![]() |
|
Magio satelitný box problém s hdmiZnámy má problém s pripojením sat.magio boxu cez hdmi.Kúpil nový televízor na starom to mal prepojené cez scart.Je to tušim ADB 5720SX striebornej farby.V menu som nastavenie zo scart do hdmi nenašiel. Je možne to nastaviť nejako cez ďiaľkový ovládač.VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: Magio satelitný box problém s hdmiSkus na dialkovom stlacit tlacidlo DISP a cislo 4 |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
RE: Magio satelitný box problém s hdmiMôj známy má iný problém, skrinka od digi cez satelit a začalo mu vypisovať že kvôli ochrane proti kopírovaniu aby odpojil hdmi a zapojil scart!!!! To už môže rovno priniesť čiernobiely starý tv.No rozumiete tomu?? Neviem presne, čo tam má nastavené.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
RE: Magio satelitný box problém s hdmiAk nevidíš ziaden obraz, tak pripoj to naspäť cez scart (prípadne cez cinch), HDMI nechaj zapojené, to aby si mal obraz a videl, že čo robíš na stb. Potom v menu si vyhľadaj a spustí na stb továrenské nastavenia. Keď stb urobí továrenské a spustí reštart, tak odpoj ten scart (cinch) kábel. Box by si mal sám nájsť pripojenie cez HDMI a aj cez neho sa spustiť. Ostatné nastavenia už urob, tak ako ti vraví nápoveda na obrazovke.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 010 |
![]() |
|
RE: Magio satelitný box problém s hdmiSkrinka je v prenájme, treba ju v DIGI resp. Magiu reklamovať ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
![]() |