![]() |
|
Set top box ArrisZdravím, když koupím Arris někde z bazaru a bude nebude tam napsané že byl přímo na Digi ale třeba T-Mobile, pojede i na Digi? |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 017 |
![]() |
|
jean55Zdar, logicky, ...nepojede![]() ![]() ![]() |
IgBig
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
@jean55Pokud to budou modely co telly pouziva tak pojede, staci jednoduse v servisnim menu zmenit software. Telly pouziva modely VIP1113 nebo VIP4205.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
@IgBigLogicky pojede :) jen vědět jak na to, arrisy si načítají software pro bootovaní z internetu. Když změníš adresu softwaru tak se sám přehraje![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
@dvbuserNepojede. Protoze jeho MAC adresa nebude autorizovana u Telly. A Telly ji ani na vyzadani nezautorizuje protoze nejde o Arris koupeny nebo pronajaty od Telly |
turlington
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
@turlingtonAle pojede Telly bezproblemu autorizuje mac adresu aj ciziho boxu.![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
dvbuser...nepojede, neřeš to, maj to spárovaný![]() |
IgBig
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
@IgBigJá to neřeším, ja to umím vyřešit a napárovat .![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
RE: Set top box ArrisTvrzení proti tvrzení.Jsem z toho jelen.Jen aby Kolumbus fakt nepřijel vodovodem!![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyOpravdu se musí jen dodržet modely arrisu tzn. základní model, bez BT a wifi. Nahraje se se firmware a povolí mac. Kdyby jste s tím někdo měl problém v PM víc info.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
RE: Set top box Arriskluci on vam uz tady nebo nekde tak udelal navod jak na to a stale mu to neverite ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Set top box ArrisOdpoved ano pojede jen se musi upravit boot url v menu imho tcko a tellly stejna sluzba odbavovano od slovenskeho t-comu !!! VIP 1113, 4302 a nove i 4kckovej 5305. Bez problemu jdou migrovat mezi sluzbama imho kolega dela pro telly autorizaka a uz nekolikrat jsem to resili a jde to !!!!Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@linuxik![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
![]() |