![]() |
|
Jaký Android TV BOX pro rok 2021Nemáte někdo prosím typ na slušný Android TV Box? Našel jsem třeba H96 MAX X3 S905X3 4/32GB, pro nenáročného by mohlo stačit, ne?Díky |
WWWendy
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
@@@@kupil som X96 max+ , zatial spokojnosť |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@WWWendyTo pre nenáročného beriem ako dobrý fór... Nie je síce extrémne drahý, ale pomer cena/výkon je na slušnej úrovni.H96 MAX X3 S905X3 sa predáva s parametrami : Android 9.0 CPU: Amlogic S905x3 GPU: Procesor G31 ? MP2 GPU Bluetooth: BT 4.0 (Podpora Voice Remote) WIFI: IEEE 802.11 a / b / g / n; 2,4G / 5G Ethernet Podpora: 100M / 1000M OEM / ODM: podpora Flash: 64GB Rozhranie USB: 1 x USB 3.0; 1 x USB 2.0 Zdroj: DC 5V / 2A LED indikátor: Prevádzka v modrej farbe Podpora formátu fotografií: HD JPEG / BMP / GIF / PNG / TIFF Podpora formátu hudby: MP3 / WMA / AAC / WAV / OGG / DDP / HD / FLAC / APE Čítačka pamäťových kariet: Karty TF Titulky: SRT / SMI / SUB / SSA / IDX + USB Myš / klávesnica: Podpora myši a klávesnice cez USB; Podpora bezdrôtovej myši a klávesnice 2,4 GHz cez USB kľúč 2,4 GHz HDMI: HDMI 2.1, podpora HDMI CEC, dynamický HDR a výstup 8Kx4K @ 24 max AV: jack osvedčenie: CE, FCC, RoHS RAM: 4GB ROM: 64GB Hlasové ovládanie: podpora Na trhu sú samozrejme aj iné, no predpokladám že si si recenzie už prečítal... Rozhodnutie je už len na tebe... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Mám jen tak pro strýčka příhodu(kdyby byl někdy potřeba) TV Box T95, Android 10.0, Allwinner H616.Stojí za to,nejen pro skvělý procesor.Je to hračka na hraní pro fakt nenáročného,velice malých rozměrů zato velkých výkonů.![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Slušný HW má třeba Beelink GT-King S922X 4/64GB.Ale pořád jsou to čínský slátaniny neplnohodnotné ANDROID TV. A NETFLIX na tom nepojede FULL HD. Žádná čínská krabice kromě XIAOMI nemá certifikaci od Google nutnou pro NETFLIX. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021tieto vsetky androidy funguju len jeden rok? Treba kupovat kazdy rok nove?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@lubos32Pleteš si Android TV s Android AOSP a jináč nás tu nebalambuť, žádný certifikát pro Google neznamená automaticky certifikát pro Netflix, ten je úplně zvlášť https://sites.google.com/view/droid-tv/streaming-gaming?fbclid=IwAR20Nd7RZ1Li_5GKNvx66e2vmiizZOC3zbhTglW2BCpGEbpAsquGu-nzquY |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxhttps://divitel.com/news/android-tv-vs-android-open-source-platform-which-is-right-for-you/In order to support 1080p HD resolution for video streaming apps like YouTube and Netflix, a manufacturer has got to be Google certified in one of the Widevine DRM (Digital Rights Management) levels. nikdo nebalamutí... |
lubos32
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Není to přímo typ pro 2021, já mám starší verzi V-made S905D (1/8G, Android 7.1) s T2/S2, pro moje užití stačí, hlavně KODI. Už se však asi nevyrábí, mizí i známé KI,KII,KIII. Taky se dívám po něčem zajímavém, nejlépe "kombíku". NETFLIX mě vůbec nezajímá. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@lubos32To sis jenom hledal berličku na pomoc, ale hodně špatnou, protože skoro všechny boxy mají Widevine DRM 3 a Netflix 1080p tam stejně v Androidu nefunguje :-), jinak Netflix má mimo jiné nejlepší standart 4K |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Ale veď pre Netflix HD potrebuješ certifikáciu Widevine L1.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
@SpacerJa mám dva lacné čínske boxy a oba majú od výrobcu predinštalovaný Netflix. Myslíš, že na parádu? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@KarnerAle to bývá neofiko aplikace přímo od výrobce boxu.. A není tam podpora FULL HD. A většinou nejde ovládat jinak než myší. A když NETFLIX něco změní a výrobce boxu už nezareaguje, tak už tam pak ta apka bude jen na parádu .. |
lubos32
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Odporucam Vontar X3 alebo X96 Max+ (oba s S905X3). Oba sa daju zohnat na aliexprese zo skladu v EU.do nich sa da bez problemov dat Android TV 9.0 ktory rusi vytiahli s nvidie shield a dodali vhodne ovladace plus system este trochu "potunili". Kto ma zaujem, nech mi napise. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
@WWWendyH96 MAX X3 nie je box s Android TV. Ale TV box s Androidom.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Zeptám se jako úplný blbec.Nemám smart tv a přijímám O2 tv přes jejich set top box.Znamená to že,Android tv box ho nahradí ,nebo jak to bude fungovat?Nebo jak se to případně vše propojí?Občas si předplácím od Telly na víkend sportovní balíček a nebaví mne se koukat pořád jen na pc,nebo mobil.Za případnou radu,reakci děkuji. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
@TomHBTv box (např. i ten můj) má kromě jiného HDMI.Takže stačí appka O2 TV a propojení boxu s tv HDMI kabelem.Rozlišení 720p - sice to není fullHD,ale jde to i bez toho jejich set-top boxu. |
jerzy
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Android TV box může některé oficiálně dodávané boxy nahradit. Mohou fungovat dokonce i lépe. Navíc i z blbé TV udělá "chytrou".Základní typy mají buď klasický Android jako v mobilu, nebo systém Android TV, který je upravený pro dálkové ovládání a lepší pohodlí uživatele TV (ležení na gauči a přepínání programů). První zmiňovaný umožňuje nainstalovat prakticky jakoukoliv aplikaci, ovšem musí se ovládat myší nebo klávesnicí. Dálkové ovládání tu moc nefunguje. Druhý je z uživatelského hlediska podstatně lepší, ale zase počet aplikací je velmi omezený. I když jich rychle přibývá. Pak ještě existují hybridní boxy, které kromě Androida mají ještě další systém, připadně integrované tunery DVB-T2/S2/C nebo jejich kombinaci. Pokud je můžete propojit s jiným přijímačem, např. na bázi Enigmy 2, tak můžete sledovat i zakódované programy. Legálně však výhradně jen v rámci jedné domácnosti. Samozřejmě je tu podpora nejrůznějších multimediálních nebo IPTV/OTT služeb, archivů, knihoven, filmoték atd... Klasických Android boxů je jako hub po dešti. Android TV boxů je méně. Já osobně používám Xiaomi Mi Box S a i přes papírově horší parametry funguje velmi rychle, bez sekání a spolehlivě. Pak tu je třeba nVidia Shield TV, ale to je o úplně jiných penězích. Na něm jdou hrát i PC hry. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
paniaku minimalnu rychlost internetu potrebujem,aby mi to fungovalo?,dakujem |
SURDA
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Tie boxy za 30€ typu H96, X96... su sracky maximalneho rangu. Ked tak, nieco s S922X. A co sa tyka vylozene Netflixu, tak ten ide v 4k na kazdej lacnej smart TV.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021... na každej lacnej smart TV áno, ale sakra problém aby išiel na Android TV boxe. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Jaký Android TV BOX pro rok 2021Bohuzial, cinan licencie nekupuje. Ale zase myslim, ze tie boxy si ludia nekupuju kvoli Netflixu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
Ohledně NetflixuTv box T 95,který vlastním,má předinstalovaný Netflix.Ovšem,jak tady už někdo psal,záruka,že pojede neustále NENÍ!Zkoušel jsem jen aktualizovat na poslední verzi a okamžitě červeně vyvedená hláška ,že aktualizace není kompatibilní s mým zařízením.1 |
jerzy
![]() |
|
![]() |