![]() |
|
Bezkartovy modulJe možné vložiť do bezkartového modulu CAM 701 inú kartu?Modelová situácia: modul registrovaný na Skylink region CZ a vloží sa karta Skylink SK region. Možno je to hlúposť, ale zaujíma ma to. Kto poradí, resp. má skúsenosť, či by sa to takto dalo zbastliť? |
Walter
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
Bezkartovy modul (# 8)nie,tam sa nedá nič vložiť,je tam zábrana pre kartu8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C
|
Marko337
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: Bezkartovy modulJá bych začal tím, jestli v integrovaném modulu vůbec nějaká karta, tak jak ji známe, existuje. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
zasunutieModul nemám, inak by som to skúsil, tak ak tam je zábrana, potom je celá diskusia na konci v téme skylink. |
Walter
![]() |
|
RE: Bezkartovy modulA akú kartu by si chcel vložiť do modulu s kodovacím systémom Viaccess hádam nie Irdeto? |
satmonter
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
KartaVeď to sa pýtam že či to nemá nejaký bypass ale ak tam je zábrana tak nič. Má to zaujimalo. Už som pochopil že to nejde |
Walter
![]() |
|
RE: Bezkartovy modulTo co je v modulu CAM 701 není plastová zábrana proti vsunutí karty. Je to plastový díl, ve kterém je vložená viaccess karta ve formátu klasické sim. Tento plastový díl má čtyři packy bránící jeho vysunutí. Když se podaří něco vsunout mezi tyto zoubky, lze celý plast i s kartou vytáhnout. Mám to vyfocené v mé sbírce satelitních karet. Protože jsem již poučen, nebudu sem dávat odkaz, ale pokud to nenajdete přes vyhledávač (hledej egis pozicionér, tam je už odkaz), napište mi na PM. Osobně si myslím, že nic nebrání vyměnit viaccess kartu za jinou viaccess kartu, i s jiným předplatným, tedy i jiným regionem. Ale jiná karta než viaccess tam samozřejmě nepojede.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@HugoczDík, našel jsem to. Člověk by v tom hledal nějakou sofistikovanější konstrukci ale asi není důvod. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
![]() |