![]() |
|
VH1 - Nová grafikaSo zmenou hudobných staníc Viacomu som čakal či nepríde k zmene grafiky MTV Hits a VH1. Pri tej druhej možnosti k zmene prišlo. VH1 má informáciu o interpretovi a názve počas celého klipu. Mierne je upravené zobrazenie loga stanice a názvu bloku. Nové sú aj identy, veľmi krátke identy sú už medzi všetkými klipmi. VH1 je asi najobľúbenejšia hudobná televízia a už bolo načase dať tejto televízii nový vietor, nová grafika už bola veľmi žiadúca |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 896 |
![]() |
|
tešíme sa , alePrechod na HD už by mohli tiež spustiť![]() |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@LuboTSItalská VH 1 by se měla překlopit do HD během příštího roku v TivuSat a Sky. Je tedy možné, že to čeká i mezinárodní verzi.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
Hudební Tv programyU mě poslední dobou občas jede DELUXE MUSIC. To jejich SD jsem vzal na milost. Za HD verzi bych neměl problém platit.V minulosti byl tento HD program i u Skylinku ale pro nezájem byl asi vyřazen.Hrůzostrašné je u tohoto kanálu množství reklamy. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
@franckAké ne rozdiel v programovej ponuke IT verzia od EU ? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@mercedes77Úplně přesně nevím, protože tu mezinárodní moc neznám. Na italské VH1 jsou přes den klipy, někdy na nějaké téma a večer od cca 20h do půlnoci různé pořady pro mladé, například Ridiculousness Italia apod. Někdy bývají večer i koncerty a různé eventy jako MTV Awards, jeden čas i běžely filmy a seriály značky MTV. Italská VH 1 je logicky přizpůsobena Italskému trhu včetně jazyka.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@YvesDeluxe Music HD jede v německé HD+. 70€ za rok. Ale kromě dvou UHD programů tam vlastně nic jiného není. A i ty UHD programy jsou nejvíc využívány na sportovní přenosy. Tenis, Formule 1, fotbal. Ale není sport - nemají co vysílat. Vlastně ještě Eurosport1 HD. Ale to je obdobná situace.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@franckitalská nás nezajímá ,tak si to nech a nepruď tady .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@HugoczMám tuhle možnost v povědomí.Jen jsem někde četl,že pořízení záznamů (možnost přehrání) z těchto stanic bývá časově omezené ? |
Yves
![]() |
|
@BrumoMily Brumik, francka sa to tu niekto konkretne pytal, tak sklapni a mierni svoju aroganciu. Nikto na teba nie je zvedavy.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@BrumoJá bych koukal na nějaký Italo retro až bych plakal. |
Yves
![]() |
|
@BrumoA to i když od rána jedu YouTube kde je toho plno. |
Yves
![]() |
|
blackMilý blacku, na to, že se někdo Francka na něco ptal, se moc nespoléhej, ten dotaz mimo jiné opravdu "stojí zato", nic ve zlym, mercedesi. Francek zase využívá jakoukoliv možnost o svůj comeback, aby nám mohl tlačit informace o Tivusatu atd. Já naopak Brumovi děkuji za nulovou toleranci, která je tady na místě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanMily tukan, chvalabohu ty nie si ziadny etalon toho, co tu odznie na diskusii. Ak mas s niecim alebo s niekym problem, necitaj, preskoc, vymaz, odhlas sa. Ale nediktuj ludom co sem maju pisat, co maju citat a diktovat co ich ma zaujimat. Take obdobie tu uz bolo...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@YvesO časovém omezení nahrávek nevím. Samozřejmě musíš mít stroj, který nahrává rozkódovaný stream. Pokud nahraješ zakódovaný stream z jak=koliv stanice, pak to půjde přehrát jen dokud máš v přístupové kartě aktuální klíče. A ty můžou kdykoliv změnit. Někde dřív, někde později, ale zakódované nahrávky lze použít pouze jako odložené přehrání v rozsahu několika dní. Ne jako archiv.Ale který blázen by kupoval přijímač, který nahrává zakódovaný stream. :-) Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@HugoczV tomto mám dost mezery ve vzdělání.Probudil jsem se až po pěti letech kdy mi odešel sat.přijímač a s ním mimo jiné i většina nahrávek z volného vysílání. Teď už vše různými způsoby zálohuji. |
Yves
![]() |
|
RE: VH1 - Nová grafikaTu je prechod VH1 na nový vzhľadhttps://youtu.be/1X4sb84SYC4 |
LuboTS
![]() |
|
RE: VH1 - Nová grafikaEšte niečo som našiel, zostrih z ich novej grafiky:https://youtu.be/b1yQyODhWWk |
LuboTS
![]() |
|
@LuboTSTakže se mezinárodní verze sjednotila s tou italskou. Logo i identy jsou stejné. V italské je ještě navíc čas pod logem.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
blackNezatahuj mě do svých žabomyších válek, já jsem poděkoval Brumovi a vyjádřil svůj názor. Pokud nás chce Francek o něčem nutně informovat, ať to udělá v sekci "články", kde má podle mne vyhrazený "speciální prostor" a tam mu každý může poděkovat a ptát se a být zvědavý a já ještě nevím co. Ale hlavně, o tom rozhoduje redakce a admini, nikdo jiný...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanNo ved prave, tak to tu prosim, neorganizuj ty a nerozdavaj zakazy a prikazy.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aten pánko z itálie sa tu rozlúčil, dostal privilegia na hlavnej stránke načo bola teda tá maškaráda z lučením![]() ![]() ![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
![]() |