![]() |
|
přeladění programů na Samsung Q 55 se nedaříNova cinema HD a Prima Max HD ne a ne naladit 12563 na Intel 10-02, resp ostatní programy na něm vidím a mohu je přidat do oblíbených atd...avšak Nova Cinema HD a Prima Max HD nevidím vůbec. Takže znova a znova a nic... Stříbrný malý kovový ovladač... Neví někdo v jakém jsou tyto programy svazku společně s jinými programy, abych zjistil jestli je vidím a např zda vůbec ten svazek ladím?Jestli to popisuji divně omluva předem...děkuji. Freesat... ![]() |
Neodbornik
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
@NeodbornikNo ten DO bez číselníku ten se jim opravdu podařil na 100%![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
@NeodbornikAhoj,asi špatně nastavená parabola,mi to na Qledce75 hraje normálně,díval jsem se pak na Dreambox 920,tak tam hraje taky,ale signál při tomto zamračeném počasí jen 48%,na jiných programech signál 78%. |
petrxxxx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
ovladač je v poho...ovladač je celkem dobrý, je potřeba si zvyknout... |
Neodbornik
![]() |
|
...signál je 60%např CNN PRIMA NEWS HD jsem s kvalitou signálu na 60%, síla signálu 100%, bitová úroveň chyb do 105 BER...parabola 105...![]() takže tak.... |
Neodbornik
![]() |
|
Samsung QE55Q8FAMjinak ještě pro upřesnění jedná se oSamsung QE55Q8FAM děkuji |
Neodbornik
![]() |
|
RE: přeladění programů na Samsung Q 55 se neda...za prvé vôbec nepíšeš aká je to parabola. Takže všetky odpovede tu sú irelevantné.U dobre nastavenej antény zodpovedajúcej veľkosti je DigiSK/Telly/Freesat v pohode aj v zamračenom počasí aj na starom Intelsate. Mal som 80cm originál Digi, tá bola celkom na hrane,dnes používam gibertini 85cm bez výpadkov aj v ťažkom daždi (nehovorím o búrkových nabitých mrakoch). |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: přeladění programů na Samsung Q 55 se neda...Při rucnim vyhledavani mas navoleno jaky rezim vyhledavani programu, Všechny nebo kodovane. Pokud mas v tabulce ještě stary TP 12687/V a zadaval si ho tem rucne do TV, tak ho zkus proladit, mel by se ze seznamu tento TP vymazat po preladeni. Pak zkus znovu proladit ten novy TP 12563/H 28800. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
Dagy2ma 105 parabolu. to nebude tim. Tyhle TV ukazujou na satelitu trochu divny udaje o kvalite. Zrejme se jedna o sw chybu, protože Samsung TV u starsich typu ukazuje kvalitu u DVB-S2 TP většinou 100% pokud je parabola nastelovana dobře. Tenhle nesvar hodnot je uz od rad MU s externim tunerem. Overeno u známých. |
HYPER
![]() |
|
@NeodbornikPřesně jak píše HYPER, pokud ti starý TP sám nezmizí tak ho odstraň (vymaž). |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
Neodbornik,jestli zadavas pro vyhledavani rezimu programu rezim FTA, tak se ani nedivim, ze se ti to nenaladi. Na tomto TP 12563/H 28800 mam kvalitu MER 12 dB na finderu Deviser s parabolou 85 TM, takze na 105 musíš mit signal a kvalitu také. Ten TP 12563 tam asi normalne není, zrejme je tam ještě pod starym parametrem s SR 27500 DIGI Romania, takze predpokladam, ze si ho tam zadal rucne. |
HYPER
![]() |
|
rybar,většinou je to ok u Samsung TV, tohle dele spis LG, kde se musí vymazat stary TP pokud ten novejsi nenaladi programy. Ale zkusit to muze. U Samsung TV se to vymaze, když není ten TP ulozen v tabulce a zada se rucne. A to za predpokladu, ze na nem uz není signal, tak po preladeni se automaticky sam vymazal. Overeno na mem starsim Samsung TV ES7000. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERano, zadal jsem ručně...takže DIGI Romania...zkusím...Jinak ono ani nelze zadat rychlost těch 28800...ani jinou tedy no...uff jinak nezabírá ani tovární nastavení, pak naladění...sákryš on to nedetekuje potvora...jedině ten svazek DIGI romania zkouším... |
Neodbornik
![]() |
|
@HYPERjo to by odpovídalo, protože on mi nenabízí ani SR 28800 el nějakých 27500...pravda takže tudy asi někde vede cesta a jí ji jen nevidím... |
Neodbornik
![]() |
|
@HYPER + rybář vyřešeno děkujitakže vyřešeno, děkuji za cenné rady, nakonec jsem v ručním ladění vše ponechal, protože mazat nabízené transpordéry a volby SR neumožňuje, takže obdržel jsem info, abych si zapnul možnost hledat provozovatele, dal jsem volbu zapnuto a téměř na konci seznamu mezi radio stanicemi jsem objevil oba dva...On zkrátka asi bere něco jako jako Fast scan jen při možnosti zapnout provozovatele a on zkrátka doplní programy jen takto, dle mého. Pokud by to někomu pomohlo, je to jen v ručním ladění POZOR nikoliv v jemném, ani v automatu není ta volba...musí se přepínač zatrhnout hledání provozovatele, úplně poslední volba dole...je to jen okýnko s možností fajfky, nelze tam zadat nic jako jméno atd... Všem děkuji srdečně za ochotu a za odpovědi... |
Neodbornik
![]() |
|
@hyperjasne už to vidím - 105 BER, 105 parabola![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Neodbornikchválím za napsání řešení,je to dobře pro další neštastníky,90% tazatelů ani nediskutuje a zmizí navždy bez pocty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Neodbornik,nemas zac, hlavne ze se zadarilo. Ještě k tomu ladeni, při rucni volbe by tam mela byt moznost v tabulce kmitoctu na posledním radku TP i položka novy TP. Alespon tak to mam ja a i znamy to tak mel u rady J, JU když se zadala volba satelit a ne podle operatora Skylink. Pokud je tam tedy zvoleno vyhledavani podle fastscan operastora jako treba Skylink nebo Freesat, tak pak to bude asi tak jak popisuješ. |
HYPER
![]() |
|
![]() |