![]() |
|
IPTV sledovanieZdravím Vás dal som sa na sledovanie IPTV , ale poslednou dobou si nemám ako upraviť moj playlist nakoľko mi nejde vo VLC otvoriť táto stránkahttps://pastebin.com/raw/ZzGTySZE nevie mi niekto poradiť kde sa dá stiahnuť nejaký aktuálny playlist moc ďakujem. |
mar331
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 197 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: IPTV sledovanieTáto stránka sa považuje za potenciálne škodlivú. Pastebin vykonal nevyhnutné kroky na zabránenie prístupu 22. septembra 2020, 22:51 CDT. Ak sa domnievate, že ide o nesprávne hodnotenie, do 14 dní kontaktujte security@pastebin.com, aby ste sa vyhli trvalej strate obsahu.skús tu https://www.iptvurls.com/category/free-iptv/ vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@mar331Pošli ten screen jiným způsobemT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 130 |
![]() |
|
@mar331ten, komu jsi zaplatil by měl mít HotLine |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@BrumoAhojMám APEBOX zkopíroval jsem si z tvého odkazu https://www.iptvurls.com/category/free-iptv/ adresy do poznámkového bloku jak ten soubor nazvat lépe řečeno co mám zapsat za tečkou příklad IPTV.jakou příponu ? díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
@pinokioZřejmě M3U nebo M3U8T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: IPTV sledovanieMožná to sem nepatří ale já jsem v IPTV nováček našel jsem na youtube jak to nazvat IPTV.M3U ve VLC přehrávači mě to funguje ale v APEBOXu ne nebo respektive nevím jak to udělat nevíte někdo jak na to ? já když tam vsunu flesku a zapnu funkci USERIPTV tak tam není žádný seznam díky |
pinokio
![]() |
|
RE: IPTV sledovaniepozor na prípony . nie každý box je o.k.enigma 2 zožere m3u aj m3u8 . poniektoré súbory je nutné prerobiť http://vip-tv.org.ua/html/konverter.htm vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: IPTV sledovanieFascinuje mě,jak pořád všichni potřebují cpát streamy nebo celé playlisty do sat. přístrojů,potažmo do E2.Cpěte to rovnou do TV.Kdo se vybaví pořádným smart televizorem,nemá problém.Už si vybere jen vhodnou appku pro ten který operační systém jeho TV - a kouká. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzySouhlas.... navíc to vesměs má i s archivem a EPG |
michalnew
![]() |
|
@jerzydo e2 je to lepšie ako ako do tv. mám aj smart 4k ale vyjadrovať sa , mi bude zbytočné.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: IPTV sledovanieKeby si oneeeee co len trosku tomu rozumel, ale aj jednooky je medzi slepymi kral. Uz by si sa mohol aspon konecne naucit fotit a hrat gulecnik.![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@jerzyA jak bys nekodovaně nahraval z IPTV pokud by byl stream přímo v boxu? Protože tohle E2 bez problému zvládne. Vlastně mám k boxu připojený pouze tupý zobrazovač který bez připojeného boxu nejde ani zapnout.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@ivanprestaň zbytočne tárať a píš k veci .výhody v E2 - nahrávanie streamu , kontrola dostupnosti dát , kvalita (i alebo p ) . v tom tvojom smart popíš výhody . ale pripomína mi to ten tvoj multinick , dempsey ,bohus31 , ivan a podobne . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@BrumoDemsey a bohus nie je jeho nick. Jeho sú zoltán11, ctiforum, warder atď.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@JanMKdyž už tedy moc nutně potřebuju něco nahrát(např. ve 4K),tak použiju to stokrát opakované VLC v PC. Stačí kliknout na červené tlačítko.Ukázka transport streamu https://uloz.to/file/ndcWXpoo256W/vlc-record-2020-11-05-09h18m30s-242628-ts![]() |
jerzy
![]() |
|
@BrumoTento formát playlistu mě funguje APEBOX http://leteckaposta.cz/566915024 díky |
pinokio
![]() |
|
@jerzyJo. A musíš u toho být přesně ve chvíli kdy pořad začíná a končí abys to mohl ručně zmáčknout, tedy nemůžeš nastavit konec v půl jedná ráno a jít spát. Nebo umí VLC programovat nahrávání?T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanMFajn.Jestli musíš pořád něco nahrávat a máš čas na to koukat....Taky jsem za mlada nahrával po nocích tisíce hodin filmů na VHS a kdepak skončily,aniž bych se na to měl čas dívat?Dnes je doba jinde,ale princip stejný.Tyhle funkce oželím.Navíc na PC hned všechno můžu stříhat,titulkovat,přidávat hudební podkres atd. |
jerzy
![]() |
|
RE: IPTV sledovaniekaždému ide o niečo iné . u mňa je to napríklad rock music . nahrám na hd a potom si to prehrám , a vyberám čo je s toho dobré . nič nestrihám , nesťahujem. postačí mi skupina a názov skladby a youtube to zariadi . nahrávanie streamu je dobrá vec . u tv takáto možnosť nieje , iba cez tuner . ten android je teda super .. . na![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: IPTV sledovanieMám otázku ohľadom upravenia zoznamu IPTV programov. Programy od poskytovateľa pozerám cez aplikáciu IPTV Smarters PRO v Android TV. Chcel by som upraviť poradie a názvy programov. Je to možné? Ďakujem a prajem pekný deňTV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@Matrix44jistě , použij favoritni skupinu je to to nejjednodušší |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Ad nahrávání z TVOd doby, co jsou v TV službách archivy a existují doplňky typu Archiv CZSK nevidím důvod nahrávat cokoliv z televizního vysílání.... a kdybych náhodou chtěl něco pro svůj archiv, tak si to stáhnu z torrentu v kvalitě mnohem vyšší, než je tv vysílání, kor IPTV.... |
michalnew
![]() |
|
@michalnewOd doby co je v archivech TV služeb expirace jsem je přestal používat, cca 10 let zpátky to tak nebylo, dokonce jsme tehdy cca půl doku používali web jako jediný způsob příjmu TV. Dost často mi těch 7-14 dnů nestačí. A spoléhat se na torrenty? Na ten si někdy po odvysílání počkáš pěkně dlouho než to umístí na web někdo jiný kdo to v době vysílání nahrával, pokud je to něco ze zahraničního kanálu tak to tam mnohdy nenajdeš vůbec, protože ve spoustě zemí je stahování trestné, takže tam pirátské servery tolik nekvetou. Ještě může posloužit YouTube kde se to po odvysílání někdy objeví, ale většinou pouze na pár dnů než to sežere ContentID. Tedy alternativy za nahrávání existují, ale jedna nespolehlivější než druhá.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: IPTV sledovanieJeště by mě k IPTV zajímala jedna věc. Dá se u legálních IPTV (Skylink Live TV, Telly, T-Mobile TV) sehnat M3U soubor s jednotlivými streamy? Nebo je to jenom u prodejců na ali?T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: IPTV sledovaniedám ti návod ?otvor openwebif zadaj , teraz a ukáže sa ti tam ako príklad toto čo je z tv joj . 1:0:19:3398:C89:3:EB0000:0:0:0: zadaj to číslo do googla a hľadaj . ak budeš trpezlivý tak aj niečo nájdeš. z tých čísel sa dá nájsť príslušný stream pre celý orbit. samozrejme ak to niekto dodá . poniektoré prijímače to nevedia a tak je v mínuse napríklad sky uk a podobne no tak ak budeš hľadať tak to nájdeš , ale pod inou príponou , nakolko sa to používa pre iné boxy ,iptv boxy . adresu ktorú si nájdeš , už len prekonvertoruješ do m3u alebo enigma2 a môžeš pozerať . 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//nn1.joj.sk/hls/joj-720.m3u8 časom sa adresa zmení . prečo ? to vieme . ale aj tak tá adresa ide . kde sa robia zmeny sa dá vyčítať . treba byť pozornejší v čítaní . ale aj tu ti dám návod http%3a môže sa zmeniť na 3b , 3c , alebo aj 5a 5d a tak ďalej . tam treba byť trpezlivý a rozmýšľať . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |