![]() |
|
Fotbal Baník vs. ČBNezdá se Vám ten obraz špatný? To HD v logu ČT je výsměch. Oni tam snad mají starý přenosový vůz. O2 mívá o hodně lepší kvalitu.![]() |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBHlavně, aby naše černý kůže bodovali...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBmě připadl obraz v pohodě, to spíš O2TV mívá obraz ohodně horšíDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBČeský fotbal bez diváků a na nedostupné TV postupně upadne v zapomenutí. Jen staříci budou vědět, co to je Baník. A budou křičet na florbale Baniku jeden! (nebo Banik je pi...) aniž by tušili proč - tak jako dnes říkají ty cype. Jen staříci budou vědět, kde desítka vleze se a pak ještě jedna. (možná si budou myslet, že hadráři Sparťani byli něco jako reprezentanti vietnamské tržnice?) Omlouvám se: To o2 mne dost hýbe žlučí, protože žiju většinu roku v místech opuštěných, kde mám jenom satelitní TV, takže jsem následkem jejich obstrukcí odsouzen vidět jenom občasné přenosy na polských TV. Ale je fakt, že výměnou můžu na živo vídat Neymara, Messiho, Ronalda (teda když na Gran Canarii byla Primera división, což teĎ není.) Vždycky je něco za něco. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
AntonínSe máš. Snad se příští rok sejdeme na Tenerife...letos se to bohužel na poslední chvíli porazilo.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@AntonínTo ti v těch opuštěným místech O2tv nejde? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@AntonínNo ja neviem, ale O2 TV mi doteraz fungovalo vsade, kde bolo aspon ake-take internetove pripojenie. Je pravda ale, ze KLDR a Turkmenistan velmi nenavstevujem.![]() |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBNo já mám v Dalmácii asi 2-3Mb/s mobilní internet vzduchem na 900Mhz na vedlejší ostrov, který je tak trochu za kopečkem, často to několik hodin nefunguje vůbec. A na Tenerife mám ke kamarádovi přes baranco pojítko na 5GHz s přenosovou rychlostí 32Mbs, jenže on visí na 3,5G vzdušném internetu, který sice občas dá i 15Mbs, aby vzápětí skuhral na 6Mbs. Prostě na nějaké televizní sledování to moc není. (Nemluvě o tom, že bych musel platit nějakou hodně výkonnou anonymizaci a že občas připojení na ostrovy není asi dostatečné a vázne internet komplet). Zase nemám ty negativní vlivy civilizace - tlupy přiožralých turošů, hluk z hospod a candrbálů, furt je to něco za něco. |
Antonín
![]() |
|
@AntonínOk,díky za odpověď,už jsem myslel,že jsou nějaké změny a za hranicemi to nejde. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@AntonínKonkretne ktoru cast pevninskej /ostrovnej/ Dalmacie mas na mysli? Teraz v lete som sa motal autom /karavanom/ po MNE a v CRO Dalmacii sme cestovali od Molunat-u po ostrov Vir. Kvoli informaciam o koronavire som sledoval povacsinou tv vysielanie TA3 cez mobilny net a podobny problem som nemal... Internetove vysielanie TV TA3 slapalo bez zasekov.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31A tys při tom využíval služeb lokálních providerů? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBBohušu, já vím, že to na Visu v přístavu funguje, u nás to funguje hned na vedlejším na ostrově. Prostě to funguje všude, kde je mobilní signál. Akorát my jsme trochu daleko od vysílače 900MHz a navíc za brdkem. Dokud tam bylo jenom GSM, museli jsme chodit telefonovat na kopeček, teď se těch 900Mhz ohne a funguje to i na břehu. Ale blbě. Na televizi to opravdu není. Já tam nejezdím na návštěvu, já tam žiju. |
Antonín
![]() |
|
@AntonínOk. Preco si vsak nenapisal kde konkretne v Dalmacii?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBChceš připlout na kafe nebo na kořalku? |
Antonín
![]() |
|
@Antonín..rakiju ani kavu nepijem, avsak ze by som sa buduci rok na Tvojom ostrove zastavil nevylucujem. Kde to zijes?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBani mu nepíš , kde žiješ . do tých čias zabudne . aj tak má plnú hlavu liečenia .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBJakmile ti pošlu pozvánku, bude tam i GPS souřadnice. |
Antonín
![]() |
|
@Antonínna fotbale bylo skorem 5tis lidí, maximum co povolila hygiena, takže tohle tvrzení je trochu outČeský fotbal bez diváků a na nedostupné TV a zrovna Baník má jedny z nejvyšších návštěv |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@Brumoneeeee..pises o sebe?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@AntonínTenerife Ti akosi verim, avsak s Dalmaciou akoby si mystifikoval...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBto je jedno, ja len viem ze dnes utekali skopcaci a ini turisti odtial cez madarsko ako za vojny .... lebo zajtra zatvaraju hranice pre covid...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČB2bohus: jebiga, svijet nije briga što misliš bumbar. |
Antonín
![]() |
|
@hogofogo11Ofiko 3900 v patek. Odkud mas info, ze bylo 5000? |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Fotbal Baník vs. ČBBazaly mívaly i 20000, a průměr přes 10k, na Bayern (0:5) tam, bylo podle mého odhadu možná 40k lidí. To jsem byl poprvé se nejstarším synem na fotbale jako chlapi. Vítkovický stadion není fotbalový. Ale občas zajedu, když jsem v Česku, i tam. Jenže diváky záhy Velký Vůdce zakáže, to bych se vsadil. Prve jsem si trochu smutně zavěštil. Baničku my jsme s tebou - i když jsme se z Ostravy stěhovali skoro hned po tom Bayernu. |
Antonín
![]() |
|
![]() |