![]() |
|
Skylink live pre TV SamsungZháňam apku Skylink live pre TV Samsung, rok 2020, OS Tizen. Keďže sa nachádzam mimo SK a CZ, TV mi ponúka veľa miestnych apiek (pravdepodobne podľa IP adresy mi vytvorí ponuku).Google mi ponúka len apku pre Android, ale pre Tizen nie. Možno niekto poradí ako dostať Skylink live do TV. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: Skylink live pre TV Samsungnormalne na strance skylink.cz-centrum podpory-dokumenty ke stazeni-aplikace skylink pro Samsung OS Tizen |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Skylink live pre TV Samsungnebo www.samsung.com a tam je aplikace skylink live primo pro samsunga |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Skylink live pre TV SamsungDávam si odpoveď sám pre seba, ktorú som po dlhých hodinách našiel na jednom fóre o Samsung TV. Možno to niekomu pomôže:Cez menu televízora vyvolať zmluvné podmienky a stlačiť: Mute, potom zvýšiť hlasitosť, potom kanál hore a nakoniec zase mute. Vybrať region, pre ktorý chcete inštalovať apky. Je aj možnosť vybrať "všetky regióny". Smart hub sa rozšíri o nespočetné množstvo apiek, ale ani jednu nie je možné naištalovať. Objaví sa hláška, že pri inštalácii neodpovedá server. Napriek tomu že žijem mimo SVK dal som si slovenský región. Nakoniec som našiel požadovaný SKYLINK LIVE medzi apkami. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
![]() |