![]() |
|
Refresh karty NC+Nevíte prosím jak udělat refresh polské karty NC+. Mám naladěný program TVP1 HD a stále nic. Karta je vložená do modulu a TV Samsung. Číslo karty viditelné v menu TV. |
lipinak
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+Drive to bylo telefon komorkowy!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+pošli sms s cislom karty na tel cislo +48725727272pride ti sptná sms s infom o karte a zaroven sa posle refresh na kartu |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+a funguje ta sms? zkoušeli jste to někdoDreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+keby som to neskúšal tak to sem nepíšem![]() |
noces
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+Kdysi bylo nějaký číslo a pak ho zrušili. Proto se ptám... jinak díky za info...Dreambox 920
|
fcjohn
![]() |
|
@fcjohnrobil som refresh na dve karty cca tak do 10 dní naspäť funguje to isto..![]() |
noces
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+Ok postup funguje a programy již frčí. Ještě bohužel karta s modulem nejde načíst v satelitním přijímači AB Cryptobox 752HD Combo. Karta se nezobrazí ani v menu modulu, modul se načte. Dokážete někdo poradit? Díky |
lipinak
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+a je ten modul uplne novej nebo uz predtim nekde fungoval ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+Tak něco je zde. https://www.parabola.cz/forum/topic-96079/Nemáte někdo vyzkoušeno jestli nějaký FW pro AB752HD načte kartu NC+ a ta poběží spolehlivě? |
lipinak
![]() |
|
@lipinakkebyze mas linux box bars aj ten najlacnejsi chodi ti to ok.. hold ked sa kupuju abkom shi ty tak to takto potom vyzera |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+proste jenom potrebujes nekde jinde v zarizeni s CI+ a Hotbirdem ten modul nastartovat a pak uz to pojede i v pouhem CI, co na tom nechapes |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Jsem psal že modul s kartou již běží v satelitním tuneru u TV Samsung. Takže nastartovaný už je :-) |
lipinak
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+tak musi jet i v tom CryplBox srotu |
kristian1
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+otázka, dá sa modrý modul CI+ s kartou Canal+ zakúpenou v sat sklepe dobiť.resp. predľžiť aj v cardsplitteri, pôjde to? |
kaman
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+áno , sám som tak predlžoval pred mesiacom![]() |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 797 |
![]() |
|
Canal+.plotázka na Janci19, keď si kartu dobil v cardsplitteri, ide ti aj canal+4K? |
kaman
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+Canal+4K má jet jen na nejnovějším modulu canal+ se zvýšenou ochranou ECP, na tom s nápisem nc+ už nejede. Vím z vlastní zkušenosti.Dreambox 920
|
fcjohn
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+dík za odpoveď, ale mne v sat sklepe odpísali pri predlžovaní karty že canal+4k mi pojede iba ak budem mať v prenájme ich dekoder, takže sa chcem opýtať, keby som kúpil ten nový modul s kartou pojede to, a prečo v cardspliteri ponúkajú predlženie modreho modulu aj s canal+4k? |
kaman
![]() |
|
canal+4kS dekoderem to pojede určitě, cardspliter to už nenabízí, ta možnost zaškrtnout i Canal 4k tam už není (u Cajman modulu 4K nc+). S tím novým modulem jsou problémy, údajně na to musí být ECP certifikovaná CI+ čtečka v TV (mají jen hodně nové modely). Možná by mohl někdo napsat jestli mu v TV jede 4K s novým CI+ modulem Canal+ s certifikací ECP.Dreambox 920
|
fcjohn
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+takže oklamali zákazníkov, nakúpili sme modrý modul s kartou a po 2 rokoch vymysleli niečo iné aby mohli znovu zarábať. chcem sa ešte opýtať keby som kúpil ten nový modul pojede to vo VU solo 4k? |
kaman
![]() |
|
@kamannad cim places ? Vsetky 4k kanaly pouzivaju vyssie zabezpecenie, vid skylinkovy INSIGHT UHD, tak isto aj NC+ sa brani voci nelegalnemu sharringu pretoze zrovna z toho modreho modulu sli vytiahnut relevantne data, takze provider logicky znemoznil prijem 4k kanalu nielen na tomto module ale na vsetkych zariadeniach kde boli tieto data lahko dekodovatelne..a na otazku ci ti pojde novy cierny NC+ modul ECP v korejskom satelite ti uz odpovedal ten vyssie.. jedine telky s podporou CI 1.4 |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+nejde 4K program na stašiom module , vyšie už je o tom napísané , keď som sa informoval u cardsplitter.pl čo s tým keď je to cvaknuté na rok odpoveď výmena nového modulu ECP bezplatne (no a neobjednávaj u nich :) )ale musím čakať bo na tie ECP moduly čakajú všetcia , taká bola ich odpoveď |
Janci19
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+až ten modul budeš mať daj vedieť či to funguje, mám o to záujem ale takisto mám predplatený Canal+ comfort až do 10/2021 u sat sklepu,takže počkám a prejdem do cardsplitteru, mám satelit vu solo k4 a tv samsung qled 65 ktorý má CI + 1.4, malo by to fungovať |
kaman
![]() |
|
RE: Refresh karty NC+hneď ako to budem mať , dám vedieť |
Janci19
![]() |
|
![]() |