Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung TV a Magio TV

Ahoj,
uvažuji o koupi nové TV Samsung QE50Q67TA z důvodu aplikace O2-TV. Teď by mě zajímalo, zda mohu ještě přidat aplikaci na Magio, kterou mám od kamaráda z SK. Nevím jak je to blokované pro ČR a zda vůbec má Samsung možnost nainstalovat aplikaci pro Magio.

díky za vaše zkušenosti, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung TV a Magio TV

neviem ako to je ked si zakupim TV v česku ktorá ma tovarenske nastavenia formulované na česku republiku,ale tu unas je to jednoduche..akurat pred 10 dnami som si kupil Samsung Smart TV a aplikacia MagioGo tam už bola hned naištalovaná...a keby aj nahodou nebola,tak idem normalne do samsung app a tam si ju vyhladám a stiahnem-..je tam...čiže podla mna ju tam budeš mat aj ty...a áno aplikacia a prihlasenie sa by malo fungovat aj tebe..ak sa nemylím,tak blokacia pre zahranicie už bola zrušená...dal som svoj učet zopár čechom a normálne im to išlo..aj ked oni to pozerali na notebooku na ich webe,ale to by malo byt jedno či to niekto pozerá na notebooku alebo cez aplikaciu v TV

jožko
Registrace: 7/2016

jožko

díky za reakci. Mám sat.box s adroidem a na google play právě žádná apka pro Magio nebylo. Musel jsem si ji stáhnout z neoficiálního zdroje a přes USB nainstalovat. Obávám se, že to bude i u Samsungu. Ale třeba překvapí. Půjdu se podívat do prodejny jestli mi neukážou zda to lze nainstalovat.

měj se, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy

@Jimmy

áno viem pri android boxe to je tak ako píšeš,že vela krat ju tam musis cez USB doinstalovat,ale pri tomto samsung tv smart tizen som tam tu aplikaciu hned mal zabudovanu a je aj v ponuke priamo v samsung app na stiahnutie....ako píšeš najlepšie bude aby ti priamo na predajni ukazali smart ponuku aplikacii..podla mna tam bude...

maj sa a daj potom vediet R^

jožko
Registrace: 7/2016

@Jimmy

Ak na Samsungu nebude apka MagioGo, otvoríš si v ňom Google, potom Magio go download apk. Z neho si vyberieš verziu, ktorú chceš. Mne sa na jednom čínskom boxe s neoficiálnym softom tiež nezobrazilo MagioGO, ale stiahol som ho podľa uvedeného návodu. Náhodou som vybral verziu 3.15 a tá nemá chybu. MagioGO sa otvorí už po zapnutí boxu do siete. A fičí bez problémov a nepotrebujem ani myš. Kanály sa dajú prepínať s DO, alebo len zadám číslo niektorej stanice a otvorí sa.

Karner
Registrace: 3/2010

@Karner

Presne tak som to mal aj na Beelink GT King Pro, ale mal som inú verziu. Testoval som to a šlapalo to úplne v pohode a aj appka od Telly TV R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Dnes som isiel po dlhom case autobusom MHD a 80% ludi droty v usiach a cumeli do mobilu. To je podobne ako kupovat telku kvoli apke ... :O :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tak jsem zašel do Datartu, kde podle reklamy jsou vyškolení odborníci. Zeptal jsem se na aplikaci Magio. Prodavač zavolal kolegu a oba koukali, jestli nejsem z jiný planety a odkázali mě na výrobce. Pak odešli a zůstal jsem u TV sám. Tedy v celém obchodě jsem byl sám......

Vždy může být hůř....

Jimmy

liguere

Každý vybírá produkt kvůli něčemu. Nejsem nějaký fajšmerk, který potřebuje 8K, ale aspoň, kde pojede O2-TV. To bohužel splňuje jenom Samsung. Uvažoval jsem o android (SONY), ale zde není aplikace O2-TV.
Asi tak tedy.
Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy

@Jimmy

Telekom už rok má apku pre Samsung Smart TV.. Z jeho stránky na Google som sa dozvedel: Magio GO 3.0 je dostupné aj pre Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novšie).

Karner
Registrace: 3/2010

Samsung TV

Tak mi to nedalo a kouknul jsem do Menu mého Samsungu a je zde k dispozici: Magio Go, UPC Direct, Skylink CZ, Skylink SK, T-Mobile TV GO, O2 TV, Telly, VoYO.cz, Mall Tv, - musíš rozbalit dál to menu APPS, protože v hlavní nabídce dává Samsung pouze ty vyvolené Rakuten, Netflix atd...

kusma
Registrace: 1/2009

kusma

Díky za potvrzení. Já TV ještě nemám a v obchodě byli strašně neochotní a vlastně se mi ani nevěnovali. Bohužel mám VIP cenu pouze v tomto obchodě....

Vždy může být hůř....

Jimmy

Jimmy

OK, pokud můžeš - přidej ještě nějaké centimetry ( 65 ) atd :))

kusma
Registrace: 1/2009

kusma

Já mám teď 42" a přechod na 50" bude až až. Máme vzdálenost cca do 2 metrů. Rád bych větší, ale až prohodíme pokoje.

Vždy může být hůř....

Jimmy

niekedy v novembri 2019 Samsung vydal spravu ze ponukne appku Horizon Go od UPC, ... uz je k mani, ci skutek utek ?

diky

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

za B je spravne ;)

ivan
Registrace: 8/2017

skutok sa nestal .. :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra