Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Skiny pro OpenATV

Není tady náhodou někdo se zkušeností se skiny? Potřeboval bych najít pro OpenATV skin podobný tomu co má defaultně OpenPLI (ukazuje v dB, ukazuje, kterou kartu pro program používá, ukazuje kódovací systém a je celkově takový umírněný a pro moje oko hezký).
Důvod: Pro starý Evo Enfinity, pro který není OpenPLI k mání - nebo přesněji, já ho nemám a nevím jestli a kde je. Na normálních místech není. Image mi stačí obě, stejně si většinu věcí dělám rukama a nepoužívám různé vychytávky. Jenom bych byl raději - kdyby zejména pro moji "mladou" ženu to vypadalo podobně (ale pro mne taky). A to OpenPLI se mi líbí tisíckrát více, než všechno, co jsem zkusil pro OpenATV - všechno rovná se tři skiny.

Antonín
Registrace: 8/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@Antonín

tu si pozeral ??? R^
https://www.opena.tv/skins/42942-pd1loi-hd-night-skin-voor-atv.html

maradona
Registrace: 8/2018

RE: Skiny pro OpenATV

Ahoj Antoníne. Abych pravdu řekl, tak jsem se před časem pokoušel o něco podobného. ATV má jinou filozofii vzhledu než ostatní firmware. Byl jsem zvyklý na OpenPli a VTI a ATV mi natolik nesedlo, že jsem se nakonec vrátil k VTI. Ale používám skin Full HD Glass 17 od Shamanna a tam je poměrně hodně nastavovacích možností. Tak by ses možná k nějakému kompromisu propracoval. Jen upozorňuji, že většina nastavení skinu není vidět hned, ale až po restartu enigmy. Což je trochu zdlouhavé.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

PLI skin v nejakej uprave bol vzdy na stiahnutie, tlacitka si kazdy moze namapovat podla seba.Ci bude ukazovat db alebo % zalezi aj od driverov.Vsetko sa da nastavit aj v origo skine ATV.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ja pouzivam skin Multibox FHD, celkom vydareny R^

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

Presne tak,všetko si môžeš povoliť a pomeniť v nastavení.Tiež som hľadal niečo prívetivého a zvolil som tiež HD Glas.Myslím,že som ešte osekal zbytočné okná.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

Hm, vyzkoušej pingu navyblue, mohl by vyhovovat, na starém ultimu jsem ho používal, myslím, že je i ke stažení v image...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

já jsem to Antoníne tuším kdysi taky zkoušel a myslím že jsem aplikoval právě openPLI skin který jsem si stáhnul.... ale vrátil jsem se rychle k originálu.

Toho se děsím až PLI třeba skončí nedokázal jsem přejít na něco jiného ani náhodou, ta jednoduchost čistota a logika je u mě nepřekonatelná........ bohužel

Jantars
Registrace: 2/2008

Chlapi, díky za nápady, ale zadání je toto: aby OpenATV vypadalo jako co nejvíce default skin po instalaci OpenPLI 6.xx

Nehledám nejlepší skin na světě.
Je možné, že tu zadanou úlohu nakonec sklopím a budu hledat nejlepší skin, který je k mání jak pro OpenATV, tak pro OpenPLI. Nebo prostě OpenPLI opustím a všude rozlosuju OpenATV. Ale zatím se držím nejjednodušší verze: uživatelsky podobný skin pro OpenATV. Ona je moje o hodně mladší polovička už taky pár let v důchodu, a jak časem zjistíte všichni, kdo dožijete, věci, které nejsou na svém místě, prakticky nejde najít. A já žiju na třech místech na střídačku...takže aspoň ten skin bych jí chtěl dát stejný. (taky se můžu nas...at a koupit tři stejné přijímače - možná že to je nejrozumnější řešení, ke kterému se po nějaké době kroucení na háčku červ nakonec skloní.

Antonín

Nic lepsie a nastavitelnejsie, ako HDGlass 17 nepoznam. Pouzivam to roky, konfiguraciu si stiahnem z jedneho a aplikujem do dalsich xx boxov. Nehovoriac o obrovskych moznostiach stahovania vsetkeho mozneho. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Budulínku to s tím mladá je takový fór. Ona už urazila sedmý křížek. Je mladá jen v mých očích, víme, mladej...Ty bys jí musel nejspíše onikat, pokud by ti vůbec dovolila promluvit.

Antonín

Kde se ve Vás bere taková "averze", blbě se to čte i pro "nezúčastneného", vždyť o nic nejde...

tukan

@tukan

Tiez nechapem niektore prispevky. Ako pises, ved o nic nejde...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

asi si zle pochopil, tebe nejde stuahnut z OATV skin PLI z feedu ? Teda mozno trichu upraveny aby to fungovalo.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Je to tam ma feede, presne ten Pli upravený pre OpenATV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Kde na feede a jak se jmenuje defaultPli upravený pro OpenATV?

Antonín

@Antonín

hladaj to v ponuke Skinov

stlac Menu / Pluginy / Stiahnut pluginy (stlac zelene)/ skins a hladaj nieco ako pli-hd-fullnight ktory potom ked ho najdes potvrdis

ivan
Registrace: 8/2017

@Antonin

A upraviť si default skin v OpenATV podľa vlastných potrieb ,čo povieš:
https://github.com/openatv/MetrixHD

mercedes77

určite HDGlass 17 a hlavne je to naš československý :)))

Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,

Stabo

já vím, jak naistalovat skin, znám i HD Glass, ale to není předmět mého zájmu, opakuji otázku:
Jaký skin pro OpenATV je nejpodobnější tomu, co má OpenPLI po instalaci?

Antonín

Jasně, každý si tu meleme to svoje ve snaze pomoct, neměj nám to za zlé. Ted už to zadání je snad jasné pro každého. Měl jsem podobný problém, včetně manželky, když jsem přecházel z vučka na dreambox, z "ipk na deb". Požadavek zněl jasně, "musí to vypadat stejně", jako na ultimu /openATV/. Našel jsem mymetrix v deb a nainstaloval, tuto radu samozřejmě nepotřebuješ...

tukan

Skus https://www.dreamosat-forum.com/board/index.php?thread/8050-fullnighthd-mod-m-skin-dla-image-pli-openatv/ je to modifikovatelny Skin,

tomko

Alebo toto https://forums.openpli.org/topic/41323-pd1loi-full-hd-test-skin-pli-fullnighthd-skin-mod-1920x1080/page-33#entry1249798

tomko

sorry ja sa priznam ze som to nepochopil. Skin ako PLI sa vola skin PLI a mal by byt na feede. A pokial sa jedna o OATV tak deb s tym nic nema. Ale nevadi, nemusim vsetko chapat. ;)

liquere

@Antonín

keby si ten cas venoval tomu co som ti napisal, tak uz si ten svoj VYSNENI skin ala OpenPLI mal davno v boxe.

ivan
Registrace: 8/2017

@Antonín

Prepáč máš tu 5000 múdrych príspevkov a takúto "banálnu" vec nevieš spraviť. Už Ti ivan napísal ako a kde. Za 5 minút to máš. Ten skin je ten istý ako v OpenPli len je to prispôsebený na OpenATV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra