Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Registracia na Eurosport player

Ahoj, viete poradit ako sa zaregistrovat? Zadam 129(?)Kč/mesiac a pyta sa iba "prihlasit". ..asi som na webe hladal nespravne slovicka ale nenasiel som nic, ked tak dik. :ogre:

gugel
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Registracia na Eurosport player

Jeden skromný dotaz - nač předplácet tenhle player?Co je tam tak zajímavého?

jerzy
Registrace: 7/2008

cyklistika...

.... a podobne veci

gugel

A Snooker.
Ale radši jsem si předplatil HD+.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

@gugel

Dobře.Na https://promo.eurosportplayer.com/promo/all-sports/watch-eurosport-live?snb=2&cnt=cz&utm_campaign=tr%3DCZ_cat%3DBAU_shn%3DAllsports-Undefined_kw%3DBrand_kth%3DCore_mt%3DExact&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_content=CZ+%7C+BrandCore+%7C+Eurosport+player+%7C+EXA&utm_term=eurosport+player&s_kwcid=AL!10893!3!458544841629!e!!g!!eurosport%20player&gclid=CjwKCAjwlID8BRAFEiwAnUoK1X6IEZDlmI8O2pF61ToaMSQAYUjg0KfXaEcxhrvxxhn2qH82n_xLoRoC5r4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds je potřeba vybrat předplatné,následně na https://auth.eurosportplayer.com/create-account?flow=purchase vytvořit účet. :)

jerzy
Registrace: 7/2008

Higocz!!

Presne!!! Na ten som zabudol R^

gugel

diky

skusim vecer este raz, dal dom zaplatit a ... nic.. hm

gugel

Některé "e-shopy" mají své formuláře tak přecpané javascripty, že to některé prohlížeče nezvládají. Typicky IE, ale i Edge mívá problémy. Já jsem přes počáteční odpor přešel na Chrome a ještě se mi nestalo, že bych se neproklikal na konec transakce (nákupu / platby). Tedy pokud je chyba v tomhle.

Hugocz

Teda ešte za eurosport platiť

satmaker
Registrace: 11/2011

ESP player - za 600/rok dobrý, přes dobrý net je dobrá kvalita a se 14 denním archivem s možnosti přeskakovat reklamy... prostě OK, ale bohužel sledovat bez cukání obrazu to dokážu jedině přes notebooka přes HDMi do TV, kdy tomu dokážu vnutit výst. zobrazení 1080/50 !! Jinak ta jejich aplikace neumožňuje nijak nastavovat rozlišení a snímkovou frekvenci, takže přes appku např. přímo na TV Philips s androidem, přes PS4 a pod je výstup vždycky 60Hz bez možnosti změny a zákonitě to je pro mě nesledovatelná cukatura. Divím se, že to většině lidí asi nevadí, resp. diskuze tohoto typu jsem celkem nikde nezaznamenal :-/

lance
Registrace: 10/2008

Nevím jak ten player. Ale v HD+ teď ten tenis v UHD je paráda. Za to jsem zaplatil rád. Bohužel nelegálně, když jsem Čech. Ale s tím nic nenadělám. Mé eura z české banky Němcům nesmrdí. Takže mě svědomí netrápí.

Hugocz

Možná bych jako správný troll měl dodat, že ty eura mohly být skylinku. Jejich problém. Ale kdyby nad tím přece jen začali uvažovat, tak by se měli nejdřív podívat, jak ten UHD obraz v HD+ vypadá. Protože TOHLE je důvod k příplatku. Nic méně.

Hugocz

re....

skusal som to na Mac OS v Safari a chcem to dat na Apple tv

gugel

No pořád máš možnost to zaplatit z prohlížeče win nebo linuxu a na apple to už jen spouštět. Ale je to divné. To už bude chybka spíš někde jinde.

Hugocz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra