![]() |
|
OrangeTV a KodiViete mi niekto dat podrobny a funkcny popis ako toto rozchodit ?Som zaciatocnik v tomto tak preto potrebujem nieco podrobnejsie a hlavne funkcne riesenie ako to rozbehat v KODI....dakujem ![]() IPTV+Kodi
|
Shumi21
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
@Shumi21nejde to, kup si jejich box |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: OrangeTV a KodiPozri na web, ktory sa venuje KODI, tam je dost informacii ohladom OrangeTV v Kodi. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 386 |
![]() |
|
@Shumi21v KODI som to neskušal....ved aj prečo tak komplikovane ked to ide jednoduchšie v sat.linux napr.v archiv cz/sk alebo premium za poplatok .![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonasat.linux nemam...mam androidbox a cez apku Orange je to katastrofa pozerat...preto to chcem hodit do Kodi ,alebo ak ma niekto nieco lepsie na pozeranie Orange cez Androiud tak sem snim..IPTV+Kodi
|
Shumi21
![]() |
|
@Shumi21Ved si stiahni repozitar doplnkov cz&sk a v nom je orange tv addon.Ten si nainstaluj a tam zadas pravdepodobne len svoje inicialy. Na tej stranke kde momentalne nemas este odpoved, je vsetko napisane.... |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 386 |
![]() |
|
RE: OrangeTV a Kodineviem ako je to momentalne s orange tv v KODI ,ale nebolo to funkčne aj ked som to mal nainštalované. po príčine som nepátral...![]() |
maradona
![]() |
|
RE: OrangeTV a Kodiskusal som to ale nefunguje mi to...riesia tam take veci ktorym ja nerozumiem. Keby mam aktualny navod krok po kroku alebo videonavod tak by som bol uplne stastny ale take nieco nieje...ja len som chcel vediet ci je nejaka alternatova ako poyerat OrangeTv cey androidbox okrem ich apk.IPTV+Kodi
|
Shumi21
![]() |
|
@maradonalebo je to mobil verzia..ak chcem na androide poyerat musim mat mys a pada to dost casto ked to chcem dat na fullscreen.IPTV+Kodi
|
Shumi21
![]() |
|
@Shumi21tak to čo požaduješ musiš kontaktovať orange priamo. možno to upravia. tento rok mala by prísť apka pre tv samsung , koniec roka a zatial nič. tak isto antiktv pre samsung.![]() fullscreen ide bez problemov. ![]() |
maradona
![]() |
|
RE: OrangeTV a Kodihttps://www.parabola.cz/clanky/6982/orange-tv-mohou-zakaznici-sledovat-i-bez-set-top-boxu/ |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: OrangeTV a Kodino konečne...... prídem domov opáčim to.![]() |
maradona
![]() |
|
@Tryskac11Sledovat TV přes Archiv CZSK? Ten komfort obsluhy je opravdu terno! Vydržel jsem to s O2 půl dne a pal milerád koupil jejich STB |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
![]() |