Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Ako dostať do HD multimediálneho boxu IPTV

Ahojte,vie niekto poradiť ako sa dá pozerat cez HD Box IPTV?Konkrétne MXQ PRO 4K

patrikcoac
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@patrikcoac

Každý poskytovatel IPTV má podporu, co Ti odpověděli tam?

michalnew
Registrace: 3/2019

RE: Ako dostať do HD multimediálneho boxu IPTV

tak predpokladam ze ti poslali nejaky odkaz,nejaky email, s moznostmi stazeni, muzes koukat pres smarters player nebo pres web browser, ostatni moznosti jsem zatim nezkousel, ale ty s boxem pojedes primo,stahnes si to do toho boxu,

kristian1
Registrace: 7/2016

odpoved

Práveže nemám od výrobcu žiadnu podporu,na objednaný tovar som čakal skoro rok.Ten smarters player sa dá stiahnuť ako aplikácia,mimochodom je to Android

patrikcoac
Registrace: 10/2005

nemyslel jsem od vyrobce ale od toho komu si zaplatil za iptv, smarters je aplikace do pocitace,pro windouvs, pro android bude jina,ale bude to podobny, posli mi do PM tvuj email a ja ti muzu preposlat ty moznosti ktere jsem dostal od sveho providera a jen si tam doplnis sve udaje,

kristian1
Registrace: 7/2016

mne by taky zajimalo kde operatori uvadeji info jakziskat iptv playlist nebo jine udaje jak se k tomu prihlasit.

alien777
Registrace: 8/2020

@patrikcoac

Každý solidní (i nelegální) provider má nějaký FAQ, kde jsou tyhle otázky zodpovězeny

michalnew

@patrikcoac

Kouknul jsem se na Tvůj přístroj... sorry jako, ale je to obyč Android box, stáhni si z Google Play jakýkoliv player který ovládneš myší (ideál nějaká MX3 Air Mouse) a nacpi tam playlist, tohle pokud nezvládneš, tak nevím....

michalnew

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra