![]() |
|
epg IPTV enigma2ahojtepodarilo sa niekomu pridat epg pre IPTV na enigme2 ? |
marcelpn
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
epg IPTV enigma2Zatial ani mne nie ak budes vediet ako,tak napis. |
richelie
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: epg IPTV enigma2musí to podporovať image a samozrejme aj daný skin . u hd glass 17 je to ok .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@Brumoktory image nevie epg???co ma spolocne skin s epg? inac hdglass je asi najskaredsi skin, sorry. |
marcelpn
![]() |
|
@marcelpnTak ono to záleží i na poskytovateli IPTV. Já mám takového¨, kde mi v E2 jede EPG i Archiv na 7 dnů |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: epg IPTV enigma2marcelpn: hdglass proste uviazol dizajnom v praveku.michalnew: Rád by som poznal poskytovateľa, ktorý poskytuje kvalitné EPG pre IPTV. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
RE: epg IPTV enigma2napr. pre skylink sa to da aj takto len si to nakopíruj do svojho userbouquet:#SERVICE 4097:0:19:3396:C89:3:EB0000:0:0:0:http%3a//92.62.234.223/104/mystream.m3u8:Prima COOL . #DESCRIPTION Prima COOL . #SERVICE 1:0:19:3396:C89:3:EB0000:0:0:0: #SERVICE 4097:0:19:3395:C89:3:EB0000:0:0:0:http%3a//nova-live.ssl.cdn.cra.cz/channels/nova_cinema_avod/playlist/cze/live_xq.m3u8:Nova Cinema . #DESCRIPTION Nova Cinema . #SERVICE 1:0:19:3395:C89:3:EB0000:0:0:0: podobne nastav aj zvyšne stanice a epg ide bez problémov, -ťahá si to zo skylinku, takýmto spôsobom si to môžeš nastaviť hocijakého poskytovateľa len si v epgrefresh nastav scan tvojich staníc. |
stanly
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
@SpacerNo zopar ich bude.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@stanlytoto poznam ma to viac nevyhod ako vyhod:1/ vela kanalov nabehne az potom co fizicky pustis najpr satelitny stream cize ho nerefresne automaticky 2/ problem je hlavne u kanalov ktore nemas naladene na satelite co vacsinou byva vacsina v iptv. |
marcelpn
![]() |
|
a web rádiá?ja to mám pre iptv takisto ako radí stanly, údaje zobrazuje zo Skylinku, ale ešte sa mi nepodarilo sfunkčniť zobrazenie dát(názvy skladieb...) z web rádií, ktoré som nahádzal do userbouquetu. Funguje toto niekomu?https://www.parabola.cz/forum/topic-89573/ Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
EpgiptvAk chces k IPTV epg tak sa to robi cez plugin EpgImport kde si ovsem treba nastavit mapovanie: kanal - epg zdroj cez Xml subor kde si to nastavis (zdroj ako rytec ma toho dost). Nevyhodou je ze kad sa zmenia linky na IPTV tak treba znovu namapovat. Druha cesta je si to naprogramovat (python). A tretia napr pouzit kombinaciu sledovanietv + archiv kde v doplnku pre tohto providera je moznost generovat cely buquete aj z EPG avsak to nie je pre kolenovrtov lebo to nie je zdarma |
Chaoss
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@marcelpnak si správne nastavíš plugin epgrefresh, tak ti to urobí automaticky napr. cez noc u mňa epg beží bez problémov u všetkých iptv staníc ( mám to odskúšané na astrach,hotbirde alebo thore).Samozrejme, že epg si sťahuje zo satelitu len zo staníc, ktoré aj na satelite poskytujú epg a myslím si, že je to 99% staníc, ktoré bežný užívateľ pozerá. U regionálnych staníc, ktoré nie sú na satelitnom nebi to samozrejme nefunguje a niektoré ho ani neposkytujú. Tento spôsob je pre enigmu podľa mňa najjednoduchší, samozrejme ,že sa to dá aj ináč ako popisuje chaoss, len tam už treba väčšie skúsenosti Mám to nastavene aj v mobile (android) vratane picon v apke perfect player, len tam si musíš už nastaviť link z ktorého ti bude epg ťahať napr. z githubu - frantisheq.xml |
stanly
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
@stanlyna adroid boxoch a iOS to funguje cez apky vsetko bez problemov aj u mna, jedine poriesit na emigme2. |
marcelpn
![]() |
|
![]() |