Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink SK

Riesil niekto uz na SK platbu za balicek mini? Konci mi servisny poplatok a kartu mam nastavenu na region CR. Ak zaplatim za mini prehodia mi region na SK? Chcel som zaplatit servisny poplatok pre CR, ale to sa neda, kedze karta je registrovana na Slovensku.

erik
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink SK

čo by sa nedalo...všetko sa dá

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Tak napis ako.

erik

@erik

Ak máš kartu nastavenú pre región ČR, zaplať servisný poplatok, alebo akýkoľvek balíček cez zákaznícku zónu Skylink.cz... Najrýchlejšie a najvýhodnejšie pomocou svojej platobnej karty... Bežne pre platbu používam TESCO kartu... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

No to prave nejde. Ked dam predlzit balicek digital, tak mi napise ze nebolo mozne vytvorit objednavku.

erik

mne to tiež ide presne ako piše Maneto...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Niekto má asi problém rozlišovať medzi www.skylink.sk a www.skylink.cz :zombie:

Spacer
Registrace: 9/2017

Spacer

Ver mi citat viem, proste to neide ani na SK a ani na CZ stranke skylinku. Asi si to uz osetrili.
Teraz napisem specialne pre teba. Ked sa pripojim na stranke skylink.cz do zakaznickej zony a dam predlzit balicek digital tak mi napise nebolo mozne vytvorit objednavku. Pochopil?

erik

@erik

Dlhé roky to robím cez prehliadač Seznam.cz, kde mám svoju druhú emailovú adresu xxx@seznam.cz ... Odhlás sa zo zákazníckej zóny Skylink.sk a potom sa prihlás do zákazníckej zóny Skylink.cz číslom karty, ktorú chceš predĺžiť... Vyskúšaj. Robil som to nedávno a bolo to funkčné... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@erik

Tak čo vlastne chceš predĺžiť! Balíček Digital, či balíček Mini?
Balíček Digital sa už nedá samostatne zakúpiť na SK kartách a preto sa nedá ani objednať. Balíček Digital sa akože len pridáva k iným balíčkom. Ak máš teda kartu registrovanú na SK, musíš si objednať Mini a k nemu dostaneš programy z balíčka Digital, ktorý je samostatne nepredajný! Ak máš na karte región ČR, tak budeš mať na karte uvolnené programy pre ČR, pretože sa predpokladá, že karta sa používa v ČR! Netreba sa prihlasovať cez .cz.
Ak máš na karte región ČR, jednoducho na skylink.sk si zaplať čo chceš a ako chceš (aj bankovým prevodom) a dostaneš programy ako keby bola karta v ČR. Však aj je, nie? ;) :))) ;)

Frank11
Registrace: 2/2009

Ja mám región CZ a platím 5,80 €/mes. z bank. účtu v SK banke.

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

@Frank11

To sa mi nejako nezdá. Ako si chceš objednať český balík na Skylink.sk?

Spacer

Frank11

Diki, konecne sa nasiel niekto kto mi odpovedal na dotaz. Mne islo hlavne o to, aby som neprisiel o cesky region po zaplateni balicka MINI.

erik

Ako sa dá dosiahnuť stav mať na karte zaregistrovanej na SK, región CR?
Mal som kartu zaregistrovanú na SK a cez formulár zmeny registrácie je na výber CR, alebo SK.
Ok, tak pri najbližšej objednávke to skúsim cez SK. ;)

Spacer

Skylink SKCZ

Ahojte, ako tak citam, som rad, ze som este stihol davne dobre casy, ked slo dat na CZ regione SK Serpo.. Stale mi to inkasuje 104 KC z uctu FIO Bank v CZK mene.. platnost Serpa sa kazdy mesiac predlzuje.. A mam ceskoslovensku kartu.. V tomto mi ich terajsi system vyhovuje. Uvidime co prinesie buducnost.
A Dakujem za informacie, osobne som bol stale v tom, ze najlepsie je CZ region = CZK mena, SK region = EUR mena..kdezto ale ked sa pouzije karta je to vlastne jedno. Cize vyhoda CZK uctu je este aj v kurze CZK vs EUR, ked je dobry si tam viem poslat viac €/za rovnaku hodnotu EUR ziskat viac KC-iek :)))

Mopky
Registrace: 11/2009

Mopky

CZ region je zmena TV programov majú skupinu Nova a Prima a stačí serv. poplatok za najnižší balíček, sú tam zrušené pr. skupiny Markíza a JOJ môže sa platiť zo slov. banky v mene Eur na prepočet českých korún, neviem či je najvýhodnejší kurz vo Fio banke, má výhodu len v tom, že je účet v mene Eur i cz korún, výhoda pre migrujúcich medzi SK -CZ, pokiaľ je v cz ešte nie Eur.
Na SK region je už zrušený ser. poplatok a je miesto neho balíček mini kde nemáš progr. Nova , Prima, ale Markíza a JOJ + niktoré daľšie preto je iná cena

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

"Na SK region je už zrušený ser. poplatok".
Nie, región s tým nemá nič spoločného. Podstatné je, či je karta evidovaná v SK na slovenskú adresu. Ak áno, v tom prípade sa nedá objednať balíček Digital a SERPO je zrušené. Najnižší balíček je Mini, ktorý obsahuje aj programy balíčka Digital!
Iná vec je, pre aký región je karta zaregistrovaná. Ak je zaregistrovaná pre SK región (teda je používaná na SK), sú na nej oficiálne len slovenské komerčné programy. Ak je zaregistrovaná pre CZ región (teda je používaná v ČR), sú na nej české komerčné programy, slovenské nie!

Frank11

@Spacer

"To sa mi nejako nezdá. Ako si chceš objednať český balík na Skylink.sk?"
Zdať sa Ti to nemusí, ale to tak. Ako? Ak máš na slovenskej karte CZ región, tak po predplatení máš na nej programy určené pre ČR.
Ak nemáš, tak Ti ho zmenia, ak písomnou žiadosťou požiadaš o zmenu a prehlásiš, že kartu používaš v ČR. Tlačivá by mali byť v zákazníckej zóne.

Frank11

Frank11

mám pôvodom českú kartu ešte čechlink z r. 1998 pôvodne registrovaná na českú adresu i meno, následne sa dala preregistrovať na slovenskú adresu i meno,stále to bola česká karta, mohol ju vlastniť i slovák a používať mohol na chalupe v čechách, i ked ide v celej EU, boli tam všetke československé programy , následne sa začala vojna o reklamu Nova-Markíza,Prima -JOJ, ktorá trvá dodnes, preto máme nezmyselne rozdelené regiony ,nie len o vysielacie právo pre licenciu na krajinu, Markíza i JOJ chcú za HD po 1 Eur, preto zdražel najlacnejší balíček Mini na 5,80 Eur, následne k nemu pridali pár , pr. naviac oproti digitál

Duzu
Registrace: 7/2005

Veď Frank11 sa hádam ozve, ako dopadol, keď na kartu s českým regiónom zaplatil balík MINI cez Skylink.sk

Spacer

Pardón, to chcel vlastne Erik.
Aby som teda tejto diskusii dal nejakú logiku, tak ja mám kartu so slovenskou adresou, ale to je Skylinku úplne putňa, kde býva majiteľ, podstatné je iba to, aký región na karte si zvolím - https://zona.skylink.cz/web/clientSupport/reregisterCard
Keď som si na mojej karte zvolil región CR, tak sa teraz môžem prihlasovať na Skylink.sk, alebo Skylink.cz, ale vždy mi ponúkne iba české balíky, takže žiadne MINI pre slovenské karty si neobjednám.
Takže sa pýtam Erika, či má naozaj kartu pre CR región, keď si tam ide objednať balík MINI, ktorý je pre SK región. :bigeyes:

Spacer

Ano mam kartu registrovanu na sk s regionom cz. Skoncilo mi serpo a jedine riesenie je objednat mini.Tym budes mat novu a primu + Programy balicka mini. Vcera som to platil na rok.

erik

Aj ja mám kartu ako ty hovoríš registrovanú na SK (adresa na karte je Slovenská rep.) s regiónom CZ a MINI sa nedá na ňu objednať.
Takže teraz máš aj české aj slovenské programy?

Spacer

Tým české programy myslím Prima Cool, Zoom, Comedy Central a na karte máš región CHID 1771, 1772?

Spacer

Nie, len ceske. joj a markizu nemam. Tie mam v kablovke.

erik

Ked sa mrknem na kartu cez CI tak v stav smartkarty mam uvedenu narodnost CZE. Inak karta je cisto irdeto.

erik
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra