Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 SK - aplikácia pre televízory s android tv

O2 na Slovensku spustilo aplikáciu pre televízory s android tv, skúšal som na boxoch Mecool KM 9 pro a Mecool KM1, na oboch funkčné. Predpokladám, že je to funkčné aj na Xiaomi Mi Box S. Ovládanie zatiaľ dosť mizerné na boxoch, v televízoroch to bude asi lepšie s klasickým diaľkovým ovládaním.

milosza001
Registrace: 2/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 SK - aplikácia pre televízory s android...

Slovenské O2 asi v tomhle případě slouží jako betatester pro českou verzi aplikace. Avizovali, že app pro Android TV určitě letos nebude, tak to třeba ještě stihnou. Odpadlo by tak alespoň pro mě otravné zapínání Xboxu jenom proto, abych si na tv od Sony pustil O2 Sport.. Náhled viz https://ctrlv.cz/1YG4

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

RE: O2 SK - aplikácia pre televízory s android...

Ovladanie dialkovym je celkom O.K., ale ta aplikacia je este trochu nestabilna. Parkrat mi to spadlo, najma to ma problem s tzv. multidimenziou. Tam nefunguje prepinanie medzi jednotlivymi streamami a casto to pri pokuse prepnut spadne. Inac v pohode to funguje s ceskym uctom.

black13
Registrace: 6/2006

Stažení aplikace

Zdravím, mohl by někdo alespoň naznačit, kde se dá tato aplikace stáhnout ? Tedy pokud funguje i pro české O2 TV v TV s androidem.

chrdinka
Registrace: 9/2010

@chrdinka

t.ly/4NYP :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

O2 TV sk

Díky za odkaz, na TV Sony KD-43Xd8305 apka s českým o2 TV funguje slušně, jen zatím chybí možnost nastavení profilu vlastního pořadí stanic ( alespoň jsem to nenašel). Obraz se zdá rozlišení 1080

chrdinka
Registrace: 9/2010

O2 TV SK

Zdravím,chtěl bych poprosit o radu s instalací O2 TV SK.Z tv mi aplikace nainstalovat nejde,jelikož jsem v Čechách.A stáhnout v pc se mi ji nedaří a poté nainstalovat.

Zgemma H7S , Maximum E-85

fourthface
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra