![]() |
|
local iptvlocaliptv mate s tim nekdo nejake zkusenosti ?vzal jsem zkusebni verzi, ale, -dlouho to nacita -pomerne casto se to seka,zastavi,vypadne -u nekterych programu nejde zvuk je to takhle jenom u te zkusebni verze nebo proste je tam pripojenych moc lidi a server to nestiha odbavit ? nebo bude lepsi vzit VIARK a jet pres sat ? dekuji vsem za poznatky |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: local iptvDoporučuji jen legální služby... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
RE: local iptvZkušenosti: nainstalovat Stalker Player(např.PC verzi 4.0) a vybírat servery podle portů.Např.8080 jsou vcelku slušné.Najdou se takové,které jedou bez sekání,někdy i ve 4K.Kdysi tohle šlo pouze přes MAG,dnes jsou možnosti skoro neomezené.Na stejném principu funguje apka pro TV s Tizenem Smart IPTV.Je potřeba na netu hledat ty správné MAC adresy. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: local iptvu your host mam napsane 8080 tak to bude mozna ono, zatim zkousim jen pc a v televizi pres web browser, akorat tam teda v seznamu nejsou vsechny ty programy co pisou, jeste to musim vse vyzkouset a prozkoumat az bude cas, a docela byly problemy s platbou,chtel jsem to zaplatit primo,ale to neslo, |
kristian1
![]() |
|
@bretahtak mi tedy doporuc sluzbu kde budu mit vsechny spanelske,francouzske,nemecke,rakouske, z Astra1, vic toho nepotrebuju.jinak tedy ktera iptv je lepsi nez localiptv ? |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Tebou pozadovane stanice su urcite v ponuke kazdeho IPTV operatora, ktoreho najdes na webe. Ano, rozdiel bude v cene, kvalite, EPG. Tie testovacie linky nemaju az taku vypovedaciu hodnotu. Treba to kupit aspon na mesiac a potom sa rozhodnut. Ale 100% kvalitu bez akehokolvek vypadku alebo stvorceka nenajdes. Takze musis kupi to, co ti najviac vyhovuje. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: local iptvvzal jsem prave local na mesic na zkousku, to ze to nebude uplne bez chyb je mi jasny, tak prave chci zkusit jeste neco jinyho, a pak se rozhodnout, je to jedina cesta jak mit na co koukat, vim ze se tu mluvilo o nejakych dvou ze jsou nejlepsi ale uz si nepamatuju ty nazvy a nemuzu to najit, jinak ta local neni spatna. |
kristian1
![]() |
|
![]() |