![]() |
|
Vu+ Duo 4K SETak Duo je doma a hned jsem nainstaloval VTi, ale nemá dořešenou diakrtiku v Menu. Na prvním Vu+ Duo jsem provozoval Oscam 1.20 11350 a pokud sem si v OpenWebif kliknul na ikonu otevřel se mi okamžitě stream ve VLC přehrávači. V Duo 4K mám verzi 11603 ale po otevření VLC chvíli trvá než se spustí stream může to být zpusobeno verzí Oscamu ? Dále bych se chtěl zeptat na zapojení přijímače dvou parabol. Měl jsem v plánu z každé paraboly vytáhnout kabel a zapojit je do tunerů ale kolega v práci mi radí použít dva DiSEqC přepínače do každého zapojit obě paraboly a vývody z přepínačů táhnout do přijímače. Jakou to má výhodu ? |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEdiakritika u vti je daná skinom. až tam dáš hdglass 17 tak je diakritika o.k.otvorenie vlc v pc máš cez kábel ? u duo 4k se je slabší procesor , ale aspoň môžeš prehrávať avi a divix . jeden tuner , jedna parabola . nepotrebuješ DiSEqC ak budeš mať len dve družice a nepôjde to ďalej . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SETen skin si budu muset stáhnout. Ano stream pouštím na počítači a ten je připojen kabelem. Je to prodleva několik vteřin než se v otevřeném VLC spustí stream a jak jsem psal na prvním Duo to bylo hned Přeci nemá Duo 4K slabší procesor jak první Duo mám stejně jako on jen dvě družice.On má nastaveno na tuner A konfigurační mod jednoduchý obrazový mod DiSEqC A/B a vybrané obě družice na tuner B má buˇpropojený nebo shodný s tunerem A ostatní tunery nemá nastavený |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEzmáčknu modré tlačítko pak červené pro Software načte se seznamprogramové balíčky , systémové moduly, skiny atd ale ani jedna položka nereaguje nic se nenačte. |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEak chceš niečo nainštalovat najdi na webe alebo na githube a cez tenet .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEJá nechápu,proč se nezeptáš kolegy v práci, jaké to má výhody, když už Ti tak radí /a radí donře/. Vyzkoušej streamovat nekodovaný kanál a hned uvidíš, jestli to je oscamem. Panebože, kam se poděl zdravý, sedlácký rozum?...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEPíšeš, žes měl staré duo, vždyt je to to samé, jenom rychlejší...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
BeavisTakze gratuluji, dle meho mas jednoduchou soupravu. Kolega v praci ma pravdu. Nechapu na co musis mit dve anteny. Ale mam prosbu. Vcera mi zrejme odesel DM 8000. Uvazuji tedy o Vu + Duo 4K SE. Ten bez SE mam a nefunguje Bluetooth, vec je znama. Fabriku to nezajima. Mohl by jsi u tveho SE vyzkouset zda Bluetooth funguje? Najde Ti Mobil a Bluetooth repra? Diky predem. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEBT ide v pohode, jedine co je problem s týmto boxom je, že nie všetky CAM moduly typu CI+ podporuje.. Mne konkretne Conax CI+, inak ide všetko ako má. Zatial ma podporu s VTI 15, OpenATV 6.4 a OpenBlackHole - tieto idú korektne. Volba skinu je dolezita, na výber je toho dosť. Pri origo VTI skine chodia veci fajn, ale nemá dobrý font - stačí zmeniť (prepísať).Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
WataKdyž jsi měl dreama, nechceš ještě zvážit dm900/920 třeba s triple tunerem, což je vlastně 2xsat, 2xdvb-t2? Ty vadné série by měli být vychytané...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanNo tech Dreamboxu jsem mel jiz hodne. Zacinaje DM 7000 500 atd. Nejak me ty nove neuspokuji. Ale zalezi mi prave na Bluetooth. U Duo 4K nefunguje,najde sice repra, ale nelze spojit, hlasi falesny kod. Telefon mobil pod Android nenajde vubec, rovnez Bluetooth klavesnici. Pricemz se kod nikde neda zadat. Takze jsem jiz opatrny. Ale diky za radu, jeste na to mrknu. |
Wata
![]() |
|
@fesacikMuzes mi konkretne potvrdit, ze Ti najde telefony a repra? |
Wata
![]() |
|
@BrumoMa slabsi procesor ale ako prijimac je vykonnejsiPre dostatočný výkon pre prehrávanie obsahu v 4K rozlíšení, VU + použije okrem vyššie uvedeného procesora aj 4 GB flash pamäte eMMC a 3 GB pamäte RAM LPDDR4. To robí Duo 4K SE tak výkonným, ako jeho bratský model VU+ ULTIMO 4K |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEja som to trochu doplietol . najprv tam napíše duo2 potom duo4k a pri tom má duo 4k se.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SE@tukanKolega mi to nevysvětlí, protože si to nenastavoval sám. Zkoušel jsem stream na Skylink ČT24 a také prodleva. O víkendu zkusím starší verzi. @Wata Dvě paraboly protože Skylink a Freesat. BT funguje protože mám verzi z BT dálkovým ovladačem |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEPokud máš u obou parabol LNB s jedním výstupem na koaxiál, tak nemůžeš nic vymýšlet. Prostě jeden LNB od první paraboly zapojíš na jeden vstup přijímače a druhý LNB od druhé paraboly zapojíš do druhého vstupu přijímače. Pojede ti všechno, ale pokud budeš chtít nahrávat z jedné družice a zároveň se dívat na něco jiného ze stejné družice, může dojít ke konfliktu a nepojede obojí. V této konfiguraci sloučit signál z obou LNB pomocí DiseqC přepínače do jednoho vstupu přijímače nic nevyřeší, funkčnost a omezení budou stejné.Pokud máš u obou LNB po dvou výstupech, je výhodné jedny výstupy z LNB sloučit DiseqC přepínačem do jednoho vstupu přijímače a druhé výstupy LNB sloučit druhým DiseqC přepínačem do druhého vstupu přijímače. V této konfiguraci můžeš cokoliv sledovat a zároveň cokoliv nahrávat bez jakéhokoliv omezení. Protože oba vstupy přijímače budou mít samostatný přístup k oběma LNB. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SE@HugoczDěkuji za podrobné vysvětlení ![]() |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEZatím neděkuj. Ještě budeš potřebovat správně nastavit tunery ve VTI. :-)Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
@BeavisDvě paraboly protože Skylink a Freesat. BT funguje protože mám verzi z BT dálkovým ovladačem.Skylink a Freesat se da v Praze bez problemu silhat. Sam jsem to montoval. Co se tyce Bluetooth, nezajima me dalkove ovladani, ale bluetooth reproduktory nebo alespon klavesnice. A to u Duo 4K nefunguje. |
Wata
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SENo první tuner asi stejně jako kolega![]() konfigurační mod: jednoduchý obrazový mod: DiSEqC A/B a nastavit Skylink a Freesat Na druhý tuner je více možností 1. stejně jako první DiSEqC A/B 2. propojený s.. a vybrat některý tuner 3. shodný s.. a vybrat některý tuner U ostatních tunerů jde nastavit jen konfigurační mod: rozšířený |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SE@WataDříve jsem měl jednu parabolu trvale na 23,5 a druhou na motoru ale to bylo ještě v dobách kdy šlo Digi v emu a já vlastnil Openbox X820CI ![]() |
Beavis
![]() |
|
beavisMožnost "propojeno s" nemůžeš využít, protože novší tunery nemají output na propojení, mají jenom vstup, v každém případě k receivru musí vést dva kabely, dvě paraboly jsou taky určitě lepší, jako jedna...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEKolega má prý na tuneru B nastaveno shodný s.. a vybraný tuner A. Mě by zajímalo v čem je to jiné než když bych na tuneru B nastavil to samé jako na tuneru A tedy DiSEqC A/B |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEJá mám oba tunery v rozšířeném módu. Ale pokud máš jen dva talíře, stačí ti jednoduchý mód pro oba tunery. Pro první tuner a první družici mám nastaveno LNB1 s DiseqC A. Pro první tuner a druhou družici mám nastaveno LNB2 a DiseqC B.Pro druhý tuner už jen vyberu pro první družici LNB1 a pro druhou družici LNB2. To je vše. Ty další režimy Stejně jako první / Propojený s / shodný s ... nepoužívám. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEAno mám jen dvě paraboly a na každé LNB se čtyřmi výstupy. Takže objednat dva Diseqc přepínače. Je jedno jaké nebo je nějaká prověřená značka? Měli by mi stačit se dvěma vstupy a jedním výstupem nebo se dělají i se dvěma výstupy kdybych pořizoval další přijímač? |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEKdybys potřeboval připojit další přijímače, použil bys další DiseqC připojený na výstupy z LNB č. 3 respektive 4. Konkrétní značku přepínače ti nedoporučím, nemám širší znalosti zboží dostupného v obchodech. Stačily by ti se dvěma vstupy a jedním výstupem, 2ks. Jestli se dělají varianty víc DiseqC přepínačů v jednom pouzdře netuším. Dvouvstupový DiseqC samozřejmě stačí, ale musíš si rozmyslet, jestli třeba výhledově nekoupíš další talíř. Myslím, že DiseqC se čtyřmi vstupy bude cenově podobný a máš rezervu do budoucna.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |