![]() |
|
pomoc s Sledovanitv.czAhoj,Prosím má tady někdo zkušenosti s IPTV Sledovani.cz? Momentálně jí zkouším, zatím spokojenost, ale o víkendu mi to začalo blbnout ve smyslu, že po zapnutí se nepustí poslední sledovaný kanál, ale něco co jsem ani nekoukal a třeba i den zpátky a musím pak manuálně dojít na aktuální nabídku/sledování. Jejich podpora neví kde je problém, zkoušel jsem přeinstalovat aplikaci, zkontrolovat časové pásmo v tv a wifi, vymazat cache tv, ale už nevím co kde udělat. Příde mi, že to dělá po koupi nové televize, kde byla v nabídce pouze aplikace 2.0... Má někdo podobný problém? Děkuji mockrát. |
MarVer82
Registrace: 7/2020 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@MarVer82Ahoj, ja ti nepomozem, lebo taky problem nemam.Tuto IPTV sledujem vyhradne na mojom TVP OLED LG, app mam verziu 2.0 a funguje to tak, ako chcem. Ale sledujem tam iba kanal NASA TV a ten je pri starte hned aktivny. Vecer doma poriadne vyskusam a zajtra napisem. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: pomoc s Sledovanitv.czMy teď měnili tv i wifinu a příde mi že to dělá od té doby, ale nikde jsem nenašel co by tomu mohlo vadit... |
MarVer82
![]() |
|
RE: pomoc s Sledovanitv.czA koľko zariadení je napojených na to konto? |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: pomoc s Sledovanitv.czNo teď už jenom 3. 1 tv a 2 mobily (můžu je vymazat, nepoužívá se to). Večer přibude další tv od jiného výrobce, tak jsem zvědav zda to bude dělat taky.Jináč jsem měl připojených asi dalších 7 zařízení, podle IP z různých koutů CZ, tak jsem je promazal, netuším kde se to tam vzalo...? |
MarVer82
![]() |
|
RE: pomoc s Sledovanitv.czTak by som si zmenil heslo do aplikácie. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@MarVer82Ako som slubil, vecer som spravanie sa aplikacie vyskusal v TVP OLED LG.Za prve: Vsetko sa zmenilo, kedze aplikacia poziadala o update. Je nova vizualne a da sa predpokladat, ze sa bude spravat inak, ako predtym. Za druhe: Cvicil som s nou dost dlho. Mozem skonstatovat, ze aplikacia po starte nezacne s posledne zvolenym kanalom, ale s kanalom, ktory sa najcastejsie pouziva. Totiz nech som robil, co som robil, vzdy zacala s NASA TV. A ja som naozaj ine kanaly pozeral naozaj iba minimalne, zanedbatelne. Moznost volby Default (predvoleny) kanal som tam nenasiel. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: pomoc s Sledovanitv.cz"Jináč jsem měl připojených asi dalších 7 zařízení"no evidentne si nebol sam kto vyuzival tvoje konto, takze odporucam zmenit prihlasovacie udaje, a najma heslo, nie v tvare 123456 nech sa dari, ahoj ![]() ps: skus napisat na podporu, nech ti overia, kolko zariadeni sa v poslednom case pripajalo, z ktorej oblasti, a ak aj samotna sluzba potvrdi ze prislo z roznych lokalit, tak tvoje konto bolo zneuzite, ako je to mozne, sa na fore nepytaj :-) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@romanssDík za zkoušku a vypadá to, že to dělá podobně jako u nás, čili zapne se nejspíš nejvíc sledovaný kanál, což je u nás pokaždé něco jiné. Spíš mě nebaví to, že mi to zapne zpětně o několik hodin a ne aktuálně i když mám čas v pohodě...Včera jsem dal do ložnice novou Hisense a tam to funguje normálně. Je to ale první verze a ne 2.0 Zkusím dnes ještě Lepší.tv a uvidíme co vyhraje... |
MarVer82
![]() |
|
@alfasexHesla mám samozřejmě silné, další zařízení vymazané, heslo změněné a zatím je to v pořádku...Dnes jde zneužít kde co na netu, tak tohle mě nějak neudivuje. |
MarVer82
![]() |
|
![]() |