![]() |
|
Ked si teraz objednam SKYLINK NEXT kartu- bude M7?Ide mi o to ze mam dva linuxove prijimace - ci dokazem NEXT kartu rozchodit v citacke ( bez modulu ). |
jojkoz
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Ked si teraz objednam SKYLINK NEXT kartu-...ja som objednaval zaciatkom r.2020 a bezi mi vo VU Uno 4K pod osc.. |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
@jojkozto nie je dostupný internet a SL live?o domácom zdieľaní nepíšem. |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
2 mpatriMyslis v PC alebo na tom linuxovom prijimaci ?Potrebujem zachovat pohodlie prepinania na linux prijimaci ... |
jojkoz
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Ked si teraz objednam SKYLINK NEXT kartu-...mne v uni na Cryptoboxe nešla ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Ked si teraz objednam SKYLINK NEXT kartu-...Ja som objednal Next kartu pred týždňom a v CryptoBoxe 750 HD v uničítačke s patričným firmware chodí jedna báseň, aj zápisy, všetko okrem zdielania. Asi tak. |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
@Dzordzotak tam máš starý fw pretože cryptobox od serie 6XX má podporu |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Ked si teraz objednam SKYLINK NEXT kartu-...Posielajú IRDETO 01.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@jojkozmyslím "čokoľvek", od prijímača s "linuxom" cez chrome kolík (zatiaľ tri typy), aple box, ...konkrétne ja mám tv príjem diverzifikovaný - parabola, anténa, internet a to všetko DO TV prijímača. a samozrejme aj stb DVB-S/2, stb STB-T/2, pc monitor cez chromecast (2*), ... nemám/je nedostupné "kábel" samozrejme, keď skončí SL live, budem znova hľadať iný prístup. míožná už nebudem hľadať "lineárnu tv", ale "na vyžiadanie", |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
![]() |