![]() |
|
nefunkční HBOGOJe to asi 10 dní, co nám přestalo fungovat hbogo na televizi Samsung, vyrobené v roce 2012. Máte někdo stejný problém? V chatu s hbogo mi bylo sděleno, že podpora je pouze na výrobky Samsung 2014 a mladší. Díky. |
pajka
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: nefunkční HBOGOtreba podporiť predaj nových TV![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
@nefunkční HBOGOStačí Chromecast za pár korun.![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@AnubisJe to tak. Predal som všetky android "(nevhodné slovo)" a kúpil som chromecasty a zaujímavé, že z mobilu alebo tabletu cez chromecast sa mi nič neseká. Na pozeranie telky mám linux boxy a na ostatné chromecast.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: nefunkční HBOGOMal som ten istý problém. Mám TV Samsung UE46ES8000 model 2013 a HBO GO prestalo fungovať. Vyriešil som to kúpou Xiaomi Mi TV Box S. Vrelo odporúčam![]() TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@allXiaomi box je ideální, mám ho taky a má v sobě navíc zabudovaný i ten Chromecast![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
![]() |