![]() |
|
Aplikace Pohádky na Samsung TVAhoj všem..Už nějakou dobu mi nefunguje aplikace "POHÁDKY" na TV Samsung UE46J6272. Furt napíše,že je nějaká chyba a mám to zkusit později. Tohle se opakuje už asi 14dní. Při tom,na jiný TV,taky od Samsungu to funguje..Zkoušel jsem odinstalovat a opět nainstalovat,ale i tak to nefunguje..Neví někdo,jestli to Smasung zakazal,nebo kde hledat chybu? |
bagr3210
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Aplikace Pohádky na Samsung TVAplikace Pohádky byla 14.10.2020 naposledy aktualizovaná.Všechno v appce jede.Proč je problém zrovna u UE46J6272 ? Možná skončila podpora starších typů tv. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Aplikace Pohádky na Samsung TVDěkuji za reakci..Taky nechápu,proč to nejde..mám zato,že ještě po aktualizaci to šlo..a pak z ničeho nic,nejde..Zkusím ještě Samsung podporu..Jen mně zajímalo,jestli se s tím už někdo nesetkal.. |
bagr3210
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Aplikace Pohádky na Samsung TVMůže to být jen bug v aktualizaci pro Tizen,který znevýhodní některé Samsungy.Provozuje to Seznam Tv.Za sebe musím říct,že třeba PAT a MAT v zimě(2019) se špičkovým rozlišením je fakt radost sledovat na větších úhlopříčkách.Tablety nebo mobily s Androidem jsou jen nouzové řešení. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
![]() |