![]() |
|
červené tlačítko u Samsungu řady HMám televizi Samsung UE48H6270. Už nějakou dobu mi nejde na žádném programu červené tlačítko s archivem. Je to sice už 5 let stará televize, ale čekal bych, že telka odejte na závadu a ne na zastaralost softwaru. Nejte to ani u terestriálu ani u skylinku. Připojení k internetu je OK píše.Je tu někdo s tímto modelem, aby mi potvrdil, že mu to též nejde? |
Felixbejk
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@FelixbejkMusíš červené tlačítko aktivovat. Soused to našel myslím někde v nastavení? |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: červené tlačítko u Samsungu řady HKdyby si soused věděl kde, napište. Já to nenašel. Víc jak 4 roky to ale chodilo. |
Felixbejk
![]() |
|
@Felixbejksamšunt,ač je to nevhodné slovo má super podporu na telefonu,není divu,když se to furt řeší |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: červené tlačítko u Samsungu řady HMůj kolega, už skoro důchodce si neví s levnou elektronikou rady a Samsung má ovládání zvláště pro tyto lidi složité ale on šetří![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: červené tlačítko u Samsungu řady H800 726 222 |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: červené tlačítko u Samsungu řady HMusi s stahnout aplikace co aktivuje hbbtv, tuto spustit a pak hbbtv aktivovat v menu. Ta polozka se tam objevi az po spusteni te aplikace. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@FelixbejkJá bych nejdříve udělal na TV Samsung - "tovární nastavení" a pak od nuly znovu vše naladil a následně aktivoval červené tlačítko dle postupu - https://www.samsung.com/cz/smarttv/navody/jak-aktivovat-hbbtv/ |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: červené tlačítko u Samsungu řady HVykoplej kabel |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 425 |
![]() |
|
RE: červené tlačítko u Samsungu řady HDíky všem, dal jsem tovární nastavení. Přihlásil znovu sams. účet. Nastartoval znovu TV a už to jde. Trochu si myslím, že to celé bylo o odhlášeném sams. účtu. Na ten jsem si před tím vůbec nevzpoměl. |
Felixbejk
![]() |
|
![]() |