Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Mir HD na ABS-nejde obraz

Ahoj. Nevíte, co je třeba na to, aby šel obraz u stanice Mir HD na družici ABS? Zvuk funguje perfektně, ale místo obrazu je tma. Je možné, aby použitý video kodek nebyl podporovaný přijímačem VU Úno 4kse? Podle zdejšího přehledu je stanice nekódovaná.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mir HD na ABS-nejde obraz

Zkoušel jsem jiný přijímač, a tam obraz funguje. Takže se nejspíš jedná opravdu o nepodporovaný kodek. Nevíte, co s tím?

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq

Mir HD na ABS-nejde obraz

Na ABS jsou snad Italové a ne nějaký MIR.

pedro
Registrace: 9/2007

@pedro

Na ABS jsou jen ruské kanály

jonnyq

Já to streamuji do PC nebo TV.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

A je možné si na to potřebný kodek stáhnout?

jonnyq

spusti si enigmu s debugom aby si videl preco VU nevie prehrat obraz

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@EnoSat

pomohl bys mi to prosím objasnit, proč nejede ten kanál Mir HD? V podstatě mi nejde jen o tento kanál, ale o to, aby mi fungovaly všechny kanály bez výjimek.. zkusil jsem to, cos mi poradil, ale moudřejší z toho nejsem.

Zapl jsem terminál a napsal: enigma2.sh > ~/mydebug.txt 2>&1

Dostal jsem z toho tento výstup (viz link mydebug.txt):
http://leteckaposta.cz/832561867

jonnyq

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra