![]() |
|
TV Samsungahojte mam asi 4ročny tv ,chcel by som sa Vas spytať aka konkretna chyba by mohla byt ,že vidiet na obraze biele pravidelne kruhy okolo diod.Po dvoch rokoch mi kôli tomu menili obrazovku.Bolo povedane že prach.Tak som telku rozobral až k diodam a prach vyčistil,nepomohlo.Vidiet to hlavne na bledom obraze.Dakujem za reakcie |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
TV SamsungNení nad to si připlatit prodlouženou záruku a zvlášť u Samsungu. Po čtyřech letech se mi začaly dělat na světlém pozadí tmavé fleky.Přijeli si pro TV,vyměnili panel a za 14 dnů dovezli zpět. Výměna by stála 4500,-Kč. .......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
minkoOdlupují se ti difusory ( čočky), za chvíli upadnou a bude bílý flek. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
normálkasamšunt spotřebka |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: TV SamsungA pořád jim to říkám tady na tý točně, neber to, neber to |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@LibourTeď už panel mění přímo na místě. Technik mi řekl, že podsvícení v panelu má standadně živostnost cca 9000-12000 hodin a pak začne třeba měnit barvu. Moje TV měla po 1,5 roce najeto 8500 hodin.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: TV SamsungSamsung je šitOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: TV SamsungKazdy ma na konkretnu znacku svoj nazor a prakticke skusenosti.Ja mam Samsung, ackova rada 756, bez problemu X rokov, vymenene jedine kondiky na zdroji, hlupost osetrena android boxom tanix tx3. Mozno este v tej dobe ked som bral ackovu radu, robil Samsung este kvalitu..... |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 387 |
![]() |
|
RE: TV Samsungmoje zkušenost:1. Není už žádná prémiová značka. Bohužel všichni výrobci provádí i šunt. 2. Jeden výrobce dělá více různých kvalit. U téměř každého se najde šunt i kvalitní výrobek.Výrobci dodávají televize s velmi různými "střevy" stejný je jenom štítek se značkou, pak ve vnitř nejsou stejné ani ty kapacitory, o panelu nemluvě. 3. Televize za třetinu průměrného platu nemůže být moc kvalitní z logiky věci... u nikoho. 4. K tomu Samsungu: v Chorvatsku se mi to domu následkem sousedských vztahů dostala televize Samsung 55RU7379 a byl jsem hodně negativně překvapen. Šunt. Darovanému koni jsem se koukal na zuby. Na druhé straně u příbuzných mají QLED od Samsungu, a to je rozhodně jiná káva. Taky stála skoro 4x tolik. 5. Škodovka má taky Suberb, kterému třeba do Volva nechybí vůbec nic, a taky Citigo, do kterého vleze jenom kaskadér. Jenom u té Škodovky je to vidět na první pohled, kdežto televize - když je vypnutá - je prostě jedna jako druhá. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: TV SamsungQLED Samsung lepší jak OLED LG, OLED jsme 2x měnili v záruce - vypálené blikající bílé fleky... Vše je věcí názoru a zejména modelu TV. Levné TV (LG i Samsung) jsou prostě šroty...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 631 |
![]() |
|
RE: TV SamsungPokud já kupuji TV, tak se dívám především na poměr "cena/výkon" s tím, že mi vydrží max. 2 roky do konce záruky a co bude nad, tak bude takový bonus. Podle mne nemá smysl vyhazovat desetitisíce za možná kvalitnější TV (před koupí do toho nevlezete) a za 2 roky a 1 den ji vyhodit, protože cena opravy (dnes výměny) vadného dílu je prakticky cena levnější TV. Např. ten Samsung co mám nyní, mne stál cca 13k, kdybych ten s podobnou výbavou chtěl koupit o několik let dříve, tak vyhodím zbytečně 10-20k navíc.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: TV Samsungčiže aknovy tak radšej sony či panasonic? ktory by ste odporučili pri obraze 50"dik. |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
@minkokup si to s nejlepsim pomerem cena/vykon s android.tv :) ale prosimte nekdy jindy a ne pred vanocema. pokazdy je nejlepsi cena v druhe polovine prazdnin, protoze vsechny vrcholny sportovni akce jsou skonceny a prodejci doprodavaj predeslou serii a zasobujou se na vanoce. letos nam to ten blazinec trochu splostil, protoze lidi kupovali telky protoze sedeli doma a museli menit t2. pristi rok to bude sportovnima akcema nabity a vyrobci a prodejci TV budou chtit zvetsenou poptavku vyuzitDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@PetrTSkusenosti mame niektori rovnake, niektori odlisne.Samsung: Pouzivana uz 4 roky, denne viac hodin, mnohokrat ako pozadie. Bez zavad. LG OLED: Pouzivana 3 roky (skoro na den presne), taktiez denne dost hodin (priemerne 6, ale napr. vcera 8). Bez zavad, bez vypalenych pixelov, alebo flakov, ziadne stopy po logach TV kanalov... Ja teda rozhodne Samsung a uz vobec nie LG OLED za sunt nepokladam. Ovsem za predpokladu, ze nekupis 75" screen za 250 Eur v akcii ![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: TV SamsungZa poslední 2-3 měsíce se tady napsalo o televizích dost a dost. Nejméně připomínek ke kvalitě bylo snad jenom u Philips, Panasonik a TLC. To asi proto, že se tolik neprodávají. Zanedbatelné procento připomínek bylo k SONY, kde se výjimečně sekne Android.Osobně máme Sony 9005 v 55 a 65 palcích, asi jedna z nejlepších televizí na trhu r.v. 2018, 65-tka se za rok ještě nesekla, 55-tku jsem restartovak Vyp/zap ze sítě od února asi 10x, protože s tím pořád něco dělám. Obraz úchvatný jak z T2, tak přímo ze satelitu i přes Sat box. Má vynikající Upscalink, takže i staré černobílé filmy nebo běžné filmy SD - např. včera s Belmondem - jsou velmi dobře koukatelné |
MMorous
![]() |
|
MMorous,i Philips dela smejdy. Zrovna u souseda před par dny odeslo podsviceni po 2,5 letech u 32 palcového LCD. Znam pripadkdy to odeslo i u tv s vetsi uhloprickou. TV si odvezl muj kamos co dela do TV a ted uz zase Philips jede. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: TV Samsung...i Sony dělá šmejdyNa trhu není prémiová značka s bezpochybnou kvalitou. |
Antonín
![]() |
|
@MMorousMáš pravdu.Tvoje TV SONY jsou velmi kvalitní.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: TV SamsungDoma máme ještě další 3 Sonky cca 10 let a jedinej problém jsou DO. Televize běží docela dost, hlavně dětské programy atd.2 kolegové koupili KD-49XF7596, nemá 100Hz, ale hlasový ano, KODI ano - spokojenost. Upscalink výborný. A není drahá. Dá se sehnat za 13990 |
MMorous
![]() |
|
RE: TV SamsungNa jednom z mých Sony praskl (fyzicky) panel po asi dvou měsících provozu. Zcela bez důvodu. Výrobní vada asi - záruka se na to nevztahuje. LCD SONY s edge podsvícením mají obraz mizerný stejně jako všechny TV s obrazovkou tohoto typu. Ale je to trochu jako s autem, pro někoho bude nová Fabia velkolepý kočár, jinému to bude připadat jako bezcenný krám. |
Antonín
![]() |
|
MMorous,pokud mas problém se starsima ovladackama od TV Sony, tak mrkni na web dalkove ovladace VAT Ostrava a mas tam siroky sortiment ovladacu pro TV Sony. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@MMorousNo já jako sportovní maniak bych 50Hz nekoupil.Viděl jsem u kámoše tenis a hokej a to mě teda nepřišlo moc akurátní.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@HYPERDík za info, starší TV ovládáme přes DO od SONY Blue-Ray. Na nový mám vyzkoušený SW DO pro Iphone. Má úplně všechny funkce |
MMorous
![]() |
|
RE: TV SamsungNa LG u rodičů se udělal u obrazu uprostřed nahoře, bílý flíček. Zatím to ničemu nic nevadí, vypadá to občas jako odeaz od světla. A to je ta TV stará dva roky. Katastrofa. Já mám 11 let plazmu Panasonic a ta šlape na jedničku.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
@PC1...tak jak jsem psal, čočka už úplně upadla. Pokud bys telku vzal do ruky zatřepal s ní, tak to uslyšíš. Není to ,žel, nic neobvyklého u typů,kde se montují velké a relativně těžké difusory a stále drží jen na třech bodech, jako ty malé,co se dávaly v jiných typech. Těch LG,Samsung,Philips,Sencor,Gogen a já nevím co ještě mi prošly rukama mraky. A pokud se při výměně podsvitu neprovede zároveň úprava zdroje a nesníží proud do LEDek, je to za chvíli to samé.V sobotu jsem měl tu čest ladit po instalaci antén tv Sony........děkuji, nechci! |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: TV Samsungjj ked tieto znacky boli len v Tuzaku nikto nepisal na internet ako nekvalitne sa robia. Vtedy bola kvalitnejsia vyroba, no a ani nebol internet.![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |