![]() |
|
Kupa noveho prijimacaZdar ludkovia mala radu od vas potrebujem novy prijimac. Aky? VU alebo dreambox? Staci jednotuner ale nutnost 4K. Dakujem. |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaAno, vu alebo dreambox...a 4k...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanVdaka za normalnu odpoved ale co cakat ze?![]() |
tondo6
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaJa ma 1x VU Zero 4K a 1x VU Uno 4K drojtuner a max spokojnostako obraz, tak aj rychlost prijimacov. Zalezi vsak co od neho ocakavas. Niekomu staci aj AB Cryptobox 800UHD. |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
@tondo6a čo čakáš,čo chceš kúpiť musíš vedieť sám jedny ti doporučia VU+ iný Dreambox |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaNo takto mal som sf8008 octagon no bola to kastrofa dnes mu vyprsala trvanlivost a letel do kosa uz som nemal nervy na neho. Vybral som:https://www.satelity.ellano.sk/vu+-uno-4k-se-(1x-dual-dvb-s2x)_36891.html Ale nemal som nikdy skusenost s dreamom a chcel som vediet kolko ludi za nim stoji lebo vzdy pisali ze neni nad dreama ale uz viac krat som sa v komentaroch zo spokojnostou VU+ a nechcem uz urobit podobnu hlupost a kupit nieco na 2 roky. |
tondo6
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaČo bolo na sf8008 také zle? |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@nocesOd nova problem s internetom urobil som reklamaciu a dali vraj novy. No as tak sa niekedy po restarte stalo ze nenabehol net. Dalej neustale zasekavanie, necakany restart samozrejme nenabehlol net a z po par restartoch. Bolo mi povedane ze to robi adapter mal som nahradu neprestalo zohnal som original ani tak. a dohadovat sa na reklamacke som uz nervy nemal. Preinstalovaval som rozne E2 no nikdy nic nepomohlo snad na par dni hladal som prici v kablovani no iny box bezal normalne. A posledne dni sa mi sam od seba vypinal skusal som menit adapter no robilo to stale a to ani nehovorim ze ked som chcel prepnut program tak mi to aj na pol minuty zamrzlo neustale my vyskakovala ikona otacania motora aj ked som ziadny nemal no skratka problem za problemom od zaciatku xy reinstalov a dnes ma to prestalo bavit ked pri restarte stale nabiehala obrazovka zalohy alebo reinstalacie po reinstalacii to nabiehalo stale dookola. Mam doma viacej boxov aj abc, amico dokonca aj stary xpeed lx2 no toto bol horor :-D |
tondo6
![]() |
|
tondo6Zdar nic z toho ,krám jako krám ,měj se.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaHned na titulnej strane celkom hore je jeden.VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
Tondorecenze na vu i dreamy máš v sekce články, každou chvíli tady někdo doporučuje vu, nebo dreama, čekals něco víc? Hodíš dva řádky i s pozdravem a čekáš podrobné recenze na 2 stránky, ale o svých preferencích si neřekl ani slovo...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
TondoSam vlastnim okrem iných boxov aj Octagon SF8008 a považujem ho za super prijimač.Momentálne ho používajú rodičia a všetko slape ako má. Na zaklade toho som tento typ doporučil dalšim 4 osobám v okolí - a uplna spokojnosť.Takže bud si natrafil na blbý kus, alebo je chyba medzi DO a gaučom. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaTaky jsem pro ten octagon super mašinka |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaTo že "nenaběhl net" může mít velké množství příčin a koupí dreamboxe odstraníš jen jedinou možnou - vadný přijímač, ale tu bys odstranil i koupí jiného kusu octagonu. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaa kde a za kolik jsi ten Octagon koupil ? to muze byt ta pricina |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaVie mi niekto porovnat Formuler F4 Turbo a Octagon SF8008 co sa tyka obrazovej kvality? |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Kupa noveho prijimacaJa som pred niekoľkými rokmi, keď Dreambox trochu zaspal vo vývoji a VU+ ho predbehlo v ponuke, prešiel na VU+ a nemôžem si sťažovať. V podstate sú to rovnako kvalitné značky, len Dreambox je o máličko trochu drahší a i v dnešnej ponuke by som hlasoval za VU+.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 004 |
![]() |
|
@SpacerPřesně jak píšeš.Naprosto stejná zkušenost.Mám teď VU+ Ultimo a maximální spokojenost.Často nahrávám abych mohl při přehrávání pořadů přeskočit přiblblé reklamy a tak jestli mohu poradit tak určitě dvojtuner ať při nahrávání nejsem nijak omezen. |
mller
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
![]() |