Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Zgemma H9 Multiboot

Jako hlavní mám image OpenATV6.4.Vyzkoušel jsem nainstalovat další a to OpenATV6.3.Píšu i postup který jsem použil,protože jsem našel jen instalace do přijímačů které jsou bez multibootu a s multibootem jsem našel jednu zde z loňska od LucaBrraza.
OpenATV 6.4 mam jako hlavní ve slotu1.Na flešce jsem si udělal složku images a do ní nakopíroval z netu stažené zazipované image OpenATV 6.3. Flečku zasunul do USB Zgemmy.Potom jsem zvolil Menu-Správa software - změna image on-line/disk - 6.3 Release - openatv6.3Zgemma - zeleným tl.flash image - vybrat slot 2 zde přijimač nabídne možnosti zálohovat a nainstaluje se image.Po instalaci zeleným tl.restartovat a pak už jen nastavení v Openatv6.3.
Po tomto jsem chtěl stejným způsobem přidat ještě image OpenPLi.Nyní jsem přijimač vypl zadním tl.a za chvílku pustil.Naskočila bootovací tabulka s boot android,boot 1 Openatv6.4,boot 2 Openatv6.3 a bootmenu.
Byl jsem zvědavý co je pod bootmenu po odkliknutí naskočí další tabulka kde jsem viděl flash online image klik a další tabulka kde je 11 různých image /kde se to tam vzalo nevím snad někdo odpoví/.Vybral jsem OpenPLi7.x,vybral slot 3 a spustila se instalace.
Samozřejmě jsem vyzkoušel hned ladit 51.5E ale paket cz/sk se nenaladil. :(

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zgemma H9 Multiboot

Tu mas cely postup na istalaciu multiboot a imidzov na Zgemmu H9 Combo.
https://digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy-2/digitalne-prijimace/uhd-4k-prijimace/item/preview-zgemma-h9-combo
Je tam vsetko vysvetlene ako instalovat a spravne... Co sa tyka pozicie pre Fotelku tak tu je link: https://www.fotelka.tv/sat_cz/belintersat_cz

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Jarousi

Už jsem to jednou psal, musel jsem vyhledat postup úpravy enigmy na dreama /mám dm920/ na jejich foru, kde to bylo uvedené, už si to přesně nepamatuji, nic složitého. Budeš muset prohledat fora openů, jestli něco nenajdeš, anebo jim napiš. Miko asi nepochopil /možná já/, o co Ti jde...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra