Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

VH1 - Nová grafika

So zmenou hudobných staníc Viacomu som čakal či nepríde k zmene grafiky MTV Hits a VH1. Pri tej druhej možnosti k zmene prišlo. VH1 má informáciu o interpretovi a názve počas celého klipu. Mierne je upravené zobrazenie loga stanice a názvu bloku. Nové sú aj identy, veľmi krátke identy sú už medzi všetkými klipmi. VH1 je asi najobľúbenejšia hudobná televízia a už bolo načase dať tejto televízii nový vietor, nová grafika už bola veľmi žiadúca

LuboTS
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

tešíme sa , ale

Prechod na HD už by mohli tiež spustiť :(

mercedes77
Registrace: 1/2006

@LuboTS

Italská VH 1 by se měla překlopit do HD během příštího roku v TivuSat a Sky. Je tedy možné, že to čeká i mezinárodní verzi.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Hudební Tv programy

U mě poslední dobou občas jede DELUXE MUSIC. To jejich SD jsem vzal na milost. Za HD verzi bych neměl problém platit.V minulosti byl tento HD program i u Skylinku ale pro nezájem byl asi vyřazen.Hrůzostrašné je u tohoto kanálu množství reklamy.

Yves
Registrace: 11/2019

@franck

Aké ne rozdiel v programovej ponuke IT verzia od EU ?

mercedes77
Registrace: 1/2006

@mercedes77

Úplně přesně nevím, protože tu mezinárodní moc neznám. Na italské VH1 jsou přes den klipy, někdy na nějaké téma a večer od cca 20h do půlnoci různé pořady pro mladé, například Ridiculousness Italia apod. Někdy bývají večer i koncerty a různé eventy jako MTV Awards, jeden čas i běžely filmy a seriály značky MTV. Italská VH 1 je logicky přizpůsobena Italskému trhu včetně jazyka.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Yves

Deluxe Music HD jede v německé HD+. 70€ za rok. Ale kromě dvou UHD programů tam vlastně nic jiného není. A i ty UHD programy jsou nejvíc využívány na sportovní přenosy. Tenis, Formule 1, fotbal. Ale není sport - nemají co vysílat. Vlastně ještě Eurosport1 HD. Ale to je obdobná situace.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

@franck

italská nás nezajímá ,tak si to nech a nepruď tady .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Hugocz

Mám tuhle možnost v povědomí.
Jen jsem někde četl,že pořízení záznamů (možnost přehrání) z těchto stanic bývá časově omezené ?

Yves

@Brumo

Mily Brumik, francka sa to tu niekto konkretne pytal, tak sklapni a mierni svoju aroganciu. Nikto na teba nie je zvedavy.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Brumo

Já bych koukal na nějaký Italo retro až bych plakal.

Yves

@Brumo

A to i když od rána jedu YouTube kde je toho plno.

Yves

black

Milý blacku, na to, že se někdo Francka na něco ptal, se moc nespoléhej, ten dotaz mimo jiné opravdu "stojí zato", nic ve zlym, mercedesi. Francek zase využívá jakoukoliv možnost o svůj comeback, aby nám mohl tlačit informace o Tivusatu atd. Já naopak Brumovi děkuji za nulovou toleranci, která je tady na místě...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Mily tukan, chvalabohu ty nie si ziadny etalon toho, co tu odznie na diskusii. Ak mas s niecim alebo s niekym problem, necitaj, preskoc, vymaz, odhlas sa. Ale nediktuj ludom co sem maju pisat, co maju citat a diktovat co ich ma zaujimat. Take obdobie tu uz bolo...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@Yves

O časovém omezení nahrávek nevím. Samozřejmě musíš mít stroj, který nahrává rozkódovaný stream. Pokud nahraješ zakódovaný stream z jak=koliv stanice, pak to půjde přehrát jen dokud máš v přístupové kartě aktuální klíče. A ty můžou kdykoliv změnit. Někde dřív, někde později, ale zakódované nahrávky lze použít pouze jako odložené přehrání v rozsahu několika dní. Ne jako archiv.
Ale který blázen by kupoval přijímač, který nahrává zakódovaný stream. :-)

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

@Hugocz

V tomto mám dost mezery ve vzdělání.
Probudil jsem se až po pěti letech kdy mi odešel sat.přijímač a s ním mimo jiné i většina nahrávek z volného vysílání.
Teď už vše různými způsoby zálohuji.

Yves

RE: VH1 - Nová grafika

Tu je prechod VH1 na nový vzhľad
https://youtu.be/1X4sb84SYC4

LuboTS

RE: VH1 - Nová grafika

Ešte niečo som našiel, zostrih z ich novej grafiky:
https://youtu.be/b1yQyODhWWk

LuboTS

@LuboTS

Takže se mezinárodní verze sjednotila s tou italskou. Logo i identy jsou stejné. V italské je ještě navíc čas pod logem.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

black

Nezatahuj mě do svých žabomyších válek, já jsem poděkoval Brumovi a vyjádřil svůj názor. Pokud nás chce Francek o něčem nutně informovat, ať to udělá v sekci "články", kde má podle mne vyhrazený "speciální prostor" a tam mu každý může poděkovat a ptát se a být zvědavý a já ještě nevím co. Ale hlavně, o tom rozhoduje redakce a admini, nikdo jiný...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

No ved prave, tak to tu prosim, neorganizuj ty a nerozdavaj zakazy a prikazy.

black13a

@black13a

ten pánko z itálie sa tu rozlúčil, dostal privilegia na hlavnej stránke načo bola teda tá maškaráda z lučením Rv Rv Rv

peto197601
Registrace: 3/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra