Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live sk

Zdravim,dá se nějak sledovat skylink live Sk....děkuji

yy31
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink live sk

zapoměl jsem napsat v ČR..děkuji

yy31

Dá proč by ne. Buď máš kartu která je registrovaná na slovensku a nebo ti někdo kdo má kartu registrovanou na slovensku ti dá přístup do skylink live sk toť vše a nebo ještě jedna možnost že si koupíš psa šarika nebo na známé stránce přístup na iptv a neřešíš česko a slovensko.

kanon
Registrace: 2/2007

ked funguje skylink-live cs na slovensku tak to funguje aj sk v cz. R^

maradona
Registrace: 8/2018

To bude asi problém,žádného slováka neznám..co se dá dělat nevadí,děkuji za info

yy31

za poplatok sa dá aktivovať sk programy na cz karte a tak isto opačne ,tuším že necelé 4-eura to stojí.ak používaš skylink-live apku tak k slovenským komerčným tv sa dostaneš cez sk apku ked sa prihlásiš na svoj účet samozrejme. :)))

maradona

Moc to nechápu,jsem přihlášení přes freesat

yy31

Maradona

Už nelze zrušeno chtěl jsem to pro rodiče a nejde to.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

kanon69

skúšal si aj osobne tel. či emailom???

Duzu
Registrace: 7/2005

sú veci o ktorých nevie predajca ,nie sú ani na nete ,ale stačil telefonát nahlásiť číslo karty a sipa a za poplatok ako som písal za 5-min. išlo a aj ide všetko do teraz. R^ cez prázdniny si sused takto aktivoval cz-programy na sk karte. ja tiež takto frčím už pekne dlho a druhú kartu čo som používal na cz-reg. som dal mame obe platím cez sipo a nemáme probléma :))) a samozrejme aj next-karty ale M7 v cam-module kopírujú hlavnú kartu.telefonicky to v lete ešte išlo. :laughing:

maradona

Ono to šlo dříve přímo přes samoobsluhu. Já to tam mám pořád aktivované a je to tam vidět. Kdo si to ale nestihl aktivovat, tak už tam tuto volbu nemá. Pokud to jde po telefonu, tak to asi tak půjde. Škoda, že i když to mám na jedné kartě, že to nefunguje v jedné aplikaci a musí se instalovat druhá.

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra