![]() |
|
Funguje vám Filmbox live?Aplikace z Google play se stále jen načítá a nespustí. Měl jsem ji i předinstalovanou ve smart tv Hisense, ale po aktualizaci už tam vůbec není. Před časem slibovali restart této služby a různá vylepšení, hlavně obsahu, ale spíš to vypadá, že ji pohřbí. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Funguje vám Filmbox live?nefunguje majú výpadok skylink už otom vie len im to volako trvá🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@JupiVím že měli nějaký výpadek serverů, ale to už je asi 14 dní. Tak to ještě asi neodstranili. Díky za info. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Funguje vám Filmbox live?V pohodě,vše funguje jak má. |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
@ArchibaldNo já bych řekl,že v pohodě moc ne.V mobilu ani v NT bohužel.Naběhne kapánek odlišná stránka,požadující přihlášení přes imejlíček a poté pouze placenou službu i když má být zdarma ke Kombi balíku.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
hoboMáš pravdu. Beru tuto službu přes Skylink. Na mé TV LG ( Vebos 3 ) jsou problémy a služba zatím nejde.Přeji hezký den. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
RE: Funguje vám Filmbox live?Jede bez problémů. |
Archibald
![]() |
|
Netvrdímže je to nemožné.Spíš by mě zajímalo,komu dalšímu to jede bez problému.Hlavně někomu,kdo to má bezplatně v rámci Kombi balíku.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Funguje vám Filmbox live?No mám multi a fakt bez zavady. |
Archibald
![]() |
|
Archibaldako ti to môže ísť ked filmbox live je ide od kombi,komplet![]() 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Funguje vám Filmbox live?Tak to jste asi jediný:Krásné poledne pane ....., momentálně evidujeme komplikace při přihlášení do služby Filmboxlive, došlo k změně webových stránek a ztratila se možnost přihlásit se prostřednictvím operátora. Jedná se o změnu ze strany majitele aplikace - ze strany Filmboxu. Tato závada je v řešení a momentálně čekáme na vyjádření od Filmboxu k odstranění komplikace. Omlouváme se za vzniklé potíže a věříme, že bude tato záležitost v nejbližší možné době odstraněna. |
Mikl
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Funguje vám Filmbox live?Bylo to myšleno na příspěvek Archibalda. |
Mikl
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
@MiklAno to je příčina, proč tato služba není funkční v mobilu,počítači a TV.Jiná stránka a nemožnost přihlásit s operátorem už.jménem a heslem.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Funguje vám Filmbox live?Se omlouvám,myslel jsem Skylink live. Jsem hlava dubova![]() |
Archibald
![]() |
|
ArchibaldTo je v pohodě jsme jenom lidé![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
![]() |