Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

youtube tv by vu+

Ahojte od dnes nejde plugin youtubeTv by vu+ presmeruje ma to na web , asi sa nieco zmenilo. Pouzivam vti starsieho datumu vti13, v dostupnych moduloch neukazuje ziadnu aktualizaciu. Mate aj vy takyto problem??

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: youtube tv by vu+

Nehovoril Google v minulosti, že adresu www.youtube.com/tv zruší?

Spacer
Registrace: 9/2017

run.sh

na niekoľkých weboch je už riešenie, hľadaj, nejdem sem dávať žiaden odkaz. V /usr/local/chromium stačí zmeniť run.sh za ten čo odtiaľ stiahneš :)) , mam openatv 6.4 a funguje to bez problémov

yooo
Registrace: 11/2007

co s tym ma VU+ ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@yoo

diky za typ, subor prepisany YT funguje , dakujem. Este ze to chlapci z nemecka urobili.

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008

Nechcem založiť novú tému, ale nejako mi neide nainštalovať Youtube TV do OpenATV 6.4. Predtým sa to nainštalovalo spolu s hbbtv pluginom a teraz keď nainštalujem hbbtv Youtube TV nenainštaluje. Kde robím chybu?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Daj si tam 6.3 !

PeMa
Registrace: 2/2011

@martiner

Nehodil bys link ?Nějak to nemohu najít. :)

Carlo62
Registrace: 1/2018

U mě stejný problém. Zkusil jsem nahrát ten nový soubor run.sh. Po zapnutí pluginu černá obrazovka, musím dát na tvrdo reset stroje. Tudy cesta nejspíš nevede.

OrHoro
Registrace: 4/2010

Tak, už to funguje. Ten soubor měl v sobě nějakou chybku v kódové stránce.
usr/local/chromium/run.sh

Místo něj jsem tam vrátil originál soubor a jen jsem si našel řádek:
if [ "$WEBKITGL_SHELL" == "browser_shell" ]; then

a pod něj jsem dal
export WEBKITGL_USER_AGENT="SMART-TV; Tizen 4.0"

a po uložení jsem nastavil oprávnění -755.

Po restartu Enigmy už funguje, jak má. Snad tato oprava bude v příští záplatě VTI.

OrHoro

OrHoro

já jsem tam tedy ten soubor zkopíroval bez úprav a rozjelo se to...

vjosef
Registrace: 5/2008

@PeMa

Aj s 6.3 to isté

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

6.3, ale nie najnovšie verzie, tie sú došlahané, ak by si mal možnosť tak zo začiatku tohto roka.

PeMa
Registrace: 2/2011

YouTube sa inštaluje tak ze sa stiahne chromium

tomko
Registrace: 1/2006

Já mám VTI. Měl jsem 14.5 a potom, co Youtube přestalo fungovat, jsem upgradoval na 15.0. Jenže to nepomohlo. Pak jsem zkusil návod a tam přiložený soubor. Jak jsem psal, patrně muselo něco být s kódovou stránkou, protože to mělo o kilobajt víc než originál. Když jsem pak vložil do originálu ten řádek, který se změnil, tak velikost vzrostla jen asi o 100 bajtů. Pak jsem dal oba soubory porovnat mezi sebou (obsahově) a žádný jiný rozdíl to nenašlo. Jen byl opravdu rozdíl v té velikosti.

Ta příloha tam nebyla jako soubor, ale jako zdrojový kód. A je možné, že ten server to chybně převedl.

OrHoro

Funguje nové nahrání souboru

Zabralo to. Protože to není komerční činnost ani protiprávní a youtube žije z reklam připojuji link se souborem a návodem: https://vuplus.guru/prestal-mi-fungovat-youtube-tv-na-prijimaci-vu-4k/.
Takhle přece diskuze má fungovat.

satman15
Registrace: 12/2006

@satman15

Kym si sa ti zobudil, tak napriklad vcera vydal aj team VTi oficialnu aktualizaciu svojho image s opravou.

ivan
Registrace: 8/2017

@ivan

Představ si, že mám neaktualizovane image VTi stále ve verzi 11 a s praktických důvodů neaktualizuji. Tudíž jsem se nevzbudil, jen zo vyřešil.

satman15
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra