![]() |
|
youtube tv by vu+Ahojte od dnes nejde plugin youtubeTv by vu+ presmeruje ma to na web , asi sa nieco zmenilo. Pouzivam vti starsieho datumu vti13, v dostupnych moduloch neukazuje ziadnu aktualizaciu. Mate aj vy takyto problem??hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+Nehovoril Google v minulosti, že adresu www.youtube.com/tv zruší? |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 004 |
![]() |
|
run.shna niekoľkých weboch je už riešenie, hľadaj, nejdem sem dávať žiaden odkaz. V /usr/local/chromium stačí zmeniť run.sh za ten čo odtiaľ stiahneš![]() |
yooo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+co s tym ma VU+ ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@yoodiky za typ, subor prepisany YT funguje , dakujem. Este ze to chlapci z nemecka urobili.hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+Nechcem založiť novú tému, ale nejako mi neide nainštalovať Youtube TV do OpenATV 6.4. Predtým sa to nainštalovalo spolu s hbbtv pluginom a teraz keď nainštalujem hbbtv Youtube TV nenainštaluje. Kde robím chybu?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+Daj si tam 6.3 ! |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@martinerNehodil bys link ?Nějak to nemohu najít.![]() |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+U mě stejný problém. Zkusil jsem nahrát ten nový soubor run.sh. Po zapnutí pluginu černá obrazovka, musím dát na tvrdo reset stroje. Tudy cesta nejspíš nevede. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+Tak, už to funguje. Ten soubor měl v sobě nějakou chybku v kódové stránce.usr/local/chromium/run.sh Místo něj jsem tam vrátil originál soubor a jen jsem si našel řádek: if [ "$WEBKITGL_SHELL" == "browser_shell" ]; then a pod něj jsem dal export WEBKITGL_USER_AGENT="SMART-TV; Tizen 4.0" a po uložení jsem nastavil oprávnění -755. Po restartu Enigmy už funguje, jak má. Snad tato oprava bude v příští záplatě VTI. |
OrHoro
![]() |
|
OrHorojá jsem tam tedy ten soubor zkopíroval bez úprav a rozjelo se to... |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
@PeMaAj s 6.3 to istéT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@petersk6.3, ale nie najnovšie verzie, tie sú došlahané, ak by si mal možnosť tak zo začiatku tohto roka. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+YouTube sa inštaluje tak ze sa stiahne chromium |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: youtube tv by vu+Já mám VTI. Měl jsem 14.5 a potom, co Youtube přestalo fungovat, jsem upgradoval na 15.0. Jenže to nepomohlo. Pak jsem zkusil návod a tam přiložený soubor. Jak jsem psal, patrně muselo něco být s kódovou stránkou, protože to mělo o kilobajt víc než originál. Když jsem pak vložil do originálu ten řádek, který se změnil, tak velikost vzrostla jen asi o 100 bajtů. Pak jsem dal oba soubory porovnat mezi sebou (obsahově) a žádný jiný rozdíl to nenašlo. Jen byl opravdu rozdíl v té velikosti.Ta příloha tam nebyla jako soubor, ale jako zdrojový kód. A je možné, že ten server to chybně převedl. |
OrHoro
![]() |
|
Funguje nové nahrání souboruZabralo to. Protože to není komerční činnost ani protiprávní a youtube žije z reklam připojuji link se souborem a návodem: https://vuplus.guru/prestal-mi-fungovat-youtube-tv-na-prijimaci-vu-4k/.Takhle přece diskuze má fungovat. |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@satman15Kym si sa ti zobudil, tak napriklad vcera vydal aj team VTi oficialnu aktualizaciu svojho image s opravou. |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@ivanPředstav si, že mám neaktualizovane image VTi stále ve verzi 11 a s praktických důvodů neaktualizuji. Tudíž jsem se nevzbudil, jen zo vyřešil. |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
![]() |