![]() |
|
Settobox DVB - T2 s RF modulátoremZdravím všechny, nemáte nějaký typ na settobox s modulátorem ? DíkyInetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
Re: T s modulátoremzircon fire dvb-t2 hdRF modulátor |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
@valsoraPozor, jen první edice, která už není v obchodech. Jedině bazary a inzeráty.U S2 sice bývá někde uveden, ale není tam. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 845 |
![]() |
|
@Stanowi94Evolveo Omega I mám dojem. |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Settobox DVB - T2 s RF modulátoremZabudované modulátory jsou nic mochttps://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=TV%20modulator Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Settobox DVB - T2 s RF modulátoremJenom drobnosti1. modulátory do analog PAL jsou v audio většinou jenom monofonní. 2. pokud modulujete do analogového PAL, a nikoliv do DVB-T(2), tak zmenšíte rozlišení na cca 400x300 bodů. Stereofonní modulátor do DVB-T je jiná písnička, ale za jiné peníze. Není jasný smysl, tak těžko říct, jestli to je podstatné nebo ne. Pokud jde o připojení TV, která nemá žádný vstup než vf analog, pak je nejlepší řešení TV vyhodit, nevyhazovat peníze za doplňková zařízení, a koupit novou TV. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Settobox DVB - T2 s RF modulátoremJako modulátor používám starý páskový rekordér PHILIPS (VTR). Ve většině tehdejších VTR byl modulátor zabudován, protože staré TV neměly SCART. DVB-T2 dvojtunerový PVR Sencor settopbox mám s VTR Philips spojený přes SCART. Do TV je výstup Sencor samozřejmě připojen přes HDMI kabel.Analogový signál z modulátoru VTR používám jen tehdy, pokud chci nějakou PVR nahrávku ze Sencor sledovat v jiné TV, než v hlavní HD-TV v obýváku. Takových VTR, třeba i s vadnými mechnikami, se musí válet po rodinách hodně. Možná by se našel i ve sběrném dvoře. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Settobox DVB - T2 s RF modulátoremZáleží na účelu použití, pokud to má být na běžné připojení ke staré TV tak se nevyplatí. Pokud se bude jednat o provoz "sbírkových TV" tak je nejlepší si modulátor koupit zvlášť, případně použít zmíněné starší video (VCR). Na ALI jsou k dispozici s cinchema nebo HDMI. To samé platí pro připojení kamery k domácí STA. Dnes bohužel DVB-T2 boxy s modulátory (hlavně kvalitnějšími) nejsou v prodeji, snad nějaký Zircon. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@Standa3bacha některý v nečinnosti vypnou asi za 10 minut |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrU mne to nedělá. Doba vypnutí při nečinnosti šla obvykle nastavit v menu až do 4 hodin. Nedíval jsem se, zda to můj VTR Philips z roku 2001 má nastavené v menu na delší dobu, nebo funkci vypnutí nemá. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Settobox DVB - T2 s RF modulátoremNebo použít starÿ STB nebo sat. přijímač s dvěma scarty a modulátorem. AV signál se přivede do netelevizního scartu a má přednost před interním tunerem a jde do modulátoru. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 845 |
![]() |
|
![]() |