![]() |
|
Karta ICE SkylinkMám kartu ICE Skylink, kterou jsem provozoval v UNI čtečce přijímače VU+ s programem oscam. Po zaplacení servisního poplatku mi ji asi překlopili do režimu M7, protože už dál s oscamem nefunguje. Což není problém, protože mám modul irdeto, ve kterém jede dál. Můj dotaz je jen ze zvědavosti. Existuje způsob - modul, software, přijímač Skylink Ready, jak by se taková karta dala provozovat v systému Cryptoworks? Nebo po přepnutí do M7 je Cryptoworks vypnutý a dá se provozovat už jen v systému irdeto?Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkUz jen v systému irdeto ale existuji uni prijimače které aj bez modulu si poradí![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
@Hugocznemel si to davat do toho moduluDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkHoši, ve vší úctě, ještě jednou. Neřeším provoz karty. Jen mě zajímá, jestli ICE karta převedená na M7 stále ještě umí Cryptovorks, nebo je vypnutý.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Karta ICE Skylink@HugoczCrw mod je vypnuty na tvojej karte. |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkCrw je vypnuté roky rokuce. Ty si ju mal v ICE co nie je crw |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
@kentworld@kentworldSeš si jistý? Na oscamu v Cryptoworks režimu jsou vidět platné zápisy. Ale samozřejmě nerozkóduje obraz. Tak jsem si říkal, jestli tam nemají podobnou fintu jako u Irdeta. To je to, co mě zajímá. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Karta ICE Skylink@tomkoA proč tedy nevypnou Ident 0D96, když je už Crw vypnuté roky? Mě je jedno, jak data přesypávají uvnitř karty. Jde mi o to, jestli existuje třeba modul Cryptoworks CI+, ve kterém by karta jela. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkDekodovat v danom crw rezime uz nebude.Mas z nej M7. |
kentworld
![]() |
|
@HugoczSamozrejme, že crw tam ostáva, kam by asi tak šiel? Na tých kartách sa nič nevypína, neprepína, neprevádza, nemaže...Iba sa jej cez emm povie, že na výpočet korektného dcw má použiť ten, alebo onen typ algoritmu. Tvoja karta aj naďalej v crw komunikuje, ale výsledný dcw je nesprávny. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkMusel by se změnit sw v kartě.1. Patch z irdeto zpátky na crwk nejspíše neexistuje, kdo by ho dělal? 2. A kdyby ho náhodou vývojaři ICE karet měli, tak ho určitě nepustí ven. 3. Existuje snad bájný tajný oscam, který provoz s M7 zvládá. Nevím, neviděl jsem, kartu M7 nemám. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínHele, ty bájnej vtáku ohniváku, všetko čo si napísal sú nezmysly.1. Žiadne "zpátky" neexistuje. 2. Keby ten tvoj podarený patch mali, tak by ho von určite pustili - karta by fungovala v crw aj v režime dynamic camkey. 3. Ten, pre teba bájny tajný oscam, je už nejaký ten piatok na nete. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Karta ICE Skylink@baltik: Zní to rozumně. Na M7 kartě bude nejspíš crw vypnutý tím, že generuje nesprávný dcw. Ale je to pořád jen hypotéza. No, možná mi to tak bude stačit.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Karta ICE Skylink@baltikAke dcw? Ved karta sa tvari ako bloknuta. |
kentworld
![]() |
|
@bublajsMožná dělám chybu,ale vesele přehazuji kartu ICE z uničtečky pouze CW do modulu Irdeto Neotion Dual a zatím se nic neděje.Možná se uděje,ale je mi to tak nějak jedno.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@Hugoczřešení, které ti vrátí kartu ICE karu do režimu " CRW " je zavolat na zákaznickou linku a požadovat vrácení tebou vlastněné karty do původního stavu, protože v tvojí staré plazmě funguje jen starý modul CRW a s novým IRDETO Smit se seká. Můžeš se odvolat na porušení VOP a NOZ. Že jsi byl upozorněný na konec CRW ignoruj, nejedná se o kartu CRW. Pro pochopení jak to vzniklo je veřejně přístupná prezenzace od str. 34:https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiVsKLT8fLrAhXiWhUIHR6hBqwQFjACegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fpartner.skylink.cz%2Fweb%2Fdocument%2Fpartneri_file%2F21.pdf&usg=AOvVaw0prPrHsUQhOaOCOxxD-hpT |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkAle já ji nechci vracet do režimu cryptoworks. Už jsem to tady psal dvakrát. Mě jen zajímá, jestli překlopením do M7 se i na cryptovorks zvýšily bezpečnostní prvky, se kterými je karta dál provozuschopná třeba v nějakém modulu cryptoworks, nebo jestli v překlopením do M7 možnost provozu v cryptoworks odstřihli úplně. Zajímá mě teorie, co se vlastně s kartou stalo. Jsem jen zvědavý jouda. Nepotřebuji v praxi nic řešit.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkKarta je normální počítač. S procesorem, pamětí, I/O a s řídícím programem, či OS. Ten program se dá na dálku přepsat. A to se stalo. Má to prostě jiný program. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Karta ICE SkylinkNa karte mas vypnutu podporu dekodovania ecm v akomkolvek inom rezime ako layer 2b, karta sice nema problem s emm a ani s vyhodenim zapisov, no na ecm odpoveda 3300 a tak v cw rezime ju uz v tomto stave nerozchodisSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Karta ICE Skylink@jozefBA:Takže překlopením do M7 je možnost provozu v cw režimu vypnutá. Dobrá tedy. Dík za info. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
@RAFI007Veru tak, treba im napísať, že máš starší prijímač, na nový nemáš a budˇkartu prepnú naspať alebo vrátia peniaze.A pomôže to.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
@romannitratak tak stačí zavolat,vyzkoušeno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Svévole SkylinkuTakže si položím hypotetickou otázku: Proč tohle Skylink dělá? Odpověď od této vypráskané firmy samozřejmě nečekám, ale pokud bych zde měl napsat svůj názor na jejich počínání, vůbec bych nebyl slušný a asi by mi adminové museli zablokovat všechno, co je možné zablokovat. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
@PeVytiez hypoteticka otazka.. mas snad v CR okrem M7 (freesat, skylink) u nejakeho sat operatora moznost pouzivat kartu v uni boxe? uved nejaky konkretny priklad![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Karta ICE Skylinkv tom případě řekni proč jde používat UNI box - Skylink (historicky KabelPlus,CzechLink,CsLink) neměl od prvopočátku pro své zákazníky nikdy žádný CRW a IRDETO přijímač, šetřila a všechny problémy nechala vyžrat dovozcům. Proč investovat vlastní peníze, když to za ně zainvestuje druhý.. Za to je trh v průběhu času "trestal" emulacemí, uni boxy, sdílečkami... Digi si to dokázalo před mnoha roky vyřešit vlastními boxy.(JG byl šťastný, kolik karet tehdy prodal do uničteček během týdne)Závěr - uničtečky pomohly Skylinku k masovému rozvoji.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
@RAFI007tu sa ale dost mylis, aj digi bezalo pred niekolkymi rokmi v emu a ani so zdielackou nebol najmensi problem, preto bola nutna vymena kariet a neskor aj vymena boxov. To, ze si zakaznik mysli, ze to nezacvakal v predplatnom a v dvojrocnej viazanosti je uz nieco celkom ine :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
![]() |