Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

VU+ZERO4K - jde jen zvuk, ale ne obraz

Když si stáhnu film z "ulozto.cz" a pak si ho pustím na VU+ZERO4K, jde jen zvuk, ale nejde obraz. Poradil by mi někdo jak to spravit?
Předem dík.

Amateur123
Registrace: 10/2020
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ZERO4K - jde jen zvuk, ale ne obraz

nepodporovaný formát obrazu (kodek) . no a z usb kľúča ti ho neprehrá . a ak ho dáš do hdd tak je to rovnaké . ale dal si málo informácii . tak pridaj .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

VU+ZERO4K - jde jen zvuk, ale ne obraz

Trochu si pocti co umi zero 4k prehrat a budes moudrejsi,myslim ze odpoved @Brumo je vycerpavajici.

bistro
Registrace: 9/2009

Já to dělám tak, že si zapnu stahování v PC, jedno jestli z Ulozto, Fastshare nebo odjinud, po chvíli to hodím na VLC, jestli to hraje, to znamená, jestli video není poškozené. PAk si zkontroluji zvukové stopy, aby to mělo DD 5.1 DD a mrknu na Nástroje--kodek na rozlišení filmu a kanály. No a pak si to někdy přehraju, a to tak, že to zavolám z televize film z NASU nebo disku, případně obráceně. Televize sepne Av Rev a pustí Audio to do beden. Běhat s klíčem kolem VUčka je trochu nepraktický a navíc proč bych to dělal, když mám filmy uspořádaný na disku a po síti to přehraju odkudkoliv na čemkoliv.
@Amater Takže si překontroluj v počítači kodek, jak píše Brumo. Hrát filmy po síti uměly Sonky a jiný telky s Ethernetem už před 10 ti lety. Tak nevím, proč do toho tahat VUčko. Asi je to teď taková móda.

MMorous
Registrace: 10/2019

take nepouzivam VU k prehravani. na to mam tyvku, eventuelne kino, ktery umi i starej divx.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@Amateur123

Tento přijímač neumí přehrávat *.avi. Musíš hledat filmy s kodekem Matroska *.mkv.

majkl99
Registrace: 8/2010

@Amateur123

Prekonvertuj si to v nejakom freewarovom softe na mkv (matroska) a máš pokoj R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Nebo si to stáhni znovu v jiným formátu/kodeku. Ta konverze taky chvíli trvá

MMorous

@MMorous

Stažení bývá rychlejší, konverze může na starším PC trvat klidně i 24 hodin. Ja všechno dávám do MKV/HEVC a funguje to

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

To mi povídej, něco jsem se s tím vyřádil, když stará televize neuměla *Mkv. A taky to po konverzi nemusí běžet

MMorous

VU+ZERO4K

Zatím mi ZERO4K přehrálo vše co jsem to něj nacpal, v jaké aplikaci to přehráváš? Můžeš poslat odkaz na to video?

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

@flukes

No divx asi si ťažko prehral, lebo to hardwarovo nevie.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

M3U kto poradí

Chlapy dal som sa na sledovanie cez IPTV ale blokli mi tuto stránku neviete prečo https://pastebin.com/raw/ZzGTySZE spušťal som ju vo VLC poradíte mi?

mar331
Registrace: 1/2005

@petersk

divx - to dnes ještě někdo stahuje??

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

@flukes

No to neviem, len som chcel poznamenať, že všetko to neprehrá.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra