slováci sú Maďari, vídam bohužiaľ posledným časom veľmi často zo strany mladých Čechov. Niekedy mám fakt ten pocit (keď už by o to šlo), že sa v Čechách nejako veľmi rozšírila rasistická nenávisť. Zrejme od kedy už nie sme spojené Česko+Slovensko. Dokým sme boli Čecho-Slováci, tak aspoň nejaká úcta existovala k iným národom, pretože vtedy občania Česko-Slovenska s tým jednoducho boli naučení žiť a tolerovali sa navzájom. Teraz však kde-jaké sopľavé ucho vysloví hate myšlienku a ani nevie, čo to vlastne znamená, keď to vyslovil. Nenávidí samého seba a jedine preto vysloví svoj hate... v podstate to ani nie je jeho vlastný názor, ale naučený od jeho okolia a vsugerovaný, len aby naštval Slováka. Dospelí Česi sa takto nechovajú. Ba dokonca starší Česi sú nekonečne úctiví a slušní ku Slovákom (čo sa o mladej generácii Čechov alebo aj Slovákov povedať nedá). Preto si myslím, že sa jedná len o nejaké rasistické mladé ucho, ktoré by bolo treba prevychovať. Keď už sme u mentality nádorov, tak aj Maďari sú fajn ľudia. Stretol som už veľmi veľa Maďarov na Slovensku a boli vždy veľmi prívetiví a slušní či kamarátsky. Dokonca nenávideli všetci vždy maďarskú politiku na území Slovenska a hanbili sa za politikov z bývalej maďarskej politickej strany na Slovensku. Lenže mladý človek tak nevidí do všetkého, resp. nechce to vidieť. A tak si buduje sám v sebe nenávisť... len z toho, čo videl niekde alebo počul. |
s3n0
![]() |
|
s3n0málo si pamätáš rasizmus tu bol vždy od čias ked jeden vyrobí viac ako len pre seba od prvotno pospolnej, jeden maká a ostatný sa priživujú, u nás sa to stále presúva z generácie na daľšiu, bol som len decko a prastarká nadávala na madarov, že sa musela učiť a nič nerozumela, za bývalého CS bol i čech mimo Prahy len odpada ked máš kamoša cigáňa predstav si že sa narodíš v kolonii v chatrči, nemáš šancu sa stadiaľ dostať, dnes bieli nedá do školy decko kde sú cigoši a rasizmus si vytvárame všetci bez ohľadu na to čomu veríš sám |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@s3n0Musím s tebou súhlasím niektorí rómovia sú chytrejši ako my poznam aj slušných Rómov.Niektorí sa vedia o seba lepšie postarať.Aj zákony lepšie ovládajú ako my.Ale Kotleba ich hádže všetkých do jedného koša.Čo je smutné.Robil to aj Hitler pri židoch aj pri chorých ľuďoch ktorých sa rád zbavoval,tak to teraz robí to isté aj Kotleba.Popiera históriu.holokaust atď.Dufam že ten už nikdy viac voľby nevyhrá a ani sa nedostane k moci.Lebo by bolo s našim národom Amen.Lebo on chce naspäť Vojnový štát ako bol kedysi.A vystúpiť z EU a NATO.Sa čudujem jeho voličom že boli protestovať v utorok.Ani možno sami nevedeli prečo tam sú len aby tam boli.Ľuďom nikto nie je dobrý v tej vláde.Prečo to všetko neriadi prezident/tak???Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: programy baličkoch skylink a region SKto by sme nesmeli byt parlamentna demokracia, co sme este zatial. Prezidentsky system je trochu iny, neda sa miesat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
DuzuAle prdlajz. Ziaden rasizmus tu nebol. Leda tak medzi nackami (Daniel Landa za mlada a podobne individua). Avsak mnohych to nastastie v dospelosti prejde a klasifikuje sa to potom iba ako obycajna mladicka nerozvaznost. To vsak nie je rasizmus. Za rasizmus sa povazuje to, ked ma nejaky clovek potrebu vzdy podpychovat do inych ludi na tuto temu... ked ma furt nejaky narazky na inu rasu ci narodnost... ked miluje dotycny clovek rasisticke vtipky... atd. . |
s3n0
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |