![]() |
|
Skylink - opět problémy s transpondérem ČTNázev říká vše - problém, o kterém se tu diskutovalo před několika dny, je tu bohužel zase. Mám Panasonic TX-50DX780. |
Askep
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 129 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
@AskepMě připadá, že tento problém není měsíc ani dva ... kostičkuje to snad rok, možná déle ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 163 |
![]() |
|
@Askepvolal jsem na SKylink ,prý na tom technici pracují,ale kdy to bude chodit ani proč se to děje prý neví nebo nechtéjí říci podrobnosti,ale omlouvají se![]() |
Milesof
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTDíky za reakce, u mě se tyhle problémy (černá obrazovka s nápisem Není signál, kvalita i síla signálu na 0 %) objevily až tento týden (v úterý večer, ve středu a teď v pátek dopoledne). Dřív jsem nic nezaznamenal, ani kostičkování. Když jsem volal na Skylink ve středu, řekli mi totéž, co Milesofovi. |
Askep
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTnejspíše to bude rušení LTE vysílačem děje se to i u mě ale bohužel nikdo neveří leda koupit LNB které má filtry na odrušení samozřejmě nepomůže vždy ale každopádně to jede líp. NAPŘ LNB FTE HQ Quattro eXcellento. popřipadě sehnat s jedným výstupem. |
GarGG
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@GarGG a ostatníTyto problémy jsou na více místech, takže ovlivnění LTE vysílačem bych viděl někde v okolí ČT v Praze, odkud jde distribuce ven, možná i nějaké testy 5G. U TV Panasonic to bude asi souhra zavady+FW. Můj STB Cryptobox (650 nebo 752) má jen drobné záškuby a na VFD vidět pokles quality signálu. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTMyslím, že jsou zde dva problémy:1) rozpady obrazu - na všech přijímačích 2) černá obrazovka - pouze na TV všech možných značek (příjímače problém nemají) VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTProblém s tímto transponderem existuje. Technici Skylinku na tom údajně pracují, ale není to na nich, protože tato distribuce patří České televizi. Co se projevů týče, některé stb a tv problém mají, ale kupříkladu moje VU Ultimo 4k o ničem neví. Žádné škubání, žádné výpadky. Stejně tak sousedová stařičká Zebra mini nic nedělá. Mám spíš pocit, že problém bude v obsahu multiplexu - data, hbbtv, teletext...koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTJak už jsem psal do původního středečního vlákna, tak tv LG loňský model taky tma. Ještě že jde aspon Live tv přes net. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTjá sice z prahy nejsem ale těm na tel bych moc nevěřil jistě mají někde napsaný co nám maji říci :) aby se nás zbavily :) |
GarGG
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@Warpika jak muze nejaky vysilani nekde v praglu ovlivnit distribuci v datovejch rozvodech nebo na jinejch predavacich rozhranich ? nebo treba uplink kterej je v nemecku ?a nemuze to rusit test warpovyho pohonu ? :)))) mimochodem tu mame tuhle srandu :) https://www.satellite-calculations.com/Satellite/suninterference.php Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTHBO HD seka tak isto![]() ![]() |
sulik3
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTSice jsem k prvnímu říjnu se Skylinkem skončil, ale po celou dobu užívání, jsem s ČT nezaznamenal žádný problém.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 769 |
![]() |
|
@sulik3Někdy se seká samotné HBO a vše ostatní na stejné frekvenci je v pořádku, někdy se objeví chyba na celé frekvenci a to pak je chyba na všech frekvencích co jdou z Usingenu. První varianta je častější (je to tak od loňského července, co to Skylinku pravidelně hlásím).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
Lidé jsou kvůli konci vysílání přes DVB-TAle DVB-T2 funguje![]() https://www.youtube.com/watch?v=p3c34aRvPEs |
KisCsillag
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTPřed chvílí jsem to zkoušel znovu, u mě už to funguje. |
Askep
![]() |
|
Re: 12344 MHzProblém musí být v obsahu kanálu. Mám u souseda dvě Sonky různého data výroby, a již předevčírem hlásil zmizení Čt kanálů na obou. Dopoledne se bez zásahu objevily. Již jsem se chystal na výměnu Quadu, naštěstí mi fórum paraboly zastavilo. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTJj, Sony to dělá. Najednou TV píše, program byl odstraněn. A musí se to znovu naladit. Dělalo to před prázdninami a tento týden to dělá znovu. Chtěl jsem jít pro nový přijímač a vidím, že nejsem sám. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 959 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTAk dobre sledujem diskusiu, problém majú len tv so sat.tunermi.Ako je to možné???Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
@zzzNeznám software Sony, ale měl jsem podobný problému u Toshiby na dálkovém příjmu DVB-T2, že mizel multiplex. Nedá se na Sony vypnout automatická aktualizace kanálů? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 616 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTMezi 18:16 - 18:30 opět několik rozpadů obrazu (celý den jinak bez problému).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
Taky mám problém.Televize LG opět čt programy dnes nešly.![]() |
lada46
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
Skylink - opět problémy s transpondéremu mě od rána střídavě občas ale před 10 min. co minuta tak padá zrovna 11876,3-5x za týden refresh karty irdeto 01,ještě že je ten pozemák.je to na fuj a teď to zase chvíli nepadlo |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranMezi 20:05 - 21:40 je u mě na 11876 vše v pořádku.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@SirMaxaž do ted vše ok.Možná to byla silná oblačnost,možná budu stěhovat moji fúbu,mám tak vedle signálu z 23,5 smrk,roste jako z vody.0,8W mi jede bez výpadku s nn.talířem |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Skylink - opět problémy s transpondérem ČTjste si vsichni 100% jisty ze vase prijimaci aparatura netrpi nejakym defektem ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |