![]() |
|
Prima Comedy Central na Skylink SK zakódovanáVčera večer som si všimol, že mi nejde Prima Comedy Central. Píše mi Kódovaný signál. Skúsil som ho vymazať zo zoznamu a znova naladiť, ale stále rovnaká hláška. Ostatné "dcérske" kanály Primy idú. Nikde som si nevšimol, že by tento kanál mal prestať vysielať pre Slovenský trh. Máte niekto o tom nejaké informácie. Možno je to len len dočasné.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Ani mne to nebeží. Iba nepíše, že je kódovaný.VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Všimol som si ešte v pondelok večer, že program je zakódovaný. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
PRIMA COMEDY CENTRALPrišla mi odpoveď zo SKYLINKU,že tento program je určený len pre české karty ! |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Mne to vypli v kablovke UPC a podla ich vyjadrenia by v sucasnej dobe uz nemal mat ziaden opretor na Slovensku tuto stanicu v ponuke koli autorskym pravam. |
erik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Aspoň pôjde cena Skylinku dole, keď nám na Slovensku nebeží ďalší kanál.![]() ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Garbanka, to môžme čakať, že odpoja všetky "klony" Primy a ostane len Prima PLUS. COOL, MAX, ZOOM, KRIMI, LOVE sú tiež určené len pre ČR. To sme to teda dopracovali.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Prima už dávno avizovala (cca dva-tri roky dozadu) že Cool, Max, Zoom, Krimi, Love, Comedy central idú na Slovensku len dočasne a kedykoľvek to môžu vypnúť.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 379 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...To som vedel, že je to u nás len neoficiálne. Len som nikde nezachytil, že už nastala tá chvíľa, keď to odpoja. Stačila len krátka informácia.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Prima nemá nič spoločné s prima comedy iba požičala názov je to projekt viacom takže nechápem prečo je kodovaná na sk🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Je to presne tak, ako pisete.Vyjadrenie Skylink: Program Prima Comedy Central nebol nikdy súčasťou slovenskej programovej ponuky Skylinku. Ak bol na Vašej satelitnej karte dostupný, išlo o technické nedopatrenie, za ktoré sa Vám ospravedlňujeme. Tiez si myslim, ze po odstraneni technickych nedopatreni na Slovensku skonci cela rodina Prima. Zase dalsie programy odstranene zo Skylink SK. Uz prestavam byt Skylink positive. Uz niekolko mesiacov platim na mesacnej baze, aby som mohol s nimi kedykolvek skoncit, ak sa na trhu objavi kvalitnejsia ponuka satelitneho operatora. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...TV spoločnosti už nevedia zo zúfalstva, čo robiť, ale kto chce tie veci pozerať aj na sk, tak pozerá.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Prima Comedy Central spada pod jinou firmu nez jsou programy od skupiny TV Prima. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...neostava nič ine len si dat skylink cz a na slovenske reklamne tv žumpy alias tv narkoza a tv hnoj zabudnut ja to tak mam už dlhu dobu a je to v pohode |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
@romannitraÚplne s tebou súhlasím... Ešte z čias, keď bolo potrebné mať karty pre obidva regióny som si to technicky ošetril a fungujem tak dodnes... Otázkou už zostáva len obsah a ten je prabiedny, nehovoriac o prekladaní reklám ukážkami filmov...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Maneto, je ešte stále možné preklopiť "slovenský región" na český? Niečo sa mi marí, že to bolo možné len krátke obdobie a znova túto možnosť zablokovali.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Môj predchádzajúci príspevok mal byť adresovaný skôr pre satmakera.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Ide to v pohode v zákazníckej zóne treba sa s tým pohrať nič ťažké |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
@krtíkČo ti bráni si cez Bazar kúpiť kartu registrovanú na cs region aj s potrebnými právami ? Preklopiť asi už jedine po presťahovaní, alebo pomocou rodiny, známych v ČR...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@krtíkTak sťahovať sa nemusíš...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Maneto, pre mňa je preklopenie bez problémov(keďže je to podľa satmakera stále možné). Manželka je z Rakovníka, celá jej rodina tam žije, takže nie je problém zadať miesto, kde budem kartu využívať, adresu svokrovcov. Ale zatiaľ počkám. Bod rozhodnutia bude, keď zrušia aj klony Primy (Cool, Max, Zoom, Krimi a Love).![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Už je to vonku viď článok na zive Skylink a UPC vypli Prima Comedy Central.Ak by dal Slovak Telekom náhradu za malé Primy Digi Life, Digi World, Digi Animal World, BBC First HD,Film Now a BBC Brit HD,tak by som bol za.Asi časom pôjdu aj malé Primy zo Slovenska preč![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Vždyť tam stále poznávají matku. Těch pár seriálů, které točí stále dokola, může chybět snad jen skalním příznivcům. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 338 |
![]() |
|
@ManetoKomu bude chýbať SK karta preboha? Veď ponuka a obsah slovenských TV je jedna veľká katastrofa.Normálne na Skylinku vyplníš formulár na zmenu a tam si zvolíš región CZ. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 004 |
![]() |
|
@SpacerJJ presne tak, ale budú Ti volať - so susedom sme menili región cca pred 1/2 rokom, zmena trvala asi týždeň ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Prima Comedy Central na Skylink SK zakódov...Navyše som rád, že neživím tú pliagu Markízu a JOJ. To je možné iba na Slovensku, aby si komerčné TV, kde je viac reklamy ako programu, zriadili u operátorov koncesionársky poplatok za abonenta, dali si podmienku, že napriek tomu budú zaradený do základného balíka a operátori im na to prikývli, veď nakoniec to zaplatí zákazník. A zákazníci ako teľatá iba platia a dostávajú za to nepozerateľný hnoj.Takže som im vyhlásil bojkot a obstarám si trebárs aj sat kartu z Británie, ak nebude iná možnosť. ![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 004 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |